Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen doet rustig aan en wint met 0-8 in Beilen

Door Lukas van der Wal 2 reacties

FC Groningen heeft vanmiddag rustig aan gedaan. Tegen de plaatselijke VV uit Beilen werd er met 0-8 gewonnen. De spelers die gisteren zestig minuten hadden gevoetbald kregen rust.

Bij rust stonden de groenwitten al met 0-5 voor. Na een stroef begin begon de motor toch te lopen. Grunn speelde met een ander elftal dan in Roodeschool.

Michael de Leeuw produceerde een zuivere hattrick. Aanvaller Zeefuik en jongeling Boutzamar scoorden andere twee treffers voor de theepauze.

Het tweede bedrijf kwam weer laat op gang. Een saai begin. Invaller Hagenauw kon net als gisteren weer zijn kwaliteiten etaleren. Eerst een kopbal(0-6), even later een prachtige volley(0-7). Hoogtepunt in de tweede helft was moeder natuur. Aan het eind van de wedstrijd, viel er een stortbui naar beneden! In de laatste minuut van de wedstrijd werd er een slotakkoord gegeven door de FC! Wederom was het Hagenauw die scoorde, een zuivere hattrick!

De tweede oefenpot werd gewonnen, al was het bij vlagen niet best. De wedstrijd in Roodeschool was beter, meer doelpunten en meer vermaak. De uitslagen zijn, desalniettemin niet belangrijk, het gaat er om dat we bij de eerste wedstrijd in Europa er staan!

Reacties:
fc groningen!!28-06-2014 om 19:04

Hagenauw lijkt me een goede speler

the fc mijn club!28-06-2014 om 19:50

Ik denk maar dat hagenauw moet worden verhuurd. ervaring opdoen want hier krijgt hij (nu nog) alleen invalbeurten van 5 minuten dus gewoon verhuren aan willem 2 ofso

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!