Terug

Deel deze pagina:

Poll: van welke spelers kunnen we het beste z.s.m. afscheid gaan nemen?

Door Redactie Boerenmacht 13 reacties

FC Groningen wil het liefst deze transferperiode al afscheid gaan nemen van doelman Luciano en verdediger Emil Johansson om op de loonkosten te besparen. Wie kan daar volgens jullie bij?

Texeira

Zeefuik

Kirm

Chery

Lindgren

Kieftenbeld

Hiariej

 

Burnet

Reacties:
roytjuh81003-01-2014 om 21:25

Burnet, Hiariej, Lindgren, Texeira en Kirm.. we hebben Bakker, Ben Moussa en Zivkovic al 3 vervangers en als je al deze spelers kwijt raakt creëer je ruimte om speler als Saymak of Bakker te halen en scorende spits! volgend seizoen komt van Nieff weer terug!

Magician04-01-2014 om 00:49

Ik vind Burnet zeker nog niet overbodig. Ook een speler met talent en drive naar voren, kan ook nog es Wijnaldum vervangen, die het best redelijk doet, maar toch cruciale gaten laat vallen soms. Hij heeft zeker een hoger nivo dan andere bankzitters om die plek volwaardig in te vullen.

boss.f04-01-2014 om 01:14

zeefuik en hiariej mogen wel weg. zeefuik is te sloom en heeft zeker niet kunnen laten zien wat een spits hoort te doen. hiariej ja sorry maar is gewoon een ergernis om te zien voetballen we hebben betere spelers. de andere genoemde spelers zeker niet weg is meerwaarde. er moet gewoon weer een scorende spits komen want de kansen zijn er zeker.

CyberLight04-01-2014 om 03:25

Texeira en Zeefuik sowieso. Drukken teveel op de begroting. Maar niet de huid verkopen voor de beer geschoten is. We hebben zeker een scorende spits nodig.

Woltjer04-01-2014 om 12:56

1. Zeefuik,de eredivisie is ver ver heel ver boven zijn niveau. 2. Lindgren, idem dito maar dan iets minder 3. Chery, zaalvoetballer heeft totaal geen body, miskoop, snel verkopen zijn waarde daalt per seconde. 4. Burnet, vertoont geen professioneel gedrag, lastpost. 5. Kieftenbeld, Hiariej en Kirm nuttige spelers, niet verkopen.

04-01-2014 om 17:10

Texeira, chery,Lindgern Zeefuik nu pas eindelijk fit en dus nog te vroeg om te oordelen. Zie Wijnaldum te vaak "slordig" spelen en vond burnet in vorm beter, zit wat meer pit in Kieftenbeld vind ik dit seizoen heel constant spelen, de rare uitspattingen zijn eruit en hij speelt wat meer met verstand, staat nu ook op de goed plak in het elftal Kirm, maar dan op links Hiariej,niet echt een fan van maar wel kind vd club en toch petje af dat hij zich terug in het elftal heeft gespeeld

RowDeBo05-01-2014 om 10:24

1 Texeira, heeft het niet waar kunnen maken en de fc heeft genoeg spitsen, ook als Texeira weg gaat. 2 Lindgren heeft zijn beste periode gehad, zou alleen kunnen blijven in mijn ogen, als 3e of 4e keus. De rest, is nog afwachten wat die brengen.

05-01-2014 om 15:33

1-Texeira-Burnet-Hiariej 2-Zeefuik Anderen gewoon houden,prima spelers voor dit niveau,Zeefuik moet het nog laten zien.Heeft het wel in zich denk ik! Voor de 1e drie een of twee vervangers halen,vooral een goed scorende speler zijn we nodig!

Hertog05-01-2014 om 17:37

Allereerst Texeira. Drukt erg zwaar op de loonlijst en heeft het op dit moment gewoon niet. Lindgren mag ook weg. Was destijds een paniekingreep om hem terug te halen. Zijn eerste periode bij de FC was prima. De tweede periode heeft hij niet veel toegevoegde waarde. De rest van spelers voldoet prima. Met name Kirm kan me erg bekoren de laatste wedstrijden. Chery is een jager. En die hebben we hard nodig. Had de pech dat hij na zijn eerste optreden in de competitie alleen maar kon vallen. Zeefuik is voor mij een twijfelgeval. Dus dat laat ik liever aan de technische staf over. Op voorwaarde dat de technische staf dan wel mijn adviezen over de andere spelers ter harte neemt. ;)

Thijs_Faber06-01-2014 om 17:06

Ik snap niet wat iedereen tegen Chery heeft, tegen NAC zagen we dat we eigenlijk niet zonder hem kunnen ivm gebrek aan creativiteit. Dis geef die jongen gewoon eens zijn kans ipv over één kam te scheren.

06-01-2014 om 17:19

:agreed:

Woltjer07-01-2014 om 01:49

Zeefuik en fit :lol:

timdb1234507-01-2014 om 16:12

Ben ik de enige die zich HE-LE-MAAL kapot irriteert aan een ongeïnteresseerde Wijnaldum die heel vaak aan de verkeerde kant van de tegenstander staat(!) Wat mij betreft is dat de meest niet-nuttige speler bij Groningen. Ondanks dat Burnet soms fout zit door te laat te komen, vind ik dat we toch de sterksten op moeten stellen. En dat is in dit geval zeker niet meneer Wijnaldum in mijn ogen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!