Terug

Deel deze pagina:

Zes FC internationals opgeroepen

Door Redactie 0 reacties

De aankomende twee weken ligt de competitie stil. Maar liefst zes spelers van FC Groningen zijn opgeroepen om voor hun vaderland in actie te komen. Desevio Payne die beschikt over een dubbele nationaliteit is de afgelopen week opgeroepen voor Amerika U20. De vleugel verdediger moet zich maandag 23 maart melden in Londen. Jong Amerika speelt twee oefenwedstrijden. Op vrijdag 27 maart heeft het als tegenstander Tottenham Hotspur U21 en op zondag 29 maart is er een wedstrijd tegen Engeland U20.

Albert Rusnak oefent met Slowakijke U21 tegen Noorwegen en Oekraïne, mocht hij niet teveel hinder ondervinden van zijn blessure. Dino Islamovic is opgeroepen voor Jong Zweden. De Zweden oefenen op vrijdag 27 maart tegen Jong Rusland en op dinsdag 31 maart tegen Jong Noorwegen. Ook Simon Tibbling is opgeroepen voor Zweden. Zijn team speelt op dezelfde data (als Dino) tegen Servië en Rusland. 

Hristijan Denkovski is opgeroepen voor Jong Macedonië. Zij spelen op maandag 30 maart tegen Jong Slovenië. Juninho Bacuna oefent met Oranje U18 op donderdag 26 maart tegen de leeftijdsgenoten van Noord Ierland. Op zondag 29 maart is er een wedstrijd tegen België U18.

Keziah Veendorp en Erwin Heidekamp (FC Groningen A1) staan standby voor deze interlands - bericht de clubsite. Hans Hateboer en Mimoun Mahi staan eveneens standby voor de wedstrijden van Jong Oranje.

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!