Beloften kwalificeren zich niet voor de kampioenspoule

Door Redactie 2 reacties

De beloften van FC Groningen/ SC Cambuur zijn er niet in geslaagd om kampioenspoule te halen. In Heerenveen moesten de Groningers winnen, dit lukte echter niet. De thuisploeg kwam op een 2-0 voorsprong door Hucer( 14e minuut )en Kada(49e minuut). Aanvaller Jafar Arias bracht de spanning volledig terug. De jongeling scoorde tweemaal, in de 51e en 58e minuut. Winst was noodzaak, en de gasten gingen op zoek naar meer. Het geluk was niet aan de zijde van onze beloften. In de blessuretijd scoorde thuisploeg de 3-2, via Chadon. Door het verlies gaan de blauwwitten samen met Almere City door naar de kampioenspoule. Grunn gaat door naar de B-divisie met de andere nummers drie en vier van de andere voorronde poules.