Wedstrijd Beloften Combi FC/Cambuur - Jong FC Utrecht eindigt in een gelijkspel

Door Redactie 0 reacties

Vanavond is het duel tussen de Beloften van FC Groningen/Cambuur tegen Jong Utrecht geeindigd in een 1-1 gelijkspel. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. De thuisploeg kwam binnen een kwartier op een 1-0 voorsprong. Islamovic schoot hard op het Utrechtse doel, uit de rebound schoot Arias doeltreffend raak. Binnen tien minuten na de openingstreffer was de stand in evenwicht. Een moment van balverlies bij het uitverdedigen leidde de tegentreffer in. Bart Ramselaar was namens de gasten het eindstation. Arias was kort daarna nog dicht bij de 2-1. Zijn inzet werd voor het doel van richting veranderd. De gasten zagen niet veel later een vrije trap op de lat boven het hoofd van doelman Van der Lei uiteen spatten. Aan de andere kant van het veld zag Islamovic zijn inzet op de paal eindigen. Het duel kende veel strijd. Over en weer werden er pittige overtredingen gemaakt. Terugkijkend op de wedstrijd had de FC/Cambuur combi tijdens de eerste helft iets meer veldoverwicht. Na de rust bepaalden de gasten wat meer het spelbeeld en toonden wat meer dreiging.

Opstelling Jong FC Groningen (statistieken FC Groningen)
Van der Lei; Schootstra, Dijkstra, Van der Laan, Baas; Arias, Steblecki, Ben Moussa (76' Saban), Schepers (76' Denkovski); Bacuna, Islamovic.
Rest bank: Gies, Faraj, Boutzamar, Veldman.

Scores: 13' Arias 1-0, 23' Ramselaar 1-1.

Gele kaarten: 52' Bacuna, 58' Van der Voort, 84' Denkovski, 93' Saban.