Jong FC Volendam - Jong FC/Cambuur eindigt in 1-1

Door Redactie 1 reactie

Het combiteam van Jong FC Groningen/Cambuur heeft vanavond gelijkgespeeld in Volendam. In de eerste helft had de thuisploeg een klein half uur het betere van het spel. Hoesen die namens de bezoekers dichtbij de openingstreffer was en niet geheel fit leek, moest zich kort voor de pauze laten vervangen met knieklachten. Daarna was er nog een grote kans voor Jong FC/Cambuur. Snel na de pauze was het Arias die de gasten op een 0-1 voorsprong bracht. De bezoekers hadden lange tijd het betere van het spel en de winst lag voor het grijpen. In de slotfase zag doelman Van der Vlag een inzet via de lat over het doel gaan. Twee minuten voor tijd werd het dan toch 1-1. Dylan Mertens schoot namens het andere Oranje de gelijkmaker tegen de touwen.

Volgende week maandag komt (inmiddels nu) medekoploper Jong Utrecht op bezoek. De wedstrijd begint om 18.30 uur (eindelijk weer) op Corpus Den Hoorn.

Opstelling Jong FC Groningen/Cambuur (statistieken via FC Groningen)
Van der Vlag; Pereira, MacIntosch, Baas, Bijl; Arias, Slijngard, Ben Moussa (62’ Saban), Steblecki; Bacuna, Hoesen (39’ Denkovski).
Rest bank: Van der Lei, Veendorp, Boutzamar, Oldenburger.