Terug

Deel deze pagina:

Teleurstellende puntendeling in Kralingen

Door Redactie 46 reacties

De wedstrijd tussen Excelsior en FC Groningen is vanavond teleurstellend geëindigd in een 1-1. Daarmee deden de Kralingers zichzelf tekort en kreeg FC teveel. De thuisploeg kwam kort na de pauze op een 1-0 voorsprong. Uit een scherpe corner kon Daan Bovenberg van dichtbij raak schieten. Binnen een kwartier kwamen de gasten op gelijke hoogte. Een onderschepping van Botteghin op het middenveld ging hieraan vooraf. De verdediger zette een mooie één - twee - combinatie op met Chery. Uit de voorzet van Botteghin kon de vrijstaande Rusnák volley de 1-1 binnen schieten. De beste kansen waren echter voor de thuisploeg. Met name in de slotfase was Gouriye op aangeven van Botaka dichtbij de winnende treffer. Zijn inzet eindigde op de paal. Niet veel later was het weer bijna 2-1. Wederom Gouriye raakte de paal. De bal rolde over de lijn in de handen van Padt.

 

Het spel wat FC Groningen vanavond op de mat legde deed pijn aan de ogen. Ook trainer Erwin van de Looi wist met name het eerste kwartier niet wat hij zag en was drukdoende aan de zijlijn om iedereen wakker te schudden. Er waren kansen voor Botaka, Kruys, van Weert, Stans en Mattheij. Ook Kappelhof was tijdens het eerste bedrijf dichtbij een eigen doelpunt, Padt wist in een reflex de bal voor de doellijn weg te halen. FC stelde daar één mogelijkheid tegenover, Chery's schot ging nipt naast het doel van Damen en dat is natuurlijk veel te weinig over 45 minuten met de kwaliteit die de selectie in huis heeft.

Na de pauze met de snelle 1-0 achterstand om de oren leek Grunn wakker. De ploeg zette meer aan en probeerde vaker op de helft van de Kralingers te voetballen. Na de 1-1 die na een uur op het scorebord stond, leek het er korte tijd op dat FC de klus ging klaren. Het had voor en na de gelijkmaker even het betere van het spel om daarna weer te verzanden in oeverloos gebrei.

De thuisploeg zette in de slotfase nog een keer flink aan en doelman Padt bleek vandaag niet één maar twee engeltjes aan de paal te hebben.....

Met de puntendeling is FC niets opgeschoten en blijft (voorlopig) staan op plek 10. De aansluiting op de bovenste zeven plekken lijkt meer en meer uit zicht te raken. Volgende week zondag wacht de wedstrijd in en tegen Heerenveen.

 

Het is te hopen dat iedereen snel terugkomt uit de traditionele groen/witte voorjaarsdip en dat er vanaf minuut één - geconcentreerd wordt gebikkeld. Want zo belabberd en kansloos een wedstrijd ingaan/ondergaan als vanavond - kan volgende week zondag wel eens een flink pak slaag opleveren in Tjibbedorp. Het seizoen zou daarna wel eens als een nachtkaars uit kunnen gaan.....

Opstelling FC Groningen (statistieken via FC Groningen)
Padt; Hateboer, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Rusnak, Lindgren, Tibbling (87’ Bacuna), Chery; De Leeuw, Mahi (73’ Antonia).
Rest bank: Van der Vlag, Burnet, Hoesen, Van der Velden, Payne.

Opstelling Excelsior
Damen, Bovenberg, Fischer, Mattheij, Kuipers, Bruins, Kruys (87’ Varela), Stans, Botaka, Van Weert (75’ Vermeulen), Van Mieghem (71’ Gouriye).
Rest bank: Deckers, Karami, Van Dierman, De Reuver.

Toeschouwers: 3.450

Scores: 46’ Bovenberg (Van Mieghem) 1-0, 58’ Rusnak (Botteghin) 1-1

Scheidsrechter: Braamhaar

Overige officials: Brink, Gerritsen, Blank

Gele kaarten: geen

 

Reacties:
14-02-2015 om 21:15

lindgren nooit meer op stellen .datcis die slecht zeg .

martinus6914-02-2015 om 21:17

Wederom een matige partij... Of eigenlijk is dit het niveau wat Groningen de laatste jaren op de mat weet te leggen op enkele uitschieters na. Onvoorstelbaar hoe weinig van de Looij & co uit deze selectie weten te halen.... Het is al tijden los zand en dan denkt de directie ook nog serieus na over verlenging. Twee jaar geleden als directeur eerst beloven dat we eindelijk een strijd en attractief voetbal gaan zien.... En nu na twee jaar ondermaats voetbal ook nog tevreden durven te zijn over deze technische staf... Dat is toch wel het toppunt, hoe erg kan je dan je eigen publiek voorliegen

14-02-2015 om 21:31

Het wordt zo langzamerhand saai hier om wat te schrijven aangezien het steeds maar weer op het zelfde neer komt. Supporters worden wederom ZWAAR teleurgesteld omdat van der Looi en Co niets maar dan ook niets uit deze groep spelers kan persen. Een verschrikking om naar te kijken,voor het zelfde geld ga je gewoon met 3-1 de boot in, En dan kunnen we gaan roepen dat er spelers tussen staan die niks brengen maar dat zul je altijd blijven houden als Fc groningen zijnde het kunnen niet allemaal top spelers zijn. Maar als je een Mahi,Rusnak,Cheri,Tibbling,Botteghin en de Leeuw hebt staan dan moet daaromheen toch wel iets mooi's te bouwen zijn. Niets van dat alles maar dan ook helemaal niets van dat alles krijgt van der Looi en Co voor elkaar.

Marco14-02-2015 om 21:51

Geen vaste aanvalspatronen en defensief veel te diep staan te verdedigen. Mogen nog blij zijn met een punt. Als je thuis tegen az de 2-1 binnen krijgt door een voorzet vanaf rechts, waarom wordt er dan nu weer een voorzet vanaf rechts in de 88 minuut toegestaan. Gebrek aan kwaliteit. De 1,5 miljoen aan zomerse investeringen zitten of op de bank (bij gebrek aan kwaliteit) of liggen in de kreukels. Mist een killerspits en een goede verdediger. Play-offs raken uit het zicht.

JJ-050-14-02-2015 om 22:13

Kheb hier geen woorden voor! Vond et egt bar en bar slecht! Als ze gaan verlengen met van de looi....Dan wreed ik men schoen op!

Ronnie 14-02-2015 om 22:17

Beste supporters, Dit is het op dit moment. We zijn niet beter. Iedere uitwedstrijd is hetzelfde, treurig. Tegen Heracles onverdiend een punt, nu weer onverdiend een punt en de meeste wedstrijden uit verliezen we gewoon. Hulde voor de supporters die ondanks de slechte prestaties iedere keer meegaan naar de uitwedstrijden. Op deze manier voetballend hoeven we volgende week niet naar heerenveen te gaan. Na de winterstop een slechte serie neergezet door fc. Toch maar even wachten met contractverlenging trainer vd Looi?

Nachtwacht14-02-2015 om 22:45

Eens met Bokko (en vol voor de beker)

Hoekie14-02-2015 om 22:49

Eens met bokko. We zijn een middelmatige ploeg. We staan terecht op de plek waar we nu staan. Alles op de beker!

Hendrik15-02-2015 om 00:04

Of het nu 1-1 of 6-1 verdient voor Exelsior geweest was kan mij na vanavond eigenlijk geen zak meer verrekken. Het is structureel 1 kutzooi dit hele seizoen al met dit elftal eredivisie onwaardig. Goed bezig Nijland.

Hendrik15-02-2015 om 00:18

De 8e plek komt zo steeds verder uit zicht. Die Nijland laat van der Looij gewoon aanklootstralen tot aan de beker tegen Exelsior verliezen ze dat tyft hij hem er uit zo n rat is hij wel .

15-02-2015 om 01:36

Hendrik....nou een beetje dimmen met dat gescheld hier

Woltjer15-02-2015 om 01:47

Play offs vergeten ( sowieso totaal niet belangrijk ) Excelsior is een goede ploeg dus 1-1 is niet slecht, de manier waarop wel. We hebben veel matige spelers, waarschijnlijk staan we gewoon waar we horen. We staan op de rand van een bekerfinale, dat is een geweldige prestatie. V/d Looij en Co doen het wat dat betreft prima.

15-02-2015 om 03:52

3400 toeschouwers bij dei oud-papierclub...en een ploeg die zo leuk voetbal speelt!...Excelsior dus...en natuurlijk staat iedere wedstrijd op zich, maar het kost mij steeds meer moeite om dit team van Grunn, deze selectie, te typeren en te mogen waarderen.... goede voetballers, jazeker, het merendeel, maar het ontbreekt nog teveel aan "excellence"...dwz het komt er niet uit....Volgende week dan maar tegen H'veen?? ik hoop het voor jullie en mijzelf! :fc:

hertopwil15-02-2015 om 08:50

is er nog wel vertrouwen in de groep t.o.z van va Looi??? Want hoe is het mogelijk dat er nu tot 2 x toe afspraken worden genegeerd. :o

Ronnie 15-02-2015 om 09:05

Hertopwil, denk niet zozeer dat het over gertrouwen gaat. De strijdwijze is met mahi, de leeuw, cherry, rusnack en mindere mate tibbling naar voren gericht. Hulde. Alleen als tegenstander een bertje druk gaat zetten lopen de verdedigers achteruit en valt het elftal uiteen als los zand. De genoemde spelers zijn mooie voetballers, maar niet allemaal klootzak genoeg. Als tegenstander echt gast afjagen verliezen wij steeds 60% of meer de duels, wordt de bal niet zuiver naar voren gespeeld, wordt voorin geen bal vastgehouden en komen we niet meer onder de druk van de tegenstander uit, zelfs niet als die tegenstander excelsior of heracles heet. Staan we teveel naar voren gericht te voetballen en verliezen we de bal, dan ligt de weg naar de goal open voor de tegenstander. Ik zie verdedigers daarom bang de bal breed spelen omdat men bang is voor de counter van de tegenstander. Ik blijf er bij dat we een goede balvaste vent voorin missen zodat het elftal wat verdedigender kan staan en tijd heeft om aan te sluiten.

FCGmijnclub15-02-2015 om 09:21

Kan me aardig vinden in de analyse van Ronnie.

appie happie15-02-2015 om 09:45

Dus missen we een vuurvreter...kieftenbeld!!! Nee dat is een ongecontroleerde,werinig toevoegende zichzelf overschattende voetballer. Ik snap ook niet waarom het niet lukt??spelers die wat kunnen hebben we genoeg...mentaliteit en een ploeg samen zijn,daar ontbreekt het aan....maar wie moet daar goor zorgen dan,want doetje kan het blijkbaar niet..weer een mooie zaterdagavond verknald...ik mis ook de absolute wil...de bek op stuur gedachte..die...o begin alweer boos te worden..eerst maar koffie da.

FCGmijnclub15-02-2015 om 10:03

Nee, we missen voorin een persoonlijkheid die de bal kan vasthouden en daarbij ook zijn goals kan maken.

15-02-2015 om 10:21

De volgende speler die op de verkeerde plek gezet wordt: Mahi Een echte buitenspeler en hij mag bij Grunn in de spits.............. Kieftenbeld/Tom verkloot door ze regelmatig rechtsback te zetten Kappelhof door rechts en linksback te zetten ipv alleen centraal van Nieff linksback ipv middenveld etc.etc.etc. Hebben onze trainers hun diploma ergens anders gehaald ............... WAT VOOR ARGUMENT HEEFT NIJLAND OM HET CONTRACT MET ERWIN TE VERLENGEN BUITEN FINANCIEEL GOEDKOOP???

jvantilt15-02-2015 om 10:34

Onuitgebalanceerd elftal, waardoor linies niet op elkaar aansluiten. Een trainer die denkt aanvallend te kunnen spelen , maar daarvoor de verkeerde spelers in de wei stuurt met een verkeerde opdracht. Lindgren/Kappelhof/ Van Nieff en Botteghin te langzaam en geen blinkt uit in techniek; 'aanvallen' van elke verrassing ontspeend, waardoor de tegenstander alle tijd krijgt zich te hergroeperen. Ergerlijk veelt tikkies terug en als men aanspeelt verschrikkelijk veel balverlies. Er is meer passing naar de tegenstander dan naar de medestander.

Groen hart15-02-2015 om 10:42

Ronnie, Zeefuik te snel weggedaan ? Deze kon een bal vasthouden !

appie happie15-02-2015 om 10:51

Idd ook iemand die voorin even een bal kjan vasthouden,want weer eerlijk we hebben eigenlkijk een middernveld waar mnenig club jalours op kan zijn,rusnak,chery,tibbling. Leeuw en botteghin...padt zijn stuk voor stuk,heel goede spelers... Ik denk dat de ommekeer volgende week begint.

15-02-2015 om 10:58

Hendrik heeft het duidelijk op Nijland gemunt met zijn a-sociale praat. Waarschijnlijk weet hij niet dat Nijland vanavond niet mee voetbalde, maar het ligt duidelijk aan de spelers, dat deze wanprestaties worden neergezet. Het aankoopbeleid van de club,(inderdaad onder aanvoering van Nijland),Hendrik, is prima. Alleen de uitvoering is allerbelabberst en dat kan je de trainer en de spelers aanrekenen. Graag even een beetje dimmen, Hendrik, van schelden is nog nooit iemand beter geworden. En als je toch wilt schelden doe het dan naar v.d Looi en co., want dat zijn de boosdoeners.:((L):(

15-02-2015 om 11:03

Ach, ik denk maar zo, het kan nog slechter. Feyenoord verliest ook bij Heracles, waar wij vorige week nog een punt hebben weggesleept. Goed gedaan, toch???(L)(L)(L)

15-02-2015 om 11:16

Wat is er negatief over Zeefuik op dit forum gesproken, maar volgens mij zou juist hij bij deze speelwijze heel goed naast de Leeuw passen.. Tevens heb je nu eindelijk een voetballend middenveld en zet je Hoesen op de bank, terwijl juist die jongen voetballende en inkomende middenvelders om hem nodig had.....We zien de Leeuw nu toch ook helemaal wegzakken met Mahi of Antonia naast hem... Heb het gevoel dat Erwin het ook niet meer weet.... Verder vinden velen Kieftenbeld een drama, kan ik het niet mee eens zijn, jammer genoeg heel wisselvallig en onhandig...., maar vorig jaar play offs was hij samen met Cherry en vd Velden toch wel degene die de kar trok. Op zich staan er genoeg goede spelers ( op spitspositie na ) maar het is gewoon geen elftal/team !!!!!! en dat is toch wel een taak van de TS. In de NL competitie kun je als je een echt hecht team hebt al aardig meedoen!

Roelofsky15-02-2015 om 11:41

Begrijp er geen bal meer van. Het spel is dramatisch en dan zijn ze van plan om het contract met Looi te verlengen. Dit is toch niet te bevatten. Denk persoonlijk dat Looi de weg volledig kwijt is. Hij maakt spelers niet beter maar slechter door ze op een plek te zetten waar ze zich niet lekker voelen en dat maakt spelers onzeker Looi. We moeten een positieve enthousiaste trainer, één die de spelers beter maakt en kan motiveren anders voorspel ik een gigantische dip in de kaart verkoop voor komend seizoen. Dus laten we a.u.b. afscheid nemen van Looi aan het einde van dit seizoen. Nijland wordt wakker.

Ronnie 15-02-2015 om 12:35

Groen hart, de discussie Zeefuik is voldoende gevoerd wat mij betreft. Niet snel genoeg, te weinig techniek en geen killer. Kon wel goed bal vastgouden als hij deze had. Ook Hoessen komt lichamelijk en technisch tekort voor de rol van aanspeelpunt. Mahi moet daar niet staan, daar maak je die jongen kapot. We zitten gewoon met een probleem. De eerste drie spitsen (hoessen, islamovitch en zeefuik) zijn niet goed genoeg, arias en bacuna te jong om dragend te zijn. Dat is een fout van de scouting/ tc en niet van nijland. Ik noem de Leeuw niet, want dat is geen spits, maar een speler die om de spits heen moet lopen en vanuit de ruimtes scoort. Type Bombarda, balletje vasthouden, kont der in, draaien en scoren. Of een technisch goed spits als Uth waarmee je levensgevaarlijk kunt counteren. Beide hebben wij niet. Hoe zit het eigenlijk met die Zivkovitch, hadden we die niet nog een jaartje kunnen huren? Jammer, speelt nu tegen telstar op maandag....

15-02-2015 om 13:26

Bokke:agreed:

Ronnie 15-02-2015 om 13:27

Bokko, worden we het toch niet over eens. Prima. Zeefuik komt tekort en Hoessen ook. Net de vechtmachine cambuur zien winnen. Kunnen wij met dezelfde mentaliteit en strijd volgende week de punten weghalen in heerenveen? Of hebben wij daar de spelers niet voor.

FCGmijnclub15-02-2015 om 15:23

Ik ben het nog steeds met Ronnie eens. Laat ik het iets anders formuleren in de omschrijving waaraan een fc spits m.i. aan zou moeten voldoen. Kan Zeefuik, Islamovitch, Hoesen ook een directe tegenstander uitspelen op techniek? Het antwoord is nee! Dat mag de scouting zich aantrekken.... Scoren de heren ook gemakkelijk op eredivisie niveau? Het antwoord is wederom nee.

FCGmijnclub15-02-2015 om 16:33

Conclusie is dus dat Zeefuik niet zijn directe tegenstander kan uitspelen en net als Islamovitch en Hoesen als doelpuntenmaker niets toevoegt aan FC....

FCGmijnclub15-02-2015 om 17:10

We hebben geen dreiging nodig maar doelpunten(L)(L) en het liefst 15 per seizoen. Voegt voor FC en op eredivisieniveau helaas niets toe.

Milko15-02-2015 om 18:08

Heb vanmiddag Cambuur verdiend zien winnen. En als een team speelt zoals zijn coach overkomt, wat een heerlijke strijd :bowdown:. Als De Jong komt neem ik weer een seizoenkaart. Met deze aardappel op de bank zul je nooit succes halen. Iedereen denkt dat we thuis excelsior gaan pakken maar daar geloof ik nog helemaal niks van

FCGmijnclub15-02-2015 om 18:15

De Jong is totaal geen optie.... Is raar bij FC weggekomen zegt hij zelf....en als een Fries eenmaal de kop heeft dwars staan, blijft dat zo... Benieuwd mocht FC de beker winnen.... hoe 'de aardappel' straks op de Grote Markt wordt toegezongen (L)(L)(L) Maar dat was natuurlijk de verdienste van de spelers.....:o:o:o

15-02-2015 om 18:49

FCGmijnclub, We zijn 2x goed weggekomen tegen excelsior....en met deze instelling en maar schuiven van spelers moet ik zien of we de 3e keer ook zo goed wegkomen. Op dit moment mogen we blij zijn met de punten en aan bekerwinst durf ik nog lang niet te denken. Mogen in ieder geval hopen op meer publiek als tegen Vitesse en en een snel doelpunt anders zie ik het zwaar in....

FCGmijnclub15-02-2015 om 19:13

Ik probeer alleen te waarschuwen tegen het "opportune".... Natuurlijk mochten we tegen Excelsior onze handen stijf dichtknijpen en eerder daarvoor tegen Heracles. FC laat het hele seizoen al zien dat het niets heeft met kunstgras en dat mogen met name de uitvoerenden op het veld zich ook zeker aantrekken..... Stel je wint de komende tijd toch nog een aantal wedstrijden, te beginnen in Hahahveen en uiteindelijk de beker... dan is er uiteraard geen betere coach dan onze huidige "Mr Bean"...(L)(L) Mensen die nu het meest ageren(L)(L) staan straks (bij evt. bekerwinst) uiteraard vooraan op de Grote Markt....... En voor de goede orde, mij persoonlijk interesseert het totaal niet wie er voor de groep staat. Spelers moeten het toch zelf echt doen! Ik ben benieuwd mocht FC toch nog een andere trainer eertijds (gedwongen) moet aantrekken welke piespaal dan als collectieve kop van jut wordt gecontracteerd......

Ronnie 15-02-2015 om 19:15

Bokko, ik ben het eens met jou dat Maaskant een ontzettende l.l is als trainer. Die heeft spelers alleen maar kapot gemaakt. We kunnen gewoon niet 17 wedstrijden wachten tot hoessen een keer een bal aanneemt of er in schiet. Zeefuik heeft best wel kansen gehad. Niet 17 wedstrijden achter elkaar, maar kom op hij heeft te weinig laten zien. Fcgmijnclub; als ze de beker winnen ben ik om haha. Dan zal ik het bordes van het stadhuis opgaan, mij bekend maken en wordt ik ter plekke fan van erwin vd looi. Tot die tijd kijk ik naar feiten en ben niet weg van de man. Nu Lukkien krabbeltje heeft gezet zal vd Looi wel volgen. Tis nait aans.

campesino15-02-2015 om 19:55

Kan me prima in de analyses van ronnie vinden. Allen dat gelul over zeefuik ben ik nu wel Zat, de trainer ziet het niet in hem zitten. En het lijkt erop dat het met hoesen dezelfde kant opgaat. Het zou toch logisch zijn dat hij gisteren de laatste 20minuten een Kans zou krijgen. Maar nee, komt Antonia erin die duidelijk nog niet herstelt was van zijn blessure en de laatste minuten over het veld stompelde.

campesino15-02-2015 om 20:00

Ik vraag me ook af wat er met vd velde aan hand is. Is er wat voorgevallen tussen hem en vd looi. Ik ben voorstander van het inpassen van jeugdspelers, maar ik vond het gisteren nou niet écht een moment om bacuna in te brengen. Vd velde met zijn routine en capaciteit om een balletje vast te houden Was logischer geweest.

campesino15-02-2015 om 20:05

Bokko, ik vind dat uitfluiten ook Niks. Maar het kan nog erger. Gisteren werd en in Madrid casiila en zelfs cr7 uitgefloten

FCG_far away15-02-2015 om 20:11

Ik vraag me wel eens af hoe Van Nieff zich zal voelen. Vorig jaar een half jaar uitgeleend aan Dordrecht, spelend op zijn favoriete positie. Daar was hij in de eerste seizoenshelft de beste van de Jupiler League. Hij is vervroegd terug gekomen, zodat hij de bank kon warm houden. Bij afwezigheid van een goede back wordt hij al tijden op deze positie geposteerd, met af en toe hele goede acties, maar soms ook minder goede acties. Hij doet het voor een "niet back" zeer goed, maar op de plaats waar hij het best tot zijn recht komt, heeft hij nog niet gestaan. Zo gaat een heel seizoen voorbij, waarbij hij wel op het hoogste niveau speelt, maar niet kan groeien zijn vaforiete positie. Als er een vrije trap is op een positie, uitermate geschikt voor hem, wordt deze door Chery opgeeist, omdat deze hoger in de pikorde staat. Als hij er eens een mag nemen, scoort hij gelijk. Met een beetje pech doet hij het straks beter dan Burnet, zodat hij het hele seizoen back staat. Ik zie Van Nieff niet bijtekenen.....

campesino15-02-2015 om 20:15

Bokko, dat je Vd llooi zar Bent kan ik begrijpen. Dat van jeltema begrijp ik niet helemaal. Die is Vd zomer begonnen en heeft met antonia, rusnak, tibbling, mahi, Vd padt toch prima spelers gehaald. De enige miskleun is hoesen en dat is een dure want dat is nou net wat we missen, een spits

15-02-2015 om 20:58

denk dat de TS, VdLooi en Nijland precies begrijpen hoe het staat met de krachtsverhoudingen van spelers t.o.v. concurrerende ploegen, maar als je defensief redeneert en je tactiek en de spelers hierbij uitzoekt, dan ben je ook altijd verexcuseerd he...dus die betrokkenheid en strijd voor een overwinning bij de teamprestatie, die moet omhoog - en de backs trouwens ook bij het springen. Het moet voor iedereen een must voor FC G zijn om straks bij H'veen te winnen :fc:, en daar niet een schaamteloze veegpartij te laten zien. Niets minder :thumbsup:

waltervos16-02-2015 om 08:15

Wat ik wel mooi vind is dat FC Groningen dit seizoen laat zien van iedereen te kunnen winnen, tegen iedereen te kunnen gelijkspelen, en van iedereen te kunnen verliezen. Dat is ook een kwaliteit. :lol:

16-02-2015 om 08:24

ALS DAT DE VERANTWOORDING IS, NOEM ik DAT SCHAAMTELOOS OPPORTUNISME EN TEGELIJK LAF GEDRAG VAN DE CLUBLEIDING EN TS: EEN SPORTPLOEG MOET IN ALLES STREVEN NAAR HET HOOGSTE... ZEG MAAR... ONOVERWINNELIJK WILLEN ZIJN

16-02-2015 om 13:25

Net als de band "Queen" ooit eens zong "We are the Champoins" (L)(L)(L)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!