Terug

Deel deze pagina:

Bacuna in verband gebracht met Arsenal

Door Klaas Willemsen 2 reacties

Het gaat top met Leandro Bacuna. Dit seizoen heeft de oud groen/witte middenvelder zich definitief in de basis geknokt bij Aston Villa. Leandro maakt een stormachtige ontwikkeling door als rechtsback en heeft vijf doelpunten gescoord. Volgens het Engelse "Caught Office" heeft Arsenal serieuze belangstelling om Bacuna aankomende zomer los te weken van de club uit Birmingham.

Bacary Sagna's contract loopt af bij de club van Wenger en Sagna heeft dermate hoge eisen gesteld die te gortig zijn. Volgens Caught Office hebben de Gunners belangstelling voor Everton verdediger Seamus Coleman, echter de vraagprijs blijkt naar verluidt 30 miljoen euro te zijn. Dit is dan ook voor Arsenal één van de redenen dat de interesse nu verschoven is naar Bacuna. Hij wordt gezien als een groot talent en zal aanzienlijk minder hoeven te kosten. Het contract van Bacuna loopt door tot medio 2016. Tevens schijnen Paris Saint Germain en Internazionale serieuze belangstelling te hebben om Bacuna los te weken van Aston Villa. Mocht FC Groningen een doorverkoop percentage hebben bedongen, (dat is zeker -red) zal de kassa deze zomer in alle hevigheid gaan rinkelen. Want bij handhaving van Villa in samenhang met nu al meer dan twintig keer in de basis, zal FC tevens een bonus tegemoet zien van minimaal twee ton.

Reacties:
Milko20-03-2014 om 16:03

Jazeker. En Barcelona volgt Chery :thumbsup:

20-03-2014 om 19:39

Ach je kunt lullen wat je wilt maar Bacuna kan wel rennen hè...veel rennen...blijft maar rennen. In Engeland vinden ze dat leuk en goed. Altijd maar blijven gaan langs die lijn. Dat je geen bal goed en snel kunt aannemen etc. maakt ze niet veel uit op sommige positie 's...rechtsback bijv. De Engelse spelers kunnen ook niet veel met een bal. Kijk naar sommige verdedigers van Manchster U...of Liverpool etc. die kunnen niet veel neer dan fysiek hun mannetje staan. Zie hem trouwens nook niet gaan naar Arsenal maar toch.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!