Terug

Deel deze pagina:

Jaar van het Schaap

Door Doeman 20 reacties

De Chinese wereld ishet jaar van het Schaap ingegaan. Het Chinese nieuwjaar gaat weinig geboortes tegemoet zien, omdat de bijgelovige inwoners van China geloven dat kinderen die geboren worden in het jaar van het Schaap volgers in plaats van leiders zullen worden.

Het bestuur van Grunn heeft in al haar wijsheid besloten om het contract met van de Looi te verlengen voor één jaar. Behalve het gebrek aan goed vertrouwen dat daaruit blijkt jegens de zittende coach, is duidelijk dat het bestuur blijkbaar in haar wikken en wegen weinig daadkrachtige besluitvorming heeft weten te doen. Het besluit om de huidige coach een jaartje te laten zitten is er één van noch vlees, noch vis. Ze weten het niet, dus kabbelen ze nog maar wat voort.

Als het oor ter luister was gelegd bij supporters, dan had het bestuur de ruime tijd naar het volgend seizoen gebruikt om te zoeken naar een andere kandidaat. Met de huidige verantwoordelijke gesprekken gevoerd dat zijn plek toch echt beter een plaatsje op het tweede plan is. Niets van dat alles. Het bestuur zadelt seizoenkaarthouders en andere supporters op met wederom het Jaar van het Schaap.

 

Gelukkig nieuwjaar.

Reacties:
FCGmijnclub19-02-2015 om 17:07

En nu maar hopen, dat het niet bij een zwarte schaap blijft....(L)(L)

appie happie19-02-2015 om 17:36

Jaar van vd Looi...dus..vorig jaar heel goed gedaan met name de laastste wedstrijden..maar tot nu toe,met 2 uitzonderingen,de mensen wegjagen uit hget stadion...helaas en jammer.

Ronnie 19-02-2015 om 17:48

De meeste schaapjes eindigen in reepjes tussen het pittabroodje. Saus bij?

19-02-2015 om 18:44

Dan zal dit het jaar van FC-Groningen moeten worden. Het hele team loopt er tenminste als een stel makke schapen bij, in de wedstrijd, aangevoerd door "Jan met de handen in de zakken" :(:(:(.

FCGmijnclub19-02-2015 om 20:01

En een Jan die ieder jaar zijn beste spelers in de etalage zet:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Ruifer19-02-2015 om 20:03

Hopelijk zijn het tegen Akkrum zuid geen makke schapen, maar klappen ze er gelijk bovenop, maar ik denk dat vd Looi wel weer gecontroleerd wil starten

FCGmijnclub19-02-2015 om 20:20

Wat lees ik nu? wanbeleid?

FCGmijnclub19-02-2015 om 21:46

En wie heeft daarover de eindverantwoording maar neemt dan blijkbaar als ik dit zo lees zijn verantwoording niet? En die wil jij laten zitten?

20-02-2015 om 20:39

FCGmijnclub: ik weet niet precies waar je naar toe wilt, maar Nijland is de baas ( herinner je je nog zijn uitroep toen Pedersen in de spelerstunnel na een verloren een wedstrijd in Euroborg de Noordcurve niet wilde bedanken :'"Gek, ik betaal je poen!" ) Nijland zelf altijd beweert dan dat hij het leiden van de club samen doet met allerlei anderen...maar dat terzijde. Ik mis wel eens een ( kritisch ) commentaar op het beleid van bijvoorbeeld John Schurer die toch ook 4000 supporters vertegenwoordigt. Alleen bij Maaskant werd het hem te gortig toen personen binnen en buiten de club door die trainer werden gediskwalificeerd. Over de speelwijze zijn in het verleden wel uitspraken gedaan, en telkens als een hulptrainer of insider beweert dat VdL het liefst 4-3-3 speelt met aanvallend voetbal, of wanneer er een lang geblesseerde of overtollige speler van elders wordt aangetrokken voor weinig geld, ..dan voel ik mij wel in de steek gelaten: de werkelijkheid is anders aan wat er aan voetbal wordt geleverd :fc:

20-02-2015 om 20:46

corr: de werkelijkheid is anders MET wat er aan voetbal wordt geleverd.

FCGmijnclub20-02-2015 om 21:28

@ Kees, ik liet me triggeren door deze quote..... Bokko 19-02-2015 12:26 Hansie trap die rotzooi weg, Hansie trap die rotzooi weg, Hansie trap die rotzooi weg. Jalalalala. Ik ben het absoluut met je eens Kees dat Nijland de baas is..... als Hansie o.a. graag door wil met de huidige TS, en het "sentiment" heeft het voorzien op de trainer, rest mij de logische vraag, wie geeft deze trainer die in de ogen van velen niet goed kan doen contractverlenging ;) Wat mij betreft de hoogste tijd nu om de groen/witte rijen te gaan sluiten en achter de club te gaan staan! Forza FC!

20-02-2015 om 21:41

't zal aan mijn leeftijd of opvoeding liggen, maar "Hansie" zal ik niet roepen als ik over Nijland schrijf...ik heb zeer regelmatig contact met hem gehad in de afgelopen 4 jaar, en eigenlijk schuilgt er niet zoveel kwaad in hem... Terug naar het beleid en wat er wordt gepost aan kritisch commentaar: Groningen is onder Jans een volksclub, maar die man heeft iets extra's in de beleving. Dat hebben Huistra, Maaskant en VdL veel minder. Ik noem het wel eens een sterk karakter wat deze mannen ontbeert... Voetbal trainer en begeisterung... Maar Nijland is ook wat teruggetrokken en voorzichtiger geworden. Dat moet eraf!. ambities terug bij FC Groningen... daar komen de mensen voor : pakken die beker, en daarna uitbouwen de selectie. Goed ook voor Bokko.:)

FCGmijnclub20-02-2015 om 22:20

Heb vijf jaar onder hem gewerkt, voor mij is het Hansie:thumbsup: Dat vd Looi bij velen een imago probleem heeft is voor mij persoonlijk geen issue... De clubleiding ziet in vd Looi iets wat het sentiment niet ziet. Jans werd de laatste 2 FC jaren bij velen afgebrand....met de eeuwige ruit op het middenveld.... Tot slot een hele simpele vraag, als Hoesen had gebracht wat velen vooraf hadden verwacht, namelijk scoren, zou het sentiment met name de laatste weken hier op BM zo negatief zijn geweest? Dan stond vd Looi buiten discussie en FC zeker vier plekken hoger op de ranglijst

21-02-2015 om 00:00

je hebt me wat vragen.... één speler of één trainer...maken die het verschil en, -wat jij beweert- doen die de bloggers hier de das om? Of heeft het meer te maken met een "moe zijn van de missers" en uiteindelijk gebrek aan acceptatie van het spel en doelsaldo en beleid t.a.v. transfers bij de FC G? Sommige oud-gedienden zeggen: niks nieuws onder de zon-oaltied zo 'weest...maar er was toch eerst sprake van begroting van 25 milj?, stadion van 31000? en "vertrek van Nijland bij een kampioenschap"?-in zijn eigen woorden uitgeroepen. Nu is dat aangepast/realistischer en moet het trainingscentrum een commercieel succes worden...dat laatste gaat merendeels buiten de supporters om...die leven liever op glorie :thumbsup:

FCGmijnclub21-02-2015 om 16:17

Jouw bewering dat Jeltema de club naar de kloten helpt raakt kant nog wal. Als dit werkelijk zo is, zou jouw woede richting Hansie des te groter moeten zijn, want hij als hoogste FC baas is het - die deze mensen heeft benoemd en contracteert.... Waarschijnlijk tijdens jouw waarneming op de training speelde FC op dat moment twee wedstrijden in de week. (Beker en extra competitie ronde) Dan train je meestal iets anders..... Dat van de Looi met de handen in de zakken erbij stond zou ik ook doen gelet op de omstandigheden of anders handschoenen aandoen. Mogelijk dat hij in stilte al gedacht heeft, dit wordt hem nooit wat..... Ben zelf ook vaak genoeg op de trainingen geweest en ga niet mee in jouw (selectieve) vooroordelen. . Dat jij gewoon een pesthekel hebt aan v/d Looi en Jeltema is duidelijk..... Wat dat betreft respecteer ik ieder zijn mening.....(L)(L) En blinde haat (L)(L) is nooit een goede maatstaf om medemensen te beoordelen..die zullen het nu niet en nooit niet (L)(L)goed doen...

FCGmijnclub21-02-2015 om 16:46

Dat zegt dus al genoeg hoe realistisch je bent..... Ik weet ook nog wel een leuke spits die garant staat voor 15+ per seizoen.... Als ze die hadden gehaald...:lol::lol:

FCGmijnclub21-02-2015 om 17:22

Beste Bokko, als jij op basis van aannames, vooroordeel en negatief sentiment je eigen waarheid overeind wil houden is wat mij betreft de discussie gesloten.... Dat heet vanuit mijn denkwereld iemand in zijn waarde laten cq andermans mening respecteren.

21-02-2015 om 22:15

wil mij mij beslist niet in de discussie mengen, maar wat mij opvalt is dat jullie beiden niet willen toegeven aan de realiteit: 1. Natuurlijk komt Jeltema voort uit de groningenschool en blijft Nijland spin in het web, ook naar de scouting (Veldmate) toe. En 2. natuurlijk heeft trainer VdL niet voor niks een jaartje afgekeken van Maaskant en in de uitwedstrijden ondermaats gepresteerd qua veldspel...3. natuurlijk is Jeltma pas net TD en kiezen ze voor technische spelers, maar ook worden veel langdurig geblesseerde spelers aangetrokken of spelers die bij andere clubs ernaast staan. De voorliefde voor over de grond ballen en kaatsen met kleine spelers die op 't middenveld het kopduel nooit winnen is opvallend. 4. Natuurlijk is het niet ideaal dat de selectie smal is, vaak geblesseerd is, en die paar goeien met winst worden verkocht....Maar: wat is jullie probleem met al deze waarheden? :bowdown:

FCGmijnclub21-02-2015 om 22:37

@Kees, ik heb mijn standpunten breedvoerig uiteengezet. Ik respecteer de mening van anderen. I rest my case(L)

22-02-2015 om 00:39

@ FCGmijnclub: jouw oproep, dat het tijd wordt om samen vol achter de club te gaan staan, dat zie ik wel bij de aanhang van Cambuur, Go Ahead, NAC en nu ook bij ADO dankzij die financiële injectie. en helaas bij FC Groningen is het wmb nog (te) rustig, ..maar goed...wat niet is kan nog komen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!