Terug

Deel deze pagina:

Wat moet Van der Looi anders doen?

Door Redactie 20 reacties

Na de winterstop pakte FC slechts één schamel puntje. De spelers gaven ondanks alle vooraf doorgesproken afspraken - met name tijdens de eerste helft tegen AZ, Ajax (in iets mindere mate) en Heerenveen om vroeg druk te zetten, niet thuis. Wat moet coach Erwin van der Looi anders doen om zijn spelers er van te doordringen dat er gebikkeld moet worden vanaf minuut één?

Zie tevens de poll keuzemogelijkheden om aan te klikken. Het stemmen is anoniem.

1) de knoet erover, straftraining geven

2) je taak niet uitvoeren als speler betekent voorlopig uit de selectie

3) een mental coach inhuren

4) er is niets aan de hand, gewoon doorgaan op de ingeslagen weg

5) anders

Reacties:
timdb1234509-02-2014 om 23:09

5) Ik denk dat het aab de afspraken ligt die hij maakt. De spelers zijn toch niet verleerd om druk te zetten etc.? Stel dit is niet het geval dan maar 2) p.s. van de Looi moet die Wijnaldum eruit trappen. Wat een prutser.

Krabber10-02-2014 om 00:07

de laatste linie staat de hele competitie al niet goed ga verder met Hateboer-Lindgren-Botteghin-Burnet en geen expirimenten meer .

Thijs_Faber10-02-2014 om 06:22

Eindelijk inzien dat Wijnaldum niet meekan op dit niveau. Tegen de Fraizen wederom afschuwelijk slecht.

10-02-2014 om 06:32

v/d Looi moet eerst eens de goede mensen op de goede plek zetten. Burnet op rechtsback, dat terwijl en magnasco en hateboer fit zijn, om je te schamen. Wijnanldum en Kappelhof mogen wekelijks blunders maken en Magnasco maakt 1 foutje en wordt er weer naast gezet. De Leeuw achter de pits en een spits erin, Zeefuik viel gretig in, geef die jongen een kans. Verder is het hele seizoen de achterste linie een gatekaas, alleen Bottegin speelt echt goed.

10-02-2014 om 07:18

Heel eerlijk. de zweep erover.. denk dat henk de haan hier wel raad mee weet.. Nait soezen, moar deur broez'n het is toch bespottelijk voor woorden.. 020 uit tweede helft, top en beter. thuis tegen de stomme k*t friezen geen strijd kunnen leveren.. ik voel me aardig in de steek gelaten en dit gaat al een tijdje zo.. FC moet herkenbaar spelen voor de Groningers.. Of te wel strijd! Wil je dat niet, dan rot je maar op zou ik zeggen..:P

Milko10-02-2014 om 07:39

Ik weet niet of het wel alleen aan v/d Looi ligt. De selectie is matig en staat daar waar het hoort te staan. Middenmoot, niks meer en niks minder. Wat ik niet begrijp is waarom er weinig vertrouwen is in Magnasco, een publieksspeler. Verder ontbreekt het elftal een echte spits. Zonder spits is het werkelijk een gevaarlijke hond zonder tanden in de bek. Doordat er bijna nooit in de zelfde samenstelling wordt gespeeld kun je zien dat er weinig vertrouwen is. Spelers zijn vaak zoekende. Tel erbij op dat echte vuurvreters ontbreken (spelers hebben geen clubliefde) en een hopeloos falen tegen Heerenveen is verklaard.

jvantilt10-02-2014 om 08:00

Denk dat er weinig aan te doen is. Degradatie en eens opnieuw beginnen r. Spelers kopen/opleiden met gevoel voor techniek en een FC gevoel.. In de tijd van Theo Verlangen was het spel vaak oogstrelend om te zien. En een nieuw bestuur met een beter beleid dan alleen spelers kopen om te verkopen en de visie hebben dat de FC in de top mee moet komen. Nu wordt Groningen alleen gezien als een tussenstop of eindstation door zeer middelmatige voetballers.

10-02-2014 om 10:39

De reactie van jvantilt mag van mij door de redactie worden verwijder.Wat een flauwekul zeg.Degraderen,heb jij je verstand wel? Verder moet v.d Looi, Lindgren op de plek van Kappelhof zetten, Wijnaldum op de tribune en Burnet op links.Hateboer op rechts met Magnasco als alternatief. Van Nieff, Chery en v.d Velden, midden. Kostic,Zeefuik en de Leeuw als aanvallers. En deze ploeg ook eens een keer laten staan,dat is het belangrijkste.:thumbsup::(

10-02-2014 om 11:07

@Rob Roy uiteraard respecteren wij iedere mening maar ben ook van mening dat degradatie natuurlijk niet nodig/overbodig is/doodvonnis voor de FC is.. dat gaat dan ook niet gebeuren. Het is wel zo dat er iets moet gebeuren.. Wijnaldum was gisteren weer bagger, Burnet op rechts ook.. tegen 020 was burnet op rechts juist wel goed.. we moeten begin bij de basis.. of te wel de instelling voor de club.. de mentaliteit is van heb ik jou daar... de spelers moeten eens in onze schoenen staan.. dan weten ze wat er leeft en hoe de club is

10-02-2014 om 12:43

v/d looi moet zijn spullen pakken en oprotten . Geef Zeefuik en Lindgrin nou even de kans en de leeuw en Kappelhof eruit en niet te vergeten Wijnaldum.

10-02-2014 om 12:44

Ja, Hugo, ik heb ruim 45 jaar moeten buffelen voor mijn vreten. Die verwende knaapjes met een salaris van minimaal 350.000 euro zijn één keer in de week nog te beroerd om de ene poot voor de andere te zetten. De zweep erover en flink ook, dat zal ze leren.Elke 14 dagen zitten er 20.000 man naar die lamzakken te kijken en daar betalen ze dan ook nog minimaal 20 euro voor. Eigenlijk moeten die lamzakken het uit eigen portemonnee terugbetalen aan de mensen, bij zo'n wanprestatie.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

greenhart10-02-2014 om 13:22

de meeste spelers die er nu in staan zijn te beroerd om voor elkaar te vechten.denken dat ze allemaal zo goed zijn maar verliezen wedstrijden telkens op aggressiviteit. dus frisse jongens erin die wel trots zijn het shirt te dragen. geef de jeugd de kans.van nieff,zivkovic,hateboer en strax nick bakker. en trap prutsers als burnet,kirm,hiarje,lindgren weg. en geef idd zeefuik weer de kans.want op deze manier wordt het nix voetballend lukt het niet.elke bal wordt naar voren geramd.als er een echt aanspeelpunt komt te staan dan kunnen we weer wat makkelijker voetballen en komen de kwaliteiten van kostic,chery de leeuw,van nieff vanzelf weer naar boven drijven.kortom de hele boel moet op schop.doe je dit niet dan is de kans aanwezig dat we moeten strijden tegen degraditie.de andere clubs die onderin staan pakken wel punten.en niet omdat ze betere spelers hebben maar omdat zij wel de wil hebben om te winnen en te vechten voor elke meter.

10-02-2014 om 13:24

Hoezo Lindgren weg ligt echt niet aan hem hoor hij heeft de laatste weken zelfs geen kans gekregen. Zet Lindgren maar op Kappelhof zijn plek en de leeuw er ook uit weg ermee hij wil toch graag weg hij krijgt nu de kans en pakt het nog niet tja een strafschop dat kan elk mongool

jvantilt10-02-2014 om 13:58

De club leeft al jaren boven haar stand; het spelersarsenaal is kwalitatief gezien doorsnee eerste divisieniveau; Chery, de Leeuw Zirkovoc en in minder mate Kostic zijn niet bij machte de rest van het team boven haar niveau uit te tillen. Geloof me maar dat deze spelers zo gauw mogelijk deze club verlaten. Bizot gun ik een veel betere ploeg. Bestuurlijk beleid is debet hieraan; slechte, paniekaankopen, een interim-trainer met weinig passie voor de club, geen lange termijn visie en een torenhoge verwachting van een elftal die dat niet waar kan maken. Als je bovenin de eredivisie een rol wil spelen, moet je goed spelers aan je binden en niet het doel hebben ze door te verkopen met winst om 'talenten' ervoor in de plaats te kopen. Ik hoop op de jonge spelers en misschien een minder zwalkende v/d Looi. Ik heb er echter geen goed gevoel bij op dit moment.

10-02-2014 om 14:55

kom op zeg kijk eens naar Zwolle minder geld en een hele leuke groep slim ingekocht. Zo,n Klich,Mokotjo,Fernandes hadden wij ook kunnen hebben voegt meer toe dan dat rommel wat er nu loopt.

FCGmijnclub10-02-2014 om 15:17

Dan ligt het aan de scouting .....;)

zaagmuldersweg10-02-2014 om 15:38

scouting is een drama en dat al jaren.De enige kans om te overleven is scouten en verkopen. Misschien wordt het tijd dat veldmate eens in de spiegel kijkt,want die is verantwoordelijk.

Hendrik10-02-2014 om 16:11

Het wordt tijd dat Veldmate zijn biezen pakt. Daar komt het op neer toch.

Thijs_Faber10-02-2014 om 17:11

Voel me bedonderd door de selectie gisteren. Uiteindelijk betaal ik met m'n seizoenkaart hun salaris. Ik had het gevoel dat er gisteren geen eens een ploeg speelde. Zonder overtuiging en we konden nog niet eens 3 passes aan laten komen, werkelijk schandalig! Hopen dat het woensdag beter is en anders moeten er koppen rollen. Ik zal nooit het stadion eerder verlaten maar het was gisteren wel heel aantrekkelijk om thuis lekker voor de haard te gaan zitten. Come on FC! Het komt allemaal goed natuurlijk, maar we moeten hier snel uitkomen!

Hertog11-02-2014 om 19:15

4. Want uiteindelijk eindigen we toch weer op plek 7 of 8 en is na een min of meer redelijke playoff iedereen weer tevreden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!