Terug

Deel deze pagina:

Beloften onderuit tegen Jong Vitesse(1-2), Rood Baas en een wereld goal Van Nieff

Door Lukas van der Wal 2 reacties

Jong FC Groningen heeft vanavond op Corpus den Hoorn verloren van Vitesse(1-2). De beloften stonden bij rust al met 0-2 achter. Sander van de Streek kon twee keer de trekker overhalen. Zijn tweede treffer was vanaf elf meter. Roland Baas veroorzaakte de pingel en kreeg rood. Slachtoffer was Uros Djurdjevic.

Het tweede bedrijf had groenwit een grote uitdaging. Een achterstand ombuigen met tien man. Dit was dan ook een onmogelijke opgave. Van Nieff kreeg in de tweede helft de handen op elkaar. Een vrije trap van 25 meter eindigde stijf in de bovenhoek. Grunn ging op zoek naar de gelijkmaker, maar zover kwam het helaas niet.

Middenvelder De Leeuw maakte vanavond zijn rentree in het groenwitte shirt na zijn blessure. Hiariej werd in de rust gewisseld met een blessure. Tommie kreeg een tik op zijn kuit, de ernst van de blessure is nog niet bekend.

 

Reacties:
Syl forza grunn!!!08-04-2014 om 11:57

:clap::clap:

08-04-2014 om 12:29

Prutsers! Allemaal direct ontslag...beetje verliezen tegen een zooi fietstassen moet niet gekker worden. Chery en vd Velden jullie nemen vanaf nu geen enkele vrije bal meer...maar dan ook geen enkele meer! Alle vrije ballen vanaf nu door van Nieff...is die toch nog van enig nut...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!