Terug

Deel deze pagina:

Tweetal Groningers in Jong Oranje + update donderdag 12 maart

Door Thijs Faber 2 reacties

Zowel Hans Hateboer als Mimoun Mahi zijn opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje. Dit maakte de KNVB woensdag bekend. Voor Hans Hateboer is het niet de eerste keer dat hij is opgenomen in de voorlopige selectie. Al eerder werd hij opgeroepen maar haalde de uiteindelijke selectie niet.

Update donderdag 12 maart - Ook Erwin Heidekamp, Keziah Veendorp en Juninho Bacuna die alledrie nog A junior zijn, zitten in de voorlopige selectie van Oranje. Dit is voor de leeftijd U18 dat eind maart twee oefenduels op het programma heeft staan. Op 20 maart wordt bekend welke 18 spelers het donderdag 26 maart en zondag 29 maart tegen respectievelijk Noord-Ierland en Bulgarije gaan opnemen bericht de clubsite.

Reacties:
Marco11-03-2015 om 21:10

Goed voor de ontwikkeling van deze spelers en goed voor Groningen. De keuze om Hateboer op te stellen ipv een Magnasco heeft voor de buitenwereld goed uitgepakt. Hopelijk de opstap naar het grote Oranje.

13-03-2015 om 16:40

Volgen Emiel Venema ‏@EmielVenema Van de Looi: 'Hans Hateboer en Danny Hoesen zijn twijfelgevallen voor PSV. Hateboer heeft knie overrekt, Hoesen is ziek' #psvgro

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!