Beloften verliezen oefenduel in Breda met 2-1

De beloften van FC Groningen hebben gisteren avond in Breda verloren van Jong NAC. De ingelaste oefenwedstrijd was een return van eerder dit seizoen. De Groningers wonnen dat duel met 5-0. Voor groenwit scoorde na rust Hristijan Denkovski de openingstreffer. Mats Seuntjens wist na dit doelpunt tweemaal te scoren waardoor de thuisploeg met 2-1 het oefenduel wisten te winnen. Groningen verzuimde om in de eerste helft afstand te nemen van NAC, na een grote overwicht. Volgende week maandag spelen de beloften een thuiswedstrijd voor de competitie tegen de combinatie van Jong NEC/FC OSS.

Opstelling FC Groningen ( via de clubsite )

Gies; Bijl, Payne, Baas, De Leeuw (46' Ridderstap); Saban, Hagenauw, Boutzamar; Denkovski (65' Oldenburger), Zeefuik, Arias. Rest bank: Heidekamp.

Scores: 50' Denkovski 0-1, 76' Seuntjens 1-1, 88' Seuntjens 2-1.