FC Groningen bekert verder ten koste van AFC

Door Lukas van der Wal 3 reacties

De Trots van het Noorden heeft vandaag een verdiende overwinning behaald in Amsterdam. Tegen Topklasser AFC werd er met 0-2 gewonnen. In het begin hadden de Groningers het lastig met de thuisploeg. Na ongeveer een half uur spelen was het Filip Kostic die de 0-1 scoorde. De " elite " club uit de hoofdstad, was voor rust dicht bij de gelijkmaker. Spits Jens van AFC vuurde het leer op de goal van Bizot. De goalie wist een doelpunt te voorkomen.

Na rust hadden de mannen van Erwin van der Looi geen moeite meer met de thuisploeg. De FC speelde leuk en fris positiespel. Spits Zeefuik wist de score in de 60e minuut te verdubbelen. Na dit doelpunt speelde de FC de wedstrijd zakelijk uit. Aanstaande donderdag is de loting voor de volgende ronde van de KNVB-beker.