Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen eindigt oefenperiode met een doelpuntloos gelijkspel tegen Venezia

Door Redactie 30 reacties

eerste helft

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburg, Dammers, Te Wierik, Kasanwirjo, El Hankouri, Gudmundsson, Matusiwa, El Messaoudi, Suslov, Strand Larsen, Joosten

Afwezig: de Leeuw, Abraham, Lundqvist en van Hintum

Onder het toeziend oog van om en nabij de 6000 toeschouwers, produceerde Joosten na een minuut of tien het eerste schot op doel. De Italianen hadden kort daarvoor voorlangs het doel van Groningen geschoten. De ploegen waren aan elkaar gewaagd.

Na een minuut of 20 stoomde Gudmundsson op over de linkerkant, speelde twee man uit en gaf een voorzet op El Hankouri die hard kon uithalen. De bal werd van de lijn gehaald. Een hard schot op doel van El Messaoudi werd bijtijds geblokt. Rond de dertigste minuut leek Te Wierik een rebound te benutten (na de kopbal op doel van Strand Larsen, een corner ging hieraan vooraf) maar deed dat in buitenspelpositie.

FC Groningen had het betere van het spel met nog een kans voor Strand Larsen die zijn doelpoging via een tegenstander naast het doel zag gaan.

tweede helft
Beide teams begonnen ongewijzigd. Groningen zette opnieuw flink aan maar dit leidde nog niet direct tot kansen. El Hankouri leek in eerste instantie (na ongelukkig te zijn uitgegleden) door te kunnen voetballen maar liet zich al snel vervangen door Dankerlui. Tussen de bedrijven door produceerde Suslov een schuiver op het doel van de Italianen.

Met ruim een uur op de klok een solo van Joosten die kon afleggen op El Messaoudi. Diens schot werd geblokt en ging via een tegenstander over het doel. De hoekschop van Suslov werd ingekopt door Dammers, de doelman had de bal. Hoewel de gasten wat meer balbezit hadden dan voor de pauze, hield Grunn de druk er prima op. Rondom het veld hing een prima sfeer.

Een kwartier voor tijd werden Gudmundsson, Strand Larsen en Suslov afgelost door van Kaam, Sverko en Ngonge. Ondanks het betere van het spel lukte het FC niet om te scoren. Te Wierik werd in de slotfase vervangen door Valente.

Met Venezia als laatste oefentegenstander is er een einde gekomen aan de voorbereiding periode. Over een week begint de competitie. FC Groningen gaat op bezoek bij SC Cambuur.

Reacties:
Buddy06-08-2021 om 21:31

Zeer teleurstellend. Geen enkele controle op identiteit waargenomen bij ingang 2. FC Groningen speelt met vuur en met de gezondheid van zijn supporters. Dikke foei !De wedstrijd was aardig, redelijke eerste helft, helaas geen goed vervolg. Obja, kan de afdeling wasserij ervoor zorgen dat de normale cornervlaggen bij de eerste competitiewedstrijd wel beschikbaar zijn ?

Herman Badkuip06-08-2021 om 21:58

Vond ‘t een lekkere pot voetballen met zo’n 6000 enthousiaste supporters in de Euroborg. Tomas Suslov was vooral in de eerste helft goed op dreef met zijn onnavolgbare acties! Jammer dat het vervolg op zijn acties niet echt uit de verf kwam....Ook Gabriel Gudmundsson onze linker wingback had een aantal snelle rushes naar voren....helaas de afwerking viel nog tegen. Nana Kasanwirjo is voor mij echt een openbaring, rustige linker centrale verdediger met prima passes naar zijn medespelers. Heeft zich echt goed in de basis gespeeld in deze voorbereidende fase. Achterin zit het wel goed voor het team van Danny Buijs, hij heeft voldoende zekerheid ingebouwd met zijn 3 centrale verdedigers en 2 wingbacks. Midddenveld staat ook goed met breker Matusiwa, de frivole Suslov en degelijke Messaoudi. Voorin kwamen we steeds een mannetje te kort...Joosten en Strand Larsen deden hun best, maar stonden vaak tegenover te veel verdedigers...Jammer dat Michael de Leeuw er vanavond door ziekte niet bij kon zijn...Ook Abraham, Lundqvist en Postema waren niet beschikbaar. Heb veel vertrouwen in het team van Danny Buijs...volgens mij is onze selectie sterker dan vorig seizoen. Met de steun van een volle Euroborg en een goedgevuld uitvak bij de uitwedstrijden gaan wij komend seizoen goed scoren! 

appie happie06-08-2021 om 22:15

Nou Herman jij bent altijd positief... nou ik zie vooral het probleem wat we al jaren zien.

 

Kansen,doelpunten enzz ik vond er met alle respect vanavond niks aan..2 momenten van opwinding maken dat niet goed..ik heb het dan over aanvallende mogelijkheden.achterin ging het wel..Venezia was nu ook weer niet zo geweldig..

 

We misten wel een Postema en een De Leeuw natuurlijk,maar SL kreeg ook weinig aanvoer.

06-08-2021 om 22:45

Ik mis ook wat anders: de overtuiging bij de TS dat in dit komende  seizoen WEL (?) er een oplossing of antwoord  gevonden wordt voor die te overbruggen noodzakelijke verbinding tussen de linies... 2 of 3 kansen  op een hele wedstrijd...7 man om het achterin dicht te houden en er is nog  te weinig finesse om aan de bal superieur te zijn over de tegenstander..Ook de nu nog ontbrekende spelers zullen hierin waarschijnlijk niet zelfstandig het verschil gaan maken..al suggereren de topscoreslijst en statistieken over balbazit na de wedstriijd anders;.en als Gudmundsson eerdaags vertrekt, moet El Hankouri dan elke keer het worderkind zijn, aan alle kanten op het veld?

Belachelijk dat hier wel vaker gesuggereerd wordt dat het voetbal juist om het resultaat gaat! want minstens zo belangrijk voor de club en supporters  is het vertoonde spel:  nou we hebben de resultaten gehad in de oefencampagne..geen slechte selectie, maar .wat jij schrijft, @ Appie...zo hebben we het inderdaad al jaren gezien! Ik  hoop niet dat dit het laatste woord is geweest - voor wat betreft de speelwijze van de TS.  (gaap)..

De foto boven dit stuk is vwb.de tactiek wel typerend voor ....

Alf06-08-2021 om 22:21

Leuk om weer eens in de Euroborg de FC te zien spelen. Over het geheel genomen vond ik de FC beter dan Venezia, waar ze ogenschijnlijk de meeste kwaliteit achterin hebben lopen. Suslov speelde erg sterk. Er zit gif in; dat mag ik wel. Hopelijk valt het met de blessure van El Hankouri mee. Ter Wierik en Gudmundson werden meer uit voorzorg gewisseld leek het. Valente was voor mij een onbekende debutant. Mooi om te zien dat jonkies ook een kans krijgen.

Ook al werd er niet gescored heb ik me wel aardig vermaakt.

Cantona06-08-2021 om 22:36

Het is mooi dat we weer heen mogen maar het spel is helaas nog niet best en ik zie qua spel weinig verandering.

Een vrij solide verdediging, een hard werkend middenveld en helaas wederom een nagenoeg onzichtbare aanval die te weinig in stelling werd gebracht.

ChiChi06-08-2021 om 23:19

Wat we al jaren missen en wat de FC al jaren wil aantrekken is er nog steeds niet!!!

Een SPELVERDELER!!!!!

Zolang die er niet is zal het aanvallend altijd pover blijven!!!

Verdedigend zit het wel weer goed.

 

Andries07-08-2021 om 00:07

Een spelverdeler hebben wij al.

Die staat langs de lijn,

Ra, ra wie is dat.

Goed geraden.

Buijs.

Buijs eruit en een spelverdeler in het veld.

Dat is de oplossing.

De meningen op het forum zijn verdeeld.

Er zijn er bij die het niet zien zitten.

Er zijn er bij die het geweldig vinden.

Ieder zijn smaak.

Het voetbal moest de mensen naar het stadion halen.

Politieke woorden.

Doet denken aan verkiezingen, waarin van alles wordt beloofd.

Gudde moet eens gaan evalueren.

En Buijs als eerste klant onder handen nemen.

Buijs is een trainer die de mensen het stadion uit jaagt. 

Een amateur die niet naar een hoger niveau wil of kan groeien.

Een maatje te klein.

Kosakken Boys kon hij aan.

De FC is te hoog gegrepen.

Tijd voor een ommekeer.

Een nieuwe trainer en dan een goede.

Dan zal het goed moeten komen.

Een Euroborg met gelukkige toeschouwers.

Dat willen wij.

De roze brilletjes  kunnen dan de prullemand in.

Marco07-08-2021 om 09:31

In de enkele mogelijkheden die er zijn gecreëerd zie je iedere keer dat Larssen de bal vraagt in de 16, maar dat spelers toch gaan voor eigen succes, vanuit een lastige positie. Na een jaar zou je verwachten dat spelers actief opzoek zouden gaan naar het het aanspelen van Larsen in de 16, omdat hij makkelijk scoort. 

In een (oefen) wil je veel meer voorzetten Canada de flank op Larssen zien, ook hem wegsteken of zoeken in de 16 gebeurd veel te weinig. 

 

 

brummie07-08-2021 om 09:53

Fc kan terugkijken op een goede pot, met een mooi luid aanwezig publiek. Jammer dat schot van Hankouri van de lijn werd gehaald, had wellicht de wedstrijd meer open gebroken. En vergeet nietwe hadden aanvallend 2 spelers er niet bij. 

Voetbal draait om resultaat, en uiteraard is het mooi als daar wat spektakel bij komt. Graag zelfs.  Welke club in Nederland brengt wel spektakel of speelt dan zgn. meer aanvallend? Met vergelijkbaar budget en druk (playoffs)?  

Ik begrijp echt de negatieve reacties niet,  voordat het seizoen al begonnen is. En de wedstrijd gister was zeker goed te pruimen. 

 

 

A Matter of Honor07-08-2021 om 12:16

Jij begrijpt wel meer niet,Brummie,o.a dat bij veel spelers het voetbalgogme ontbreekt om een wedstrijd te lezen en vooruit te denken. Daarom gaan ze voor eigen succes, en zien ze niet dat er een medespeler in een betere positie staat. Voetbal intellect noemen ze dat ook wel, en dat is zeer weinig aanwezig bij de spelers van de FC.

Rob197007-08-2021 om 12:36

Groningen, heeft het degelijk voor elkaar, en met de speelwijze van Buijs komen er zeker punten. Alleen de stootkracht voorin moet beter, maar dat kan natuurlijk ook nog komen. Suslov wordt steeds beter en begint zo langzamerhand ook een echte voetballer te worden. Hij krijgt power, en dan wordt de uitvoering beter en beter. Alleen het gebrek aan stootkracht op dit moment is zorgelijk mits het tegen gaat zitten. Probeer dan maar eens de wedstrijd te winnen.  De ploeg zit goed in elkaar, met achterin Kasanwirjo, wat nog wel eens een topper kan gaan worden. Rustig, hij heeft overzicht en is goed in zijn passing. De Ajaxschool is goed zichtbaar en dat is echt een voordeel.

ik zat gisteren nog Emmen te kijken, en dan mag je echt blij zijn dat je niet hebt ingezet op Miguel. Kasanwirjo is jonger en heeft veel meer techniek, inzicht en bravoure, die ook Itakura liet zien. Dan mag je Fledderus daar wel de credits voor geven, dat er gekeken wordt naar beter. De verslaggever was helder met de opmerking, Miguel is een speler die alles in slowmotion doet, en dat in de kkd. Dan maar een speler van buitenaf, het gaat uit eindelijk om het resultaat. En mocht Groningen zo degelijk blijven, dan kan er niet zo veel fout gaan. Waarschijnlijk geen spektakel maar wel punten. Mocht het zwaar tegenvallen, dan is de Leeuw er altijd nog, en lukt dat niet, dan mag Fledderus een creatieve speler halen, die voor aanvoer moet gaan zorgen.  

Nog een week en dan is te zien hoe sterk de concurrentie echt is.

brummie07-08-2021 om 12:48

@matter of honor, des te knapper dus dat volgens jou ondanks ontbreken gogme en voetbalintellect afgelopen seizoen de 7e plek behaald. 

Vergeet niet dat we ook jonge selectie hebben en dat deze spelers op hun leeftijd gewoon  meer nog met zichzelf bezig zijn,  en daarom  een wedstrijd nog moeilijk lezen. Is een normaal proces. Jonge spelers zijn vaak nog grillig, en dat zal je moeten meewegen in een analyse en daarbij een flinke dosis realiteitszin. Ook gezien de financiële beperkte middelen die onze club heeft. 

Ik kijk relatief veel wedstrijden, en als ik wedstrijden FC vergelijk met wat andere ploegen op de mat leggen.... vaak ook armoedje troef. 

 

A Matter of Honor07-08-2021 om 13:47

Daarom pleit ik, ook op dit forum, om niet alleen "jongsters" op te stellen maar ook spelers met enige voetbalervaring. Bij het aantrekken van nieuwe spelers moet eigenlijk ook hier naar gekeken worden. De meest ideale voetballeeftijd is zo rond de 26/27 ste jaar qua ervaring en inzicht. Afgaande op de geruchten van de laatste tijd over het aantrekken van nieuwe spelers zoals een Irandust en Jovic, zijn dit ook nog zeer jonge spelers en daarmee dan ook weer weinig ervaring. Voor de doorverkoop natuurlijk aantrekkelijk maar daarmee kom je er niet in het tegenwoordige voetbal. De supporter wil ook mooi voetbal zien en het liefst ook nog met resultaat. Daarom is het aantrekken van iets oudere spelers, en daarmee ervaring, in mijn ogen een vereiste.

brummie07-08-2021 om 14:03

Denk dat FC met het aantrekken van de Leeuw voorin daar op heeft geanticipeerd. Az  plukt nu de vruchten van inzetten eigen jeugd met een nog iets jongere selectie tov FC. De jeugdopleiding van FC is de levensader van de club. Uiteraard zal er een mix op het veld moeten staan. Maar feit blijft dat gemiddelde leeftijd van teams steeds jonger wordt. 

Maar laten we afwachten hoe het seizoen verloopt... ik ben in ieder geval positief gestemd, en kijk er naar uit! 

campesino07-08-2021 om 15:50

Groningen heeft wel eens een jongere selectie gehad. Is nu wel een aardige mix. Leeuwenburg, dankerlui, te wierik, van hintum, dammers, messaoudi, lundqvist, de leeuw, allemaal 25 of ouder

TomOkker08-08-2021 om 12:10

Zit genoeg ervaring in dit team, ervaring doe je op in sterke competities en tegen sterke tegenstanders. Ervaring enkel op basis van leefttijd is onzin en "uit de oude doos". Helemaal als ik zie hoe gemakkelijk Kasanwirjo zich in het elftal speelt. 

Herman Badkuip08-08-2021 om 12:24

Het gaat volgens mij alleen maar om de voetbalkwaliteiten van de spelers.....jong of oud maakt weinig uit. Alleen de voetballers met de juiste kwaliteit en mentaliteit handhaven zich in het team! Ben blij dat er bij ons FCG voldoende spelers met de juiste kwaliteit en mentaliteit rondlopen! 

corinti08-08-2021 om 12:27

Ik heb via via gisteren de wedstrijd Werder Bremen - FCgroningen(reserve's) mogen zien.En de FC is de hele wedstrijd de dominante ploeg geweest.De eind uitslag (1-1) vertegenwoordigd niet het spelbeeld.Goed voetbalspel,vele kansen.Alleen misten Slor en Alex grote kansen op de overwinning.Bij de FC was Daniel van Kaam de beste speler, rust,sterk aan de bal en alles vooruit.Ook de wedstrijd tegen Almere city vorige week was dit het geval.Het lijkt dat Buijs hem in het eerste teveel beperking/opdrachten oplegt waardoor hij op 'Safe" gaat en misschien ook wel zo moet spelen.Buijs heeft hem van aanvallende middenvelder omgetornt tot verdedigende middenvelder,soms zelfs verdediger.Zijn kracht is juist op intuiitie te spelen en vooruit te denken.In mijn ogen icm met Matusiwa de betere optie dan El messaoudi.Maar nu wordt het kapitaal vernietiging. Dankerlui viel gistern wat tegen,tevens de aanvallers.Verder een genot om naar te kijken.

 

grunn196708-08-2021 om 14:36

Ik hoop dat we komend seizoen afkomen van het saai imago.

Selectie wat mij betreft goed op orde.

Kunnen zeker rond plaats 7 strijden.

Marco08-08-2021 om 17:13

De basis is nog steeds het knap uitgevoerde antibiotica voetbal. Tegen Gladbach bleek weereens hoe goed we hierin zijn. Het is alleen vrij saai om te zien, en ook de play-offs lieten zien dat alleen tegen houden onvoldoende is. 

Met Larsen, De Leeuw, Abraham en Ngonge heeft Groningen vier goede aanvallers ter beschikking. Aanvalpatronen zijn nodig. VDLooi was ook veel bezig om De Leeuw zoveel mogelijk in stelling te krijgen. Makkelijke is om vanaf de flanken de ballen blind de 16 in te pompen. Larsen en De Leeuw zijn slim genoeg en met de slechte keepers en verdedigers levert dit altijd wel wat op. 

Fan op afstand08-08-2021 om 20:09

Volgens het DvhN zou Buys er vanuit gaan dat hij bij de start van de competitie komend weekend tegen Cambuur al 9 basisspelers moeten missen. Als dat waar is dan begin je al aardig gemankeerd aan de competitie. Toch wel jammer zoveel direct. Betekent ook dat je niet met je gewenste basis elftal kunt beginnen. Nu maar hopen dat er deze week geen uitgaande transfers plaats gaan vinden want dan wordt de spoeling echt dun.

appie happie08-08-2021 om 20:23

Hoe zit dat dan?

Herman Badkuip08-08-2021 om 20:30

Zal wel meevallen hoor, weet zeker dat er zondagmiddag 12.15 uur elf supergemotiveerde én topfitte spelers van FC Groningen op het veld staan tegen SC Cambuur! Wellicht dat nieuwe spelers de mogelijkheid krijgen om zich in het basisteam te spelen....Heb het volste vertrouwen in de ijzersterke selectie van FCG! 

A Matter of Honor08-08-2021 om 21:13

Ik bewonder jouw positieviteit, Herman maar vlak SC-Cambuur ook niet uit. Henk de Jonge weet zijn spelers altijd optimaal te motiveren en vooral als het tegen FC-Groningen moet spelen. Thuis zijn ze ijzersterk en ik zie FC-Groningen nog niet met punten uit Leeuwarden vertrekken. Vooral als ze een aantal basisspelers moeten missen is SC-Cambuur de bovenliggende partij. Ik zeg, winst voor SC-Cambuur.............3-0. t'Is niet anders.

Fan op afstand09-08-2021 om 09:01

Als inderdaad 9 spelers niet beschikbaar zijn om welke reden dan ook en je hebt 11 spelers nodig om een wedstrijd te starten dan zijn dat al 20 spelers. Heb geen idee hoe groot de selectie is maar 2 spelers komen nog bovenop de genoemde 20 zijnde 2 keepers dan blijft er volgens mij niet veel meer over. En ik vind het eerlijk gezegd nogal een groot aantal dat niet inzetbaar zou zijn en dan is de competitie nog niet eens begonnen.

Johan09-08-2021 om 09:16

Krijg je als je allemaal spelers haalt met een blessureverleden. Ben wel benieuwd wie die spelers dan wel niet zijn of is er een coronauitbraak ofzo?

brummie09-08-2021 om 10:55

Op internet wordt inderdaad melding gemaakt dat Buijs het wellicht zonder 9 potentiële basisspelers zou moeten doen tegen cambuur. 

De Leeuw is ziek, Postema, Hankouri, Abraham, Ngonge, te Wierik en Lundqvist na laatste oefenwedstrijd geblesseerd.

Suslov en Dankerlui zijn later ingestroomd, en nog niet 100% inzetbaar. 

campesino09-08-2021 om 11:01

Ja, maar dat is dus zwaar overdreven. Suslov en dankerlui zijn nog niet 100% maar kunnen prima spelen. De leeuw was ziek, neem aan dat die gewoon kan spelen.

Bovendien van die acht zijn er maar 3 basisspelers: de leeuw, te wierik en suslov. 

brummie09-08-2021 om 11:06

Inderdaad, denk ook dat het wel meevalt. We hebben nog vrijwel hele week voor de boeg. 

Zeeman09-08-2021 om 11:48

Een beetje meer optimisme graag, Matter met zijn voorspelling slaat nergens op, als je nu al zo negatief bent, kun je beter helemaal niet meer reageren.

Dus graag allemaal een beetje meer optimistisch zijn AUB.

Het zal idd allemaal wel een beetje meevallen nietwaar?

A Matter of Honor09-08-2021 om 13:52

Wat ik wil schrijven op dit forum maak ik altijd nog zelf uit Zeeman en dat mijn voorspelling nergens op slaat is jouw probleem. Ik zeg gewoon wat ik denk van de komende wedstrijd en als je een beetje goed bent ingelicht en het schijnt dat jij dat niet bent, dan heeft FC-Groningen het tegen SC-Cambuur, het komende week-end gewoon erg moeilijk en zie ik het team, zonder 9 basisspelers nog niet winnen in Leeuwarden. Positief of negatief, de realiteit daar gaat het om.

TomOkker09-08-2021 om 18:30

Zo gek is zo'n voorspelling toch niet? Waarom moet iedereen optimistisch zijn? Dat amoh meestal doorslaat in z'n reacties mag geen nieuws zijn toch?

A Matter of Honor09-08-2021 om 20:35

Aanstaande zondag om 14.00 uur weten we het en zien we wie het bij het rechte eind heeft. En over "doorslaan" Tom Okker, zijn er wel meer op dit forum en komt je zeker bekend voor.

TomOkker10-08-2021 om 06:56

Omdenken heet dat. Weg uit die vastgeroeste studio bord op 't schoot kretologie. Dat is net even iets anders dan verbaal inhakken op mensen die een andere mening hebben. Het komt mij zeker bekend voor, mensen die de vrijheid van meningsuiting te letterlijk nemen en daardoor maar alle mogelijke onzin denken te kunnen roepen, heeft in zekere mate mijn aandacht. 

Trouwens een tip, heb voor het eerst de podcast "radio Milco" geluisterd,  voor wie hem kan volgen met z'n spraakwaterval, hij vergeet dat er af en toe ook mensen luisteren maar deze keer ben ik het een keer eens met William Pomp. Vraag mij alleen af of die 3-4-3 alleen op papier geldt en of er ook op die manier gespeeld wordt. Want dan kon het weleens leuk worden en naar alle waarschijnlijkheid zonder Strand Larsen.

A Matter of Honor11-08-2021 om 19:27

Inhakken op mensen die een andere mening hebben, daar ben jij ook een meester in. Meestal zit jij op het vinketouw te kijken of je iemand "in de bek" kan zitten. Daarom reageer ik op dat "doorslaan"van jou, wat eigenlijk nergens op slaat. Maar ja jij hebt misschien niets beters te doen.. Zielig, echt zielig. 

TomOkker11-08-2021 om 19:57

Lees je reactie op Zeeman even terug zou ik zeggen.

TOPGrUNN09-08-2021 om 12:34

Bij Cambuur waren  ook blessuregevallen en heeft de corona ook huis gehouden....dus hebben velen ook geen goede voorbereiding gehad...dus waarschijnlijk 2 ploegen die niet op hun sterkst kunnen aantreden? Laat het maar beginnen deze clash van het Noorden...

Rob197009-08-2021 om 12:39

Leeuwenburg, Dankerlui, Dammers, Kasanwirjo, Gudmundsson, Matusiwa, Messaoudi, van Kaam, Suslov, Joosten en Strand Larsen.

Met dit elftal kun je gewoon van Cambuur winnen. Met dit materiaal zijn er vorig seizoen ook wedstrijden gewonnen, alleen Padt en Itakura ontbreken, maar die worden verdienstelijk vervangen.

Cambuur is een normale ploeg, waarvan er naar mijn smaak niet 1 bijloopt, die ik in een Groningen shirt zou willen zien.  

Marco09-08-2021 om 12:41

Echte probleem is of we gaan voetballen op een manier dat we kansen gaan creëeren. Komen er kansen dan gaan we ook wel scoren met wat er over is. 

 

Herman Badkuip09-08-2021 om 16:22

Reken zondagmiddag op een atttractief duel met twee aanvallend ingestelde teams en veel doelpunten....3-4 voor FC Groningen! Doelpunten van Strand Larsen, Michael de Leeuw en Tomas Suslov! Zou een geweldige opsteker zijn voor het nieuwe systeem van FCG....3-4-3 met twee wingbacks en drie spitsen (Suslov-de Leeuw-Strand Larsen)! 

BROMBEER10-08-2021 om 09:47

Het wordt wee een heel lastig jaar voor de voetballiefhebber,met een coach die zijn elftal vol defensieve opdrachten het veld instuurd, die zijn aanvallend ingestelde spelers niet aantoonbaar beter maakt, eerder onzeker. En met een selectie waarbij een creatieve en diepgaande middenvelder noodzaak zijn, anders worden het weer breivoetbal.

Zeeman10-08-2021 om 16:19

Nounou Matter, wel erg gauw aangebrand he, ben nou eenmaal positief ingesteld.

We zullen het zondg wel zien , nietwaar?

A Matter of Honor12-08-2021 om 20:04

Wie kiek.ng zundag wel wat t'wot.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!