Terug

Deel deze pagina:

Dramatisch FC Groningen verliest met 0-2 van Feyenoord

Door Redactie 20 reacties

FC is vanmiddag onderuit gegaan tegen Feyenoord. Waar je op voorhand zou rekenen op een strijdbaar en weerbaar groen/wit met veel druk, was besluiteloosheid, balverlies en angst om vooruit te durven voetballen troef. Met name de eerste helft leek het nergens op. Eigenlijk de hele 90 minuten niet. FC Groningen schotelde de eigen aanhang een zaadpot voor die zijn weerga niet kende. Het was tenenkrommend! Binnen een kwartier stond Grunn achter met 0-1. Knullig balverlies vormde de inleiding van het tegendoelpunt waardoor Kongolo een mooie steekpass af kon geven op Schaken. Bizot was kansloos. FC Groningen creëerde tijdens het eerste bedrijf geen enkele kans. Na de pauze was FC dan toch nog even dicht bij de 1-1. Doelman Mulder stopte het schot van Zivkovic. Kort daarna werd het 0-2. Geklungel achterin bij Grunn hielp de gasten verder in het zadel waardoor het voor de Vrij een koud kunstje was om Bizot te passeren. De gasten bleven daarna vrij eenvoudig overeind. Grunn toonde zich aanvallend onmachtig. De nederlaag is volkomen terecht!

Reacties:
09-03-2014 om 15:45

FC-Groningen heeft echt de wil getoond om graag te willen degraderen. Nou voor mij mag het en wel rechtstreeks, dan hoeven we ons ook niet te ergeren aan de nacompetitie, want dat wordt dan ook allemaal verloren.Wanneer wordt het bestuur eens een keer wakker en schopt die trainer eruit, met z'n praatjes van druk zetten en spektakel leveren.Grotere kloothommel heb ik nog nooit voor een ploeg zien staan.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(IK BEN WOEST GVD.

FCGmijnclub09-03-2014 om 15:54

Het leek wel of onze jongens allemaal een zak zand op de rug hadden van 25 kg.... Is iedereen op stap geweest vannacht tot in de late uren met een hoop drank in de pokkel? Dan kan ik me er nog iets bij voorstellen....:(

09-03-2014 om 16:06

Als je je als speler niet kunt motiveren voor een pot tegen Feyenoord in een vol stadion dan ben je geen prof.

zaagmuldersweg09-03-2014 om 16:08

En de volgende trainer is weer aan de beurt om de schuld te krijgen van het wanbeleid van veldmate en consorten.

09-03-2014 om 16:14

MARIO BEEN

MFEgrunn09-03-2014 om 16:25

Dramatisch, geen andere woorden voor. Zelden zoiets slechts gezien. Zeefuik was lachertje, Hairiej bakte er niets van, ach, eigenlijk bakte niemand er wat van. Kirm viel hoogstens nog redelijk in. Moeten ons zorgen maken om degradatie. Als je je idd tegen Feyenoord in vol stadion niet kunt opladen, dan is er iets goed mis. Geen power, niets. Vd Looi snapt er ook niets van. Enige positieve was de zon vanmiddag. Wat 'n klojo's die supporters van feyenoord om vak II te gaan zitten & iedereen uit te gaan dagen, wat 'n malloten, kloten club

Cantona09-03-2014 om 16:27

Als je al seizoenen lang je eigen publiek keer op keer een zaadwedstrijd voorschotelt en er geen enkele verbetering optreed, dan wordt het toch eens tijd om in te grijpen? Nee het stomme gelul over de slechte financiële toestand , en die stomme zonnecellen op het dak... Als je dan ook nog het lef hebt om de prijs van de seizoenskaarten te verhogen, dan heb je toch echt wel een plaat voor de kop?

09-03-2014 om 16:50

ze passen zich helemaal aan naar het veld...los zand!had het toch al voorspeld...geen enkele kans gecreeerd!! ook geen goed woord over voor die rottige kakkerlakken,wat een akelig publiek hebben die toch,verbannen uit het voetbalstadion:bowdown: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Magician09-03-2014 om 16:51

Ben blij dat ik mn seizoenskaart 2 jaar geleden heb weggedaan.... Allerjezus wat is dit triest..... Arme vd Looij , en hij maar de schuld krijgen. De daadwerkelijke schuld moet je zoeken bij de mensen die op het veld staan en de mensen die de aankopen ECHT beheren.

09-03-2014 om 16:52

Al jaren supporter van de FC, maar deze instelling van de laatste weken heb ik nog nooit meegemaakt tegen Feyenoord. Voor het eerst dat ik begin te twijfelen of ik mijn seizoenskaart wel verleng en ben niet de enige. VD Looi moet er in ieder geval uit, mijn god Nijland hoe heb je ons dit aan kunnen doen.............. Er zit geen beleving in het elftal, verliezen kan maar niet met zo'n instelling

Marco09-03-2014 om 17:02

Dramatisch was het niet, wel onmachtig. Als het moeilijk loopt, moet je kunnen terugvallen op spelpatronen. Dat was er niet. Voorzet vanaf de zijkant, Zeefuik naar de eerste paal, en een Chery die opduikt bij de tweede paal. Kun je goed oefenen. Zorgt voor veel gevaar/doelpunten. Ook zo'n eerste doelpunt, niks aan de hand. Mogelijk hands van Botteghin, de scheids laat door spelen, de spelers gaan niet onverstoorbaar verder, maar wachten op het fluitje dat niet komt, ingooi Feyenoord en onnodig 0-1. Gewoon geen boodschap aan hebben en door voetballen. Ging al zo vaak mis in het verleden, kun je ook trainen. Te weinig scoorend vermogen in de ploeg, geen spelpatronen en verdedigend onhandig Dan krijg je dit.Onlangs verlies kunnen we nog steeds boven Zwolle komen.

FCGmijnclub09-03-2014 om 17:20

@ Marco, als het moeilijk loopt, en je niet kunt terugvallen op spelpatronen, dan speel je als team toch dramatisch?

loekie6809-03-2014 om 18:53

Het hele clubje was niet om aan te zien maar op de een of andere manier zijn de supporters schijnbaar de enigste die het zien!!!! Individueel zit er hier en daar nog wel een redelijke speler bij maar als team is het een grote aanfluiting die teveel op eigen gewin spelen daar.win je niks mee, ik hou mijn hart vast voor volgend seizoen .Maar met vd looi het is net als met maaskantje zij zien altijd iets positiefs in het spel , misschien moeten wij als supporters dan ook maar achter zo n bril waar zij de wedstrijd door bekijken, dan kunnen wij ook positief blijven en ons er zondagmiddag weer toe zetten om weer een potje voetbal aan te schouwen

Hendrik09-03-2014 om 18:57

Dit is wel heel triest om je gewoon kapot om te schamen. Dit wordt ook niks meer volgens mij wordt het tijd om in te grijpen.

JoGro09-03-2014 om 19:01

Hoogtepunt van de middag was de penalty shootout...alle 5 een dikke voldoende! De rest moet zich schamen!!!!!

graaf09-03-2014 om 19:03

Bizot eindelijk een speler die het durft te zeggen .geen inzet op het veld geen gelul. Gewoon inzet tonen.

Marja170109-03-2014 om 21:38

Idd, goed van Bizot. Zeggen waar het op staat en niet het "mooie" geklets wat we al te lang horen.. Verliezen gebeurd en zal blijven gebeuren maar de manier waarop? iig niet hoe het nu gaat.. Jammer!

bertje09-03-2014 om 23:12

Armoedig aan en verkoopbeleid.Veldmate als eindverantwoordelijke oprotten.De bezem er door en dan van hoog tot laag.Die schijtmentaliteit zit al jaren door de hele club.En Bizot is inderdaad een topper.Lekker wegweze hier jonge.Zonde van je capaciteiten.

Petrosjan09-03-2014 om 23:53

Vd looi bakt er niets van. Een beginnende trainer maar hij leert niet. Het wordt alleen maar slechter. Hirijai kan echt niet evenzo als burnet. Cherry zijn lieveling mag continu falen. Geen spelpatronen niets .beetje druk zetten en biizot mag de bal weer onzinnig naar voren knallen. Veldmate heeft een groot probleem.. Los het op!

Don Chaot10-03-2014 om 06:24

Hebben ze nog wel plezier in voetbal? Die van de FCG-supporter zijn echt aan het verpesten!:(

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!