Terug

Deel deze pagina:

Voorbeschouwing - FC Groningen in vorm tegen "zwak" Feyenoord

Door Tom Kuiper 7 reacties

Eindelijk! Het is zover! De interlandperiode is voorbij en nu mag FC Groningen het gaan laten zien tegen Feyenoord in eigen stadion. De FC is al zes duels ongeslagen. Het won er vijf en speelde één gelijk. FC Groningen treft een tegenstander die het lastig heeft dit seizoen. Het staat 10e, één plaats onder FC Groningen. 

Feyenoord

De club uit Rotterdam heeft het dit seizoen lastig in alle competities. Het staat derde in de Europa League en dat betekent uitschakeling. In de Eredivsie staat het op een teleurstellende tiende plaats. In uitwedstrijden heeft Feyenoord nog maar 8 punten gehaald. Feyenoord is gewaarschuwd want Groningen kreeg thuis geen goal tegen in de laatste 338 minuten in de Eredivisie. 

FC Groningen

FC Groningen kan komende zondag voor de vijfde thuiswedstrijd op rij de "nul" houden. Dit zou een evenaring van het clubrecord betekenen. De selecite van FC Groningen kent een aantal internationals die deze week weer zijn aangesloten bij de eerste selectie. Charlison Benschop viel in voor Curacao maar zag zijn land verliezen van Costa Rica. Kaj Sierhuis won en scoorde voor Jong Oranje tegen Jong Engeland. Zeefuik gaf de assist. Dat zien we zondag graag nog een keer. Memisevic speelde de hele wedstrijd tegen Liechtenstein en won met 0-3. Memisevic keert hoogst waarschijnlijk terug in de basis en dit ten koste van Matusiwa.

Hans Nijland

Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat Hans Nijland voor even terug keert bij FC Groningen. Nijland keert als interim manager terug. Het neemt de leiding over Hattrick Media BV. Deze organisatie produceert onder andere het FC Groningen Journaal, de presentatie gidsen en het businessmagazine. Welkom terug Hans!

De vermoedelijke opstelling: Padt, Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Warmerdam, Hrustic, Memisevic, El Messaoudi, El Hankouri, Sierhuis, Asoro 

Manschot is zondag de scheidsrechter. De VAR in Zeist is Gözübüyük. 

Kom naar het stadion! COME ON FC!

Reacties:
Johan22-11-2019 om 19:52

Snap niet dat Matusiwa eruit gehaald wordt. Speelt naar behoren en ben van mening dat je nooit gaat wisselen als een speler gewoon goed speelt. We zullen zien

Nogutsnoglory123-11-2019 om 16:47

Matusiwa is geblesseerd 

Marco22-11-2019 om 20:29

Zelfs een zwak feyenoord beschikt over meer kwaliteit met Berghuis, jorgensen en Toornstra.

Had liever dat Groningen zich aanpast. De beter verdedigende back Van Hintem in de basis, Memisevic,  Matisuwa, Messaoudi en warmerdam op het middenveld.

Kansen liggen achter het trage centrum, blinde voorzetten voor het doel zoals Vitesse deed, schoten rand 16 en hoekschoppen.

Groningen hoeft van de VAR en KNVB niks te verwacht want die willen dat Feijenoord wint vanwege uitstraling competitie. Spelers zullen het volledig zelf moeten doen: geen geklungel, kansen afdwingen en scoren.

TomOkker22-11-2019 om 21:19

Kortom 4 - 1

appie happie22-11-2019 om 21:24

Niet te gek 

 

Zwak Feyenoord  vind ik gevaarlijk... iets van  don't push your luck

22-11-2019 om 23:13

Prima, dit moet je gewoon winnen tegen deze subtopper

De organisatie staat wel goed bij de fcg, fey gaat het lastig krijgen #grofey 2-0

23-11-2019 om 00:02

Hand in hand kameraden.

Feyenoord mensen zijn ook onze kameraden.

Dit buiten het veld.

Op het veld gaat het woest aan toe.

De FC en ook Feyenoord zijn in opgaande lijn.

Thuis voordeel voor de FCG.

Sinterklazen en zwarte Pieten op de tribunes.

Wij zullen zien.

Feyenoord geeft geen cadeautjes.

De VAR geeft wel cadeautjes en ook de scheidsrechter.

Dus afwachten voor wie de cadeautjes zijn.

Advocaat is in grootse vorm en kan een probleem voor de FCG zijn.

Buijs is in topvorm.

Nu de spelers nog..

 

Moderator opmerkingen

Een bericht in een gedichtenvorm is prima, aan bepaalde discussies lenen wij de reacties niet voor.. zie huisregels :-)

23-11-2019 om 15:03

23-11-2019 om 02:04

andries: misschien kun je hier nog mensen blij maken: http://forum.headliner.nl/topic-30683/

 

23-11-2019 om 15:08

Weer Hrustic Hankouri..... Pffff lundqvist is toch fit?? Gustafson ook.... En matusiwa is volgens mij geblesseerd... Komt dat even mooi uit, voor de trainer... Toevallig is z'n oogappel memisevic weer genezen 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!