Terug

Deel deze pagina:

Casper Goedkoop nieuwe trainer beloften

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Volgens Niels Dijkhuizen ( Sportjournalist van RTV Drenthe ) heeft FC Groningen een nieuwe trainer gevonden voor de beloften. Casper Goedkoop traint op dit moment het vlaggenschip van VV Hoogeveen(zondag), uitkomende in de eerste klasse. Goedkoop zal per 1 september in dienst gaan treden van de Trots van het Noorden.

( Foto: Gerjo Stegeman )

 

Interim-voorzitter Roel Zuidema, van VV Hoogeveen geeft een reactie op tweenul.nl en bevestigt daar de overgang; "Natuurlijk is het vervelend dat je nog voor de start van de competitie je trainer kwijt bent. Wij kenden echter de ambities van Casper. De kans deed zich nu voor om fulltime in dienst te treden bij FC Groningen. Een grote wens van Casper gaat hiermee in vervulling. Als Hoogeveen zijnde gunnen wij hem deze stap dan ook van harte."

Inmiddels heeft de FC het op haar website ook bevestigd. Casper Goedkoop was eerder al assistent trainer van Jong FC Groningen en had het toen al, naar eigen zeggen, naar zijn zin. Wij wensen Casper veel succes en we hopen op veel succes van de beloften! 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!