Terug

Deel deze pagina:

Vóór en door de supporters

Door Doeman 5 reacties

Het nog recente rapport van de provinciale commissie “Sport, Cultuur en Samenleving” heeft onder impuls van de nieuwe in meerderheid gekozen SP leden al bijzondere effecten. Met name de opgezette crowdfundactie om de FC te privatiseren heeft op zeer korte termijn een stempel gedrukt op de toekomst van ons Grunn. Ongetwijfeld hebben evenals ik, vele supporters de fundpagina van Provinciale Zaken bezocht en de te leveren geldelijke bijdrage in het digitale contract kenbaar gemaakt. Volgens een woordvoerder van de club omarmen vele sympathisanten de nieuw ingezette volksaard, welke directe betrokkenheid mogelijk maakt.

De benodigde miljoenen zullen naar verwachting reeds per woensdagavond a.s. toegezegd zijn. Een persconferentie in het Provinciehuis zal dan diezelfde avond het succes bevestigen. Aan de donateurs wordt ook direct per e-mail kenbaar gemaakt waarheen en wanneer de stortingen plaats dienen te vinden. Zoals in de prospectus te lezen was, zal op basis van het huidig aantal verkochte seizoenkaarten voor het komende seizoen, een rendement van meer dan 0,2 procent gerealiseerd worden. Nijland wist al te melden dat hij verheugd was met de snelle reactie van de kapitaalkrachtigen in Stad en Ommelanden en was eveneens blij dat de toegezegde gelden in ieder geval eerder beschikbaar kwamen dan de Chinese sommen bij de overname van ADO Den Haag.

“Vóór en door de supporters”, gaf de voorzitter aan en roemde de daadkracht van de Groningse bevolking.De directie heeft het grote succes inmiddels zo omarmd, dat zij in een de eerste reactie eveneens het idee geopperd heeft om met een crowdfundactie de terugkeer van Arjen Robben in zijn nadagen te bewerkstelligen. Op grond van het succes van de lopende actie wordt verwacht dat binnen één week de benodigde gelden geworven kunnen worden. De club lijkt een nieuwe weg ingeslagen te zijn en eveneens klaar voor de transferperiode deze zomer. Vanuit Enschede is inmiddels belangstelling getoond om de handelswijze in Groningen eveneens toe te passen. Daartoe reist komende maand een delegatie af.

We kunnen als Grunningers trots zijn.

Reacties:
FCGmijnclub01-04-2015 om 08:11

Geweldig dit...:lol::lol::lol::thumbsup::p

01-04-2015 om 09:41

Is dit echt of droom ik nu!!!!:):)

01-04-2015 om 09:45

Op 1 april kan er heel veel veranderen in de wereld!!!!(L)(L)(L)(L)

appie happie01-04-2015 om 14:22

Ik hoor niks over de Leeuw.....is hij weer fit?speelt hij misschien laatste 20 min zaterdag en woensdag basis?wie weet er iets.

01-04-2015 om 23:43

1 april, Doeman,:thumbsup:...enne...mijn vader heet Sinterklaas...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!