Beloften winnen van De Graafschap en scoren vier keer, rentree Hilal ben Moussa

Door Lukas van der Wal 2 reacties

De beloften van FC Groningen/Cambuur Leeuwarden hebben vanavond in Leeuwarden gewonnen met 4-0 van De Graafschap. Grote man aan de zijde van de thuisploeg was Juninho Bacuna. De jongeling scoorde tweemaal, één keer voor rust en de andere treffer viel na de theepauze. Tussendoor scoorden Hristijan Denkovski en Jafar Arias. De drie goals na de rust vielen in een tijdsbestek van vijf minuten, tussen de 82e en 87e minuut. Hilal ben Moussa werd volgens afspraak na twintig minuten gewisseld. De middenvelder maakte zijn rentree na een lange afwezigheid door een knieblessure. Goalie Van der Kracht van de gasten kreeg na 65 minuten de rode kaart na een overtreding op Saban. Op maandag 23 februari spelen de beloften de volgende competitiewedstrijd, uit bij FC Dordrecht.