Beloften verliezen met 4-2 in Utrecht, Bacuna en Zeefuik scoren

Door Redactie 1 reactie

De beloften zijn vanavond in Utrecht onderuit gegaan in de tweede wedstrijd van de 'verliezerspoule'. De mannen van Goedkoop stonden bij rust al met 3-0 achter door twee doelpunten van Mark Diemers en een treffer van Klaiber. Na rust ging de thuisploeg verder waar ze voor waren geëindigd. Jeff Hardeveld vergrootte de zorgen door te scoren, een kansloze wedstrijd volgde voor de beloften uit Noorden. Juninho Bacuna en Género Zeefuik verkleinden de stand tot een achterstand van twee doelpunten. Jong FC Groningen/Cambuur heeft nu uit twee wedstrijden drie punten behaald. Jong FC Utrecht voert de ranglijst aan met zes punten uit evenveel wedstrijden.

De volgende competitiewedstrijd wordt gespeeld in het nieuwe jaar. De beloften spelen dan thuis in Leeuwarden tegen de jonkies van ADO den Haag.