Beloften winnen met 2-1 van Jong PEC Zwolle

Door Klaas Willemsen 0 reacties

Jong FC heeft vanavond in Eelde gewonnen van Jong PEC Zwolle. Tijdens de eerste helft opende Kevin Mennega de score, op slag van rust tilde de Leeuw de stand naar 2-0. In de tweede helft kwamen de gasten terug op 2-1. Doelman van der Lei ging hier voorafgaand - als een pupil de fout in. Een onschuldige terugspeelbal raakte hij verkeerd met de voet, waardoor een Fennich er als de kippen bij was om tegen te scoren. De voorsprong leek na die blunder in gevaar te komen, de jonge peperbussen waren een paar keer dicht bij de gelijkmaker. Het zou teveel geweest zijn want op basis van de hele wedstrijd was Jong FC de betere ploeg met de beste kansen.

Dankzij deze overwinning stijgt onze Jong groen witte trots naar een gedeelde eerste plaats, samen met Jong Heracles Almelo (19 punten uit 9 wedstrijden).