Terug

Deel deze pagina:

Grunn toont zich wel erg coulant voor Den Haag - eerste verliespartij dit seizoen 3-0

Door Redactie 22 reacties

De trots van het noorden heeft zichzelf lelijk in de voet geschoten. Uit in Den Haag ging de ploeg maar liefst met 3-0 onderuit. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Een minuut of 10 na de pauze opende Kristensen de score. Twee kansen gingen hieraan vooraf voor Jansen en Kramer. De bal kon niet adequaat worden weggewerkt waardoor Kristensen zijn ploeg op voorsprong zette. Een minuut of tien voor tijd was het Kramer die met een lob aantekende voor de 2-0. Padt was kansloos. Kort daarna kon Padt opnieuw vissen. Het was opnieuw Kramer die de doelman wist te omspelen en de eindstand op 3-0 bepaalde.

Ondanks de 3-0 nederlaag was Groningen zeker niet kansloos. Antonia had tijdens het eerste bedrijf de 0-1 op de schoen. De hoek leek iets te moeilijk. Chery kreeg tijdens de tweede helft een dot van een kans. Hij wist in twee instanties doelman Hansen niet te passeren. Ook de Leeuw had toen hij koud binnen de lijnen stond de 1-1 moéten maken. Daarna viel het groen/witte team in twee gedeeltes uiteen en werd het niveau van de laatste 20 minuten onacceptabel waardoor de ooievaars de doelpunten marge naar 3 wisten te tillen.

Collectieve scherpte en de absolute wil om te winnen waren bij Groningen het grootste manco van vandaag. Ongelofelijk zuur - want bij winst had de trots van het noorden zich (voorlopig) in de top 3 kunnen nestelen. Aankomende zondag wacht thuis Ajax.

beeldmateriaal RTV Noord

samenvatting FOX Sport

Opstelling ADO Den Haag:
Hansen; Malone, Kanon, Kristensen, Jansen (`89 Ebuehi), Meijers, Van Duinen, Schet (`88 Houtkoop), Alberg (`88 Bakker), Kramer, Zuiverloon.
reserve bank ADO Den Haag: Zwinkels, Buwalda, De Vlugt en Owobowale.

Opstelling FC Groningen: (met dank aan de clubsite)
Padt; Hiariej, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Kieftenbeld, Chery, Lindgren (`69 De Leeuw); Van der Velden, Hoesen (`59 Islamovic), Antonia (`77 Mahi).
reserve bank FC Groningen: Van der Vlag, Hateboer, Baas en Saban.

Toeschouwers: 10214

Scores: ’56 Kristensen (Malone) 1-0, `82 Kramer (Alberg) 2-0, `85 Kramer (Alberg), 3-0.

Scheidsrechter: Liesveld

Overige officials: Diks, Janson, Martens

 

 

Reacties:
jvantilt24-08-2014 om 15:40

Het blijft één grote ergernis dit gebrek aan wedstrijdmentaliteit - een sedert jarenlang gebrek aan professionele instelling dat een wedstrijd 90 minuten duurt en binnen die 90 minuten alles mogelijk is. De wil om te winnen-als die al aanwezig is - lijkt na 55 minuten in een 'laat maar gevoel' over te gaan, want verlangen naar het einde van de wedstrijd. Voor de zoveelste keer worden supporters bedrogen en dat mag de trainer in eerste instantie volledig bij zichzelf neerleggen.

24-08-2014 om 15:46

Vanaf minuut 1 was die instelling er al hoor... Dit hoort nu eenmaal bij profvoetbal. Soms hebben ze er gewoon geen zin in. Vorige twee potten gewonnen dus denken ze dat ze krediet hebben. En dat hebben ze ook... Zoals je zelf al zegt dit gaat al 2.000 jaar zo. Voetballers zijn van nature lui...

Ollegrieze24-08-2014 om 16:00

Voetballers worden heel goed betaald en horen te presteren, elke wedstrijd. Soms er geen zin in hebben hoort daar niet bij. De professionele instelling is inderdaad ver te zoeken. Het is een schande.

24-08-2014 om 16:12

:agreed::agreed:

jvantilt24-08-2014 om 16:59

Als ik met zo'n kutmenatilteit mijn werk doe, flikkert mijn werkgever me na een paar keer - terecht - op straat. Van de trainer hoor ik alleen maar zalvende verhalen en van spelers komt niet meer dan een schouderophalen. Grrrrrrrrruwelijk ergerlijk; 50 x het veld rond in flink tempo en anders maar in het b elftal.

24-08-2014 om 17:16

Vermeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 wedstrijden was Padt slecht!

24-08-2014 om 17:28

Na de wedstrijd niet meer ergeren alleen tijdens de wedstrijd. Heb je niks aan. Er komen nog meer van dit soort potten. Heb je elk jaar weer bij elke ploeg. En jezelf nou niet overschatten want jij doet je werk echt niet altijd met 100procent inzet...slap gelul. Alleen bij voetballers verwachten we dat...ik ook...maar zo werkt het dus niet. Ze zitten vanavond gewoon lekker in de kroeg...casino...etc...met een zooi lekkere wijven om zich heen. En komend weekend juichen we ze weer toe bij de eerste de beste actie. Wij zijn net als die voetballers...

ollie24-08-2014 om 17:28

De keeper gooit er met de padt naar.:lol:

24-08-2014 om 18:11

We kunnen de ploeg nu wel afkraken, na deze afgang, maar als we aankomende zondag een goed resultaat neerzetten tegen die flutploeg uit Mokum dan is er niets aan de hand. t'Is nu even een teleurstelling maar dat zijn we overmorgen weer vergeten. Wat me meer ergert is dat er voorin een paar egoïsten rondlopen die alleen maar op eigen succes uit zijn, want speelt Antonia de bal af aan een vrijstaande Hoesen dan is het 1-0 voor ons. Hetzelfde overkwam die de Leeuw, die de bal af kon spelen aan Chery, dan was het 2-0 en de wedstrijd in "the pocket". Maar ne ze lopen als een paar blinde paarden over het veld zonder naar hun medespeler te kijken. Ik heb altijd gedacht dat voetbal een teamsport was maar schijnbaar is dat niet meer zo. Werk aan de winkel, v.d Looi..........geef ze maar op hun flikker, deze week. Misschien dat we er dan aanstaande zondag een puntje aan overhouden.:(:(:(

jvantilt24-08-2014 om 18:20

Je mag verwachten dat de ploeg zich een maal per week twee uur uitslooft om een zo'n goed mogelijk resultaat neer te zetten. Is het niet voor haarzelf dan ten minste voor de (meegereisde) supporters. Ik hekel niet aleen het gebrek aan inzet, ik heb er ook enorme pest over in. Slap gelul in het kwadraat om dit gedrag te vergoeilijken.

Marco24-08-2014 om 18:33

Wanprestatie! Kunnen we op de 1ste plek komen te staan, dan speel je zo. Ploeg kon zich net als thuis tegen Aberdeen belonen, ze verprutsen het weer met elkaar. Geen eerste plaats en geen derde voorronde, maar met de staart tussen de benen naar huis. Al 6 tegendoelpunten en dit tegen middenmootploegen. vd Looi moet ze leren verdedigen. Het elftal leunt veel te veel op individuele ingevingen, lukt dat niet dan blijft er een zeer matig elftal over. Ook in balbezit patronen er inslijpen. Als een Kappelhof over de middenlijn komt staan alle aanvallers stil, geen beweging en verrassing, niks. We kunnen wel blijven kopen, op het trainingsveld en met een winnaarsmentaliteit moet het verschil worden gemaakt. Dit was gewoon beschamend.

24-08-2014 om 18:59

vd moet ze leren verdedigen nee dat is het niet . De backs zijn geen echte backs en die kappelhof kan er niks van dat is het probleem.

Papa Werny24-08-2014 om 19:12

Eigenlijk snap ik niet waarom Padt de gebeten hond is. Hij heeft geen schuld aan deze nederlaag. Het zat gewoon niet mee. Die 1-1 wilde niet vallen en de 2 en 3-0 zijn geflatteerd. Daar loop je es tegenaan. Tegen ajax weer met frisse moed. En PSV heeft laten zien dat die te pakken zijn. Ik zeg optimistisch: 2-1. Wat jullie?

MaxFCG24-08-2014 om 19:20

De enige vraag die bij mij rondspookt, is hoe de trainer nu gaat handelen. Hetzelfde plan? Ik ben benieuwd naar de basiself van volgende week.

24-08-2014 om 19:37

Wat en wanvertoning vandaag:(

24-08-2014 om 20:09

Rob Roy: ben het geheel met je eens, of anders gezegd:agreed: Ik kan mij trouwens niet voorstellen dat het "teamverband" er beter op wordt met de beide anvallers... (Ah Jan Baks en Mahi) ...hoe lang duurde het wel niet voordat aanvallende spelers als Kirm, Kostic, Schet maar zelfs ook Chery, elkaar blindelings konden vinden. Het is jammergenoeg het directe gevolg van de (ver)koopdrang van spelers in het huidige voetbal en die crazy twee maand durende transferwindow tot eind augustus. Ga je nu nog "sleutelen" met andeere spelers, dan ben je in feite tegen iedere ingespeelde Eredivisieclub in het nadeel. :( Genoeg gesomberd: Tegen Ajax zal er wel een prestigestrijd worden geleverd, want FC Groningen heet tegenwoordig bijna Ajax-2...en Rob Roy voorspelt een geliekspel...kan maar zo, want de :fc: is rond!

Milko24-08-2014 om 21:13

Wat een wanprestatie in een afschuwelijk lelijk tenue. Ziet er niet uit op tv, vreselijk :(. Onze trots speelt g*d zowel thuis als uit in veruit het lelijkste tenue. Zag afgelopen week Arsenal spelen en daar ben ik stinkend jaloers op. Wat een tenue. Zou het toch mooi zijn als Groningen zich zo kon laten zien. In het groen wit dan hè

24-08-2014 om 21:40

zou het 'm daarin zitten bij FC Groningen...in het tenue??? Is toch niet waar!

Don Chaot25-08-2014 om 05:34

Hoesen moet maar naar Hoes gaan en Padt kan Bizot nog niet laten vergeten!:o

dennis12025-08-2014 om 11:28

wat een onzin om de keeper de schuld te geven.je wint met 11 man en verliest met 11 man.een zonnebok zoeken doen mensen die geen verstand van voetbal hebben.ga lekker darten,ben je alleen .

Nachtwacht25-08-2014 om 14:16

Dit is al de derde keer dat ADO een langere winstreeks stopt.... Ik verwacht wat meer inzet van de mannen... , maar als de ballen van de Leeuw en Chery er in vliegen gaan we gewoon met drie punten noar hoes.

liefhebber25-08-2014 om 17:38

:);)cambuur gaat zondag wel winnen van ado, die jongens verzaken niet !!!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!