Terug

Deel deze pagina:

Jong FC Groningen weet niet te winnen en verliest met 0-2 van AZ

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Jong FC Groningen verloor gisteravond op het sportpark van FC Lewenborg met 0-2 van de beloften van AZ. Bij Groningen speelden de eerste elftal spelers, Luciano, Magnasco, Letschert, Ekong, Zivkovic, Texeira, Ben Moussa en Burnet mee. Ondanks de forse inbreng van "ervaren" spelers wist de FC niet te winnen van de Kaaskoppen. Met name het vizier van David Texeira stond niet op scherp. Verdediger Letschert kreeg ook een kans, maar zijn schot ging over de goal van AZ. Luciano kon zich gedurende de wedstrijd meerdere keren onderscheiden met goede reddingen. Raymond Gyasi ( eerste helft ) en Ouwejan ( tweede helft ) zorgden ervoor dat de Groningers de oefenpot verloor. Lorenzo Burnet kon in de laatste minuten de spreekwoordelijke eer bijna redden, zijn schot belandde echter op de lat.

Volgende week dinsdag, 21 januari, spelen de Beloften in het Duitse Lingen de oefenwedstrijd tegen SV Meppen (aanvang 19.00 uur). Op maandag 3 februari wordt op Corpus den Hoorn de Derby van het Noorden gespeeld. De oefenwedstrijd tegen Jong SC Heerenveen zal om 18.30 uur beginnen. Op dinsdag 18 februari staat een oefenduel bij ACV op de rol (19.30 uur).

Op maandag 27 januari hervatten de Beloften de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport (18.30 uur).

Basisopstelling Jong FC Groningen( Met dank aan de clubsite )

Luciano; Magnasco, Ekong, Letschert, Burnet; Mennega, Boutzamar, Ben Moussa; Hagenauw, Texeira, Zivkovic.

Bank: Potveer, Cijntje, Janzen, Saban, Van Leijenhorst.

Scores: 42' Gyasi 0-1, 49' Ouwejan 0-2

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!