Jong Almere City deelt tik uit aan de beloften(3-0)

Door Lukas van der Wal 0 reacties

De beloften van FC Groningen/SC Cambuur hebben zichzelf een slechte dienst bewezen. Vanavond werd er in Almere met 3-0 verloren. Bij rust stond de ploeg van trainer Casper Goedkoop met 1-0 achter.

Aanvaller Enzio Boldewijn was een ware plaag voor de beloften. De spits zorgde voor de eerste twee treffers. In de 90e minuut bepaalde Afkir de eindstand op 3-0 voor de thuisploeg. De gasten eindigde de wedstrijd met tien man, Groninger Burak Saban kreeg de rode kaart gepresteerd.

De beloften staan door de nederlaag nu op een derde plaats in de Beloftencompetitie divisie B met negen punten uit zes duels. De ploeg van Goedkoop heeft plaatsing voor de finale ronde nog in eigen hand.

De Beloften van Almere City FC hebben namelijk elf punten uit zeven wedstrijd. Jong FC Groningen/Cambuur speelt op maandag 3 november thuis tegen Jong PEC Zwolle. Op dinsdag 25 november spelen ze de beladen uitduel tegen koploper Heerenveen.