Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen verliest onverdiend van ADO den Haag(2-1). Wiedemeijer werkt Grunn weer tegen

Door Lukas van der Wal 24 reacties

FC Groningen heeft vanavond met 2-1 verloren van ADO den Haag. In een slechte eerste helft en een iets betere tweede helft had groenwit zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen. In een saaie eerste helft had Grunn op voorsprong moeten komen. Lorenzo Burnet had op aangegeven van Zivkovic moeten scoren. De linksback wist zich echter geen raad met de open kans. ADO zette hier weinig tegen over. Vd Velden had ook geen geluk. Zijn volley werd goed geparreerd door Bizot. Meijers was nog dichtbij de openingstreffer. Gelukkig voor de FC, wist Bizot zijn inzet te keren.

In de tweede helft kwam de thuisploeg feller uit de kleedkamer. De grootste kans op de openingstreffer was echter voor Grunn. Zivkovic faalde oog in oog met Coutinho en schoot hoog over. Even later werd er gescoord aan de andere kant. Botteghin trok Roland Alberg naar beneden. Wiedemeijer gaf de verdediger terecht rood. Alberg was een doorgebroken speler, maar de overtreding was ruim buiten de zestien! Van der Looi was woest en FC Groningen leek even van de leg. Wiedemeijer bracht ADO dus in een zetel... Alberg wist met de penalty wel raad en stuurde Bizot naar de verkeerde hoek(1-0)

In de 78e minuut kwam de FC weer op gelijke hoogte met de kanaries. Op aangeven van de ingevallen Kostic, de buitenspeler was gepasseerd, wist Zivkovic eindelijk weer eens te scoren. Met een verdediger in zijn rug, was het schot van de jongeling onhoudbaar voor Coutinho(1-1). Met tien man ging groenwit op jacht naar meer. Het spel golfde op en neer en een doelpunt hing in de lucht. De thuisploeg was helaas de gelukkige, een pass van Alberg ging dwars door de achterste linie van Grunn. Dion Malone nam het leer aan en liet keeper Bizot kansloos.

Zo verloor de FC van ADO den Haag met 2-1. Een onterechte nederlaag met twee gezichten. Een wijzende vinger naar Wiedemeijer. Ook zal de FC voor de zoveelste keer in de spiegel moeten kijken. Nog even en we doen echt mee voor de playoffs, voor de onderste plekken wel te verstaan. Volgende week zaterdag wacht in de eigen Borg Vitesse uit Arnhem.

 

 

 

Reacties:
15-03-2014 om 21:16

Scheidsrecher en grensrechter moeten zich schamen. Meter buiten 16. Maar de spelers waren nog slechter...vd Velden en van Nieff en Kirm waren veel en veel te slecht. Niet normaal meer. Ongelooflijk hoe slecht sommige spelers kunnen spelen. Eerstgenoemde gaf van zijn eerste 6 balcontacten 3x de bal aan Hagenezen... Ook geen enkel lef in de spelopvatting Looi sodemieter maar op met je laffe kuthouding.

15-03-2014 om 21:17

die reinold is een grote schande maar ook het spel van Fc.,dit gaat niet goed zo,gvd!!!:bowdown::bowdown:

MFEgrunn15-03-2014 om 21:25

Compleet genaaid door die Wiedemeijer, dit kan echt niet langer, die man haat de FC gewoon van binnen. Hij benadeelt ons al jaren!! Zoveel wedstrijden in verleden met compleet hoogtepunt die pot tegen Heracles (2 onterechte rode kaarten, onterecht doelpunt afgekeurd) en vandaag was het weer raak. Dit kan gewoon zo niet langer! Er moet petitie komen of FC moet klacht tegen hem indienen. Alles was tegen ons, zo makkelijke rode kaart, strafschop 4/5 meter buiten de 16, 2 hands niet gezien van Ado, geen corners voor ons, compleet buitenspel voor ADO ziet die over het hoofd, die man is echt geschift.

Hendrik15-03-2014 om 21:31

Zou zeggen vanavond de bus opwachten en de boel op stelten zetten in ieder geval die Nijland en Veldmate eens goed de waarheid vertellen zodat ze vanacht geen oog dicht doen stelletje klootzakken dat het zijn om dit zo ver te laten komen. Die van der Looi en die 2 andere padvinders er per direct uitschoppen. Met een Kostic op de bank beginnen en een Burnet die alles verkeerd doet. Het is een grote hoerekotszooi bij mekaar. :clap:

loekie6815-03-2014 om 21:38

Inderdaad weer de arbitrage die ons de punten door de neus boort maar ook het spel was niet bemoedigend.niet echt wat je verwacht als je voor de winst wil gaan. Maar hoe het mogelijk is dat als wiedemeijer-blom-nijhuis-hilger de wedstrijden van groningen fluiten en dat er dan bijna altijd van die idiote beslissingen worden genomen die een slechtziende nog beter zou kunnen beoordelen is mij een raadsel. Ik snap niet dat ze daar inderdaad niet eens tegen in gaan bij de elite in zeist.

15-03-2014 om 21:43

Nee Hendrik, doe klootzak van Wiedemeijer moet de volgend keer als hij in Groningen moet zijn te scheidsen door een stel supporters worden gelyncht. Dan zijn we eindelijk eens van die corrupte zak stront verlost. t'Is godverdomme steeds hetzelfde met die rotzak.

Milko15-03-2014 om 22:22

Wat een calimero gevoel allemaal jongens. Groningen hoort dit jaar bij de slechtste 10 clubs van de eredivisie. Let op: volgende week toveren die kenners op de bank weer een opstelling uit de hoge hoed. Logisch dat de spelers geen enkel vertrouwen hebben.

FCGmijnclub15-03-2014 om 22:38

Wiedetemeier gaf zijn fouten achteraf toe... Hij ging af op zijn tweede assistent m.b.t. die situatie Bottegin en FC had eerste helft penalty moeten hebben.... Het begint er nu wel naar uit te zien, dat we in de hoek dreigen te komen, waar de klappen vallen... Hoe krijgt de TS dit nog op de rails? Cruciaal voor direct lijfsbehoud wordt de wedstrijd thuis tegen Nac en mogelijk Heracles, voor de overige wedstrijden zie ik het onder deze omstandigheden sober in....

Cantona15-03-2014 om 22:58

Elke scheidsrechter maakt wel eens een blunder, de ene wat vaker dan de ander, maar dit was wel weer een regelrechte aanfluiting. Misschien dat de scheidsrechters zich aan het niveau aanpassen , want ook het vertoonde spel was weer niet om aan te zien. Als er niet eens een keer ingegrepen gaat worden dan zitten we straks in de nacompetitie en ik vindt het niet leuk om te zeggen maar als we daar in komen dan acht ik de kans op degradatie met deze spelets wel zeer groot.

bertje15-03-2014 om 23:07

Matig Kut elftal.De scheids heb je een keer mee en een keer tegen, dus waarom dit ouwe weive gezeik? Als we van Den Haag al niet kunnen winnen dan maar de JL.En als je toch wil lynchen dan de TS. Doe graag mee.

Glazinov15-03-2014 om 23:45

Meneer v d Looi wijst meteen naar de scheids... natuurlijk zat het niet mee maar als je al niet op eigen kracht kunt winnen van een zeer pover ADO dan moet je toch eerst naar jezelf kijken... Ik ben bang dat onze trainer compleet de weg kwijt is...

Hendrik15-03-2014 om 23:47

De spelers gaven Wiedemeijer allemaal netjes een handje ik had hem in zijn bek gespugd en zijn pruik in de fik gestoken.:D

Petrosjan16-03-2014 om 00:40

Blijkbaaar speelden wij niet goed, maar ado was nog slechter .maar een scheidsrechter die de wedstrijd beslist ernstig en vooral deze. Als alle beslissingen van zon type tegen een bepaalde club zijn kan je hem dan niet bannen

16-03-2014 om 06:44

Emmen here we come...:thumbsup::thumbsup:

Milko16-03-2014 om 08:10

Volgende week Vitesse, daarna PSV en PEC Zwolle uit. Zie het somber in. De wedstrijd tegen NAC wordt een heeeeel belangrijke :(

Kevin16-03-2014 om 09:47

Bertje Twente verloor ook met 3-2 bij ADO? Vitesse wordt lastig, PSV ook. Pak tegen PEC en NAC 6 punten, dan is de nacompetitie verder weg, bedoel ik de onderste plekken. Maar gisteravond was het weer een goede wedstrijd van Wiedemeijer! Onterecht verlies!

16-03-2014 om 10:25

v/d looi moet eerst naar zich zelf kijken als je 7 wedstrijden voor het einde nog niet met een vaste basis elftal kunt spelen dan snap je er niks van . Weg met die man hij wisselt te veel

16-03-2014 om 10:37

precies t zelfde als Huistra...ook beginnende trainer die verkeerd wisselt en steeds een ander elftal op stelt wat mij betreft einde oefening!!:( Zou een poging doen Erwin Koeman te halen,die trekt de zweep er wel over...dat is wat deze jongens nodig hebben,die Chery ook,als je die ziet hobbelen over het veld,kan heel goed voetballen dat zie je ,maar moet aangepakt worden!

16-03-2014 om 11:00

we kunnen wel allemaal een bek hebben over Maaskant maar doet het beter dan deze amateur trainer die niet geschikt is voor betaaltvoetbal. Kijk als Groningen nou heel veel geld heeft moeten ze bijna alles wegdoen en opnieuw beginnen.

hermanpetra16-03-2014 om 11:03

Het is tijd om dag te zeggen tegen vd looi. 10 wedstrijden 6 punten na de winterstop is gewoon heel slecht. Kun je de scheids de schuld wel geven maar je moet gewoon zelf de ballen er in schieten. Wil niet zeggen dat wiedenaaier gewoon slecht floot. Maar als je het zelf niet afmaakt tegen zo'n slecht ado is het tijd voor maatregelen.

Marja170116-03-2014 om 12:24

Waar ik dan nu benieuwd naar ben... Wie lezen deze zeer positieve reacties allemaal? Krijgt dan niemand bij de FC het gevoel van goh, laten we ons eens bewijzen van wat ze wel kunnen en ze eens met ballen gaan voetballen? Mochten jullie van t weekend iemand met een grote bus peper over het veld zien lopen ben ik het ;-) Nee zonder gekheid, als ik deze berichten allemaal zou lezen dan zou ik mij echt wel - met alles wat ik heb - bewijzen naar wat ik waard ben! Beter komt er een aardbeving vlakbij de Euroborg, in de hoop dat iedereen weer wakker geschud wordt!

JoGro16-03-2014 om 12:59

Scheids floot idd zeer slecht maar wederom heeft de fc dit verlies aan zichzelf te danken..... Daarmee is alles gezegd.

Don Chaot16-03-2014 om 13:53

Rode kaart terecht alleen die strafschop? Balen!! Die grensrechter met z'n arrogante kop en die krullebol hebben de hele wedstrijd om zeep geholpen, dank u wel stelletje eikels!!!! We hadden ze in de knip gehad als die gasten normaal hadden gefloten!!!

jvantilt16-03-2014 om 16:46

Echt bullshit om te beweren dat de FC onverdiend verloren heeft. De paar kansen zijn gemist en de verdediging stond te slapen. De eerste helft bijna niet om aan te zien ; wat een prutsvoetbal, verschrikkelijk (ADO eveneens, maar is niet mijn club). Als je terugkijkt naar de wedstrijden achter ons, is eht een continue stroom van missers, weinig inzet, kansen verprutsend. Ik kan er bijna niets positiefs over zeggen. Individuele spelers, geen ploeg, een paar technici die echter niet het vermogen hebben de ploeg mee te nemen; geen leider en een trainer die veel wisselt maar het ook niet echt kan vinden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!