Terug

Deel deze pagina:

Column: FC Groningen moet Género Zeefuik verkopen

Door Thijs Faber 4 reacties

In mijn optiek moet FC Groningen Género Zeefuik zo spoedig mogelijk zien kwijt te raken. Ik hoor het u zeggen: "Makkelijker gezegd dan gedaan". Klopt, het is ook gecompliceerd om Género op dit moment te verkopen. Wie wil hem namelijk hebben? Zegt u het maar. Het grote probleem van Género is dat hij niet het imago van een spits heeft die zich altijd inzet en als het nodig is er nog even een tandje bij doet. Toch vind ik het jammer dat hij zich (nog) niet heeft kunnen bewijzen. Want hij lijkt mij -ik ken hem niet persoonlijk- een aardige kerel die in ieder geval voor de sfeer in de selectie een nuttige speler is. Maar ja, bij een profclub koop je daar geen brood voor, dus lijkt het mij verstandig als FC Groningen probeert om Género uiterlijk in de zomer te verkopen.

Deze transferperiode waren er wat geruchten dat er een eventuele ruil zou plaatsvinden met SC Cambuur. De Friezen zouden dan hun middenvelder Erik Bakker ruilen voor Género Zeefuik. Dit klonk mij als muziek in de oren, maar FC Groningen heeft al snel aangegeven dat hiervan geen sprake is. Jammer, maar het is niet anders. Nu maar hopen dat FC Groningen Género Zeefuik deze zomer kwijtraakt en misschien voor het opgebrachte geld een échte spits kan halen. Of zal er zich deze transferperiode toch nog een club voor hem melden? De tijd zal het leren, Boerenmacht houdt de ontwikkelingen tot 1 februari scherp in de gaten. Broez'n!

Thijs Faber @Thijs_Faber

Reacties:
24-01-2014 om 14:50

heb liever dat Texeira vertrekt...

butcher983124-01-2014 om 15:26

Heb liever alle twee weg,en daar een goede voor terug.

24-01-2014 om 20:03

nog beter!!gelijk Hiariej ook maar dan:clap:

FCGmijnclub25-01-2014 om 13:13

Ik sluit me aan bij butcher9831. Beide spelers voegen weinig toe, als FC daarvoor één (bewezen) goalgetter voor weet terug te halen zal het team nog beter gaan draaien.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!