Beloften winnen in Leeuwarden met 2-1 de thuiswedstrijd van Jong ADO den Haag

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Beloften winnen in Leeuwarden met 2-1 de thuiswedstrijd van Jong ADO den Haag Het combinatieteam van FC Groningen en SC Cambuur heeft maandagavond in Leeuwarden gespeeld Jong ADO Den Haag. De thuisploeg won verdiend met 2-1 van de Hagenezen. De eerste goal werd gescoord door Yoëll van Nieff. De verdediger annex middenvelder scoorde in de tweede minuut van de wedstrijd uit een vrije trap. In de tiende minuut vergrootte Mimoun Mahi de score. De baltovenaar stiftte het leer achter de goalie. De ploeg van trainer Casper Goedkoop maakte zich op voor een grote zege. De score voor de beloften bleef steken op twee treffers. In de 68e minuut bracht Wijdenbosch de spanning terug in de wedstrijd. Verder dan dit doelpunt kwamen de gasten, gezien het spelbeeld was dit ook niet terecht geweest. De thuisploeg was zestig minuten de bovenliggende partij. Door de overwinning staan de beloften nu op een tweede plek met evenveel (6) punten als koploper Jong FC Utrecht, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. Volgende week maandag speelt het combinatieteam de uitwedstrijd bij jong PEC Zwolle.

Wedstrijd gegevens (via de FC site)

Opstelling Jong FC Groningen/Cambuur
Van der Vlag; Droste, Payne, Van der Laan, Van Nieff (74’ Bijl); Schet (82’ Saban), Steblecki, Dijkstra, Bacuna (77’ Arias); Mahi, Islamovic.
Rest bank: Sietsma, Baas, Schootstra.

Scores: 2’ Van Nieff 1-0, 10’ Mahi 2-0; 68’ Wijdenbosch 2-1.

Uitslagen
De Graafschap - FC Volendam 0-1
FC Dordrecht - PEC Zwolle 4-1
FC Groningen - ADO Den Haag 2-1

Stand: 1- FC Utrecht 2-6, 2- FC Groningen 3-6, 3- FC Dordrecht 2-4, 4- De Graafschap 3-4, 5- FC Volendam 2-3, 6- PEC Zwolle 3-3, 8- ADO Den Haag 3-0