Beloften beslissen in Leeuwarden binnen zeven minuut de wedstrijd tegen Jong NEC/FC Oss(4-1)

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Jong FC Groningen/SC Cambuur heeft vanavond in Leeuwarden ruim gewonnen van Jong NEC/FC Oss. Binnen zeven minuten was de wedstrijd beslist In het Cambuurstadion. Er waren ongeveer 300 belangstellende op deze wedstrijd af gekomen aldus Cambuur-watcher Henk Albers

Bij Jong FC Groningen/SC Cambuur stonden de Leeuwarders Harm Zeinstra, Mart Dijkstra, Sebastian Steblecki, Donovan Slijngard en Damiano Schet in de basis.

De thuisploeg begon flitsend aan de wedstrijd. Binnen zeven minuten werd er drie keer gescoord. Eerst kwamen de beloften op een 1-0 voorsprong via Arjen Hagenauw. Daarna was het de beurt aan Hristijan Denkovski. De aanvallende ingestelde speler wist tweemaal te scoren! De thuisploeg kreeg voor rust genoeg kansen op meer, maar de scherpte ontbrak.

In de 63e minuut breidde de thuisploeg de score uit. Thuisspeler, Sebastian Steblecki deelde mee in de score en tekende voor de 4-0. Via Sylla Sow, redde de gasten de spreekwoordelijke eer. Door de ruime zege staan de beloften nu op een keurige tweede plaats. op de ranglijst.

Opstelling Groningen/Cambuur ( via de clubsite )
Zeinstra(Cambuur); Payne, Dijkstra(Cambuur), Baas, Slijngard( Cambuur); Saban, Hagenauw, Steblecki( Cambuur); Schet(Cambuur), Arias (66’ Boutzamar), Denkovski (76’ Oldenburger).
Rest bank: Gies en Ridderstap.