Beloften verliezen met 3-1 tegen Jong ADO Den Haag

Jong FC geeft vanavond het uitduel tegen ADO Den Haag met 3-1 verloren. Het kwam ondanks de betere kansen van de thuisploeg halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong dankzij Bijl. Binnen een half uur was de stand gelijk via Gouriye. Zijn schot werd via het been van Roland Baas van richting veranderd, van der Lei was kansloos 1-1. De Vlugt scoorde op slag van rust na een snel genomen vrije trap, vrijstaand de 2-1 in. Na de pauze bleeft het duel lang in evenwicht. Merencia schoot namens de ooievaars op de paal, Van Nieff zag in de slotfase zijn vrije trap eveneens op de paal landen. Esajas maakte in blessuretijd na een goed uitgespeeld counter de 3-1. Door deze nederlaag heeft Heracles Almelo de koppositie van Jong Grunn overgenomen. De Almeloërs hebben één wedstrijd meer gespeeld. Volgende week maandagavond speelt Jong Groningen thuis tegen nummer drie Jong Vite$$e.

Opstelling FC Groningen: Van der Lei, Cijntje, Veendorp (46. Payne), Baas, Janzen, Van Nieff, Saban, Bijl (70. Boutzamar), Mennega, De Groene, De Leeuw (62. Arias)