Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wint eenvoudig met 4-1 van Aston Villa

Door Redactie 4 reacties

De Trots van het noorden heeft vanmiddag weinig moeite gehad om in eigen huis Aston Villa op een forse nederlaag te tracteren. Binnen 8 minuten stond de thuisploeg op 2-0. Tjaronn Chery schoot na 5 minuten de 1-0 tegen de touwen op aangeven van Nick van der Velden. Drie minuten later knalde de uitblinker van ruim 20 meter de bal in de linkerbovenhoek, een wereldgoal! Na ruim een half uur was het 3-0. Danny Hoesen die met een mooie loopactie de achterlijn haalde kon een voorzet panklaar voor de inlopende Antonia leggen die doeltreffend de bal kon intikken. Na de pauze bleef FC de bovenliggende partij. Toch zouden de gasten een kwartier voor tijd op 3-1 komen. Een vrije trap werd perfect door N'Zogbia in de kruising geschoten achter doelman Padt. Het slotaccoord kwam op naam van Dino Islamovic. Kieftenbeld veroverde de bal op het middenveld en bediende Chery. Die gaf een dieptebal op de sprintende Antonia, de flankflitser gaf een voorzet diagonaal op maat die door Islamovic schuin links - in het doel werd geschoten.

FC Groningen heeft ondanks het gemis van Botteghin, Hateboer, Burnet en Kostic goed voetbal laten zien en lijkt klaar voor de competitie. Aston Villa dat later met de voorbereiding is begonnen, maakte een matige indruk.

Reacties:
02-08-2014 om 18:09

Prima pot. Chery erg goed. Van Nieff wordt nooit wat zo.

Cantona02-08-2014 om 18:52

Geweldig lachwekkende spelerspresentatie trouwens, eerst een partij van dat papier op het veld knallen en daarna alles door buurman en buurman op laten ruimen. De meerwaarde van het knalletje en het veldvervuilende papier is mij dan ook totaal ontgaan. Vooral die gozer met die bladblazer,die meer tegenwerkte dan dat hij meehielp, geweldig! De Aston Villa fans moeten ook wel hun ogen uitgekeken hebben.

03-08-2014 om 08:30

kan aan mij liggen hoor maar die Hoesen doet me erg denken aan Texeira...valt me niet mee wat ik er van heb gezien tot nu toe:o:o

Marco06-08-2014 om 07:31

Vd Looi zou er daarom ook verstandig aan doen om 4-4-2 te gaan spelen. Met Dino en Hoesen in de spits. Om twee systemen te beheersen zo sowieso goed. Wel weer lekker gescout. Een jaar lang dvd's kijken voor 4 ton en dan opnieuw een spits halen die niet in het systeem past. Verlies van Tex financieel amper te boven gekomen, een dik betaalde Zeefuik aan de straat stenen niet kwijt kunnen en dan nu weer een spits die niet in het syteem past. Was bij de wedstrijd Panat. - Standaard Luik voorronde champions voetbal. Marcus Berg speelde erg sterk. Aan de bal sterker geworden, nog steeds goed gevoel voor ruimte en kopsterk. Zorgde ook voor het eerste doelpunt. Nijland en Veltmate hadden hem vorig zo kunnen terughalen, hadden we enorm veel plezier aan beleeft!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!