Beloften in eigen huis onderuit, Jong FC Volendam met 3-0 te sterk

Door Redactie 2 reacties

De mannen van Alfons Arts hebben een dure nederlaag geleden. Op Corpus waren de Palingbroeders met 3-0 te sterk. Het eerste bedrijf was vooral saai, beide ploegen maakten er een oersaai spelschouw van. Een kleine tien minuten voor rust bracht Gerry Vlak de gasten op een 1-0 voorsprong. Na de theepauze probeerden de beloften om de achterstand weg te poetsen. Groenwit speelde zonder al te veel overtuiging, de Oranjehemden bleven kinderlijk eenvoudig overeind. In de 70e minuut werd op het zonovergoten sportpark de wedstrijd beslist, Laghmouchi schoot raak vanaf elf meter(0-2). In de laatste minuten van de wedstrijd werden de druiven extra zuur, wederom Laghmouchi wist te scoren(0-3). Door de nederlaag wordt het nog een hels karwei om door te stoten naar de Jupiler League. Met nog twee competitiewedstrijden voor de boeg is nog meer puntverlies uit den boze, het bereiken van de tweede divisie zou ook in gevaar kunnen komen. Op maandag 25 april komt Jong Achilles 29 op bezoek.