Beloften verliezen van PEC bij debuut van trainer Casper Goedkoop

Door Lukas van der Wal 0 reacties

De beloften hebben vanavond in Zwolle een nederlaag geleden. Tegen de jongelingen van PEC gingen de Groningers met 3-1 de boot in. Trainer Casper Goedkoop maakte vanavond zijn debuut als nieuwe eindverantwoordelijke van de beloften.

De Zwollenaren stonden bij rust al met 2-0 voor. Binnen twee minuten wist Blakscon te scoren uit een hoekschop met het hoofd. Tien minuten later bracht Rasevic de ruststand op het scorebord.

Na rust, in de 64e minuut wist invaller Jafar Arias te scoren voor de beloften na het uit glijden van Peirera. Veertien minuten later was de spanning over, Tekay besliste de wedstrijd.

Na drie wedstrijden staat Jong FC Groningen met drie punten gedeeld laatste in de beloftencompetitie divisie B. Dit is geen goed nieuws, want alleen de nummer één en twee van de vijf ploegen in de divisie plaatsen zich voor de finalecompetitie die vanaf november gespeeld wordt. Er is dus werk aan de winkel voor de nieuwe trainer Casper Goedkoop.