Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY - Op bezoek in Eindhoven!

Door Tom Kuiper 60 reacties

MATCHDAY!

Na de het gelijke spel tegen Utrecht mogen we weer. Ditmaal is de tegenstander PSV. De Eindhovenaren kennen een goede seizoensstart maar kregen afgelopen dinsdag toch een klap te verwerken. Ondanks het betere spel wisten ze zich niet te plaatsen voor de Champions League groepsfase.

Biedt dit kansen voor FC Groningen. Elke gemiddelde amateur psycholoog kan hier wel een redenatie op loslaten. Om het bij de feiten te houden: PSV uit is nooit een makkie. Een goed resultaat gaat zelden mee naar Groningen. Maar ook vandaag is de bal rond en kan het alle kanten op. 

Wij wensen de 315 supporters die afreizen naar het diepe zuiden een goede reis en hopelijk een ruime kofferbak waar de drie punten inpassen. 

COME ON FC!

Reacties:
hermank196928-08-2021 om 00:30

Volgens VP toch die 18 jarige Zweeds/Portugese Lucas Gomes overgenomen van Porto. 

28-08-2021 om 00:56

DIE.... had ik niet zien aaankomen: (bron VoetbalPrimeur, Tim van Duijn)   18-jarige Zweeds/Portugese spits Lucas Gomes gaat naar FC Groningen... Kwam naar Porto in 2019 van Zweedse Malmö FF alleen nog maar in jeugd O19 ; had nog contract tot 2022 maar mag vertrekken van FC Porto. as. Maandag wordt ondertekening van het contract door Gomes verwacht. 

 

 

 

appie happie28-08-2021 om 07:30

Geen Matusiwa vandaag zeker?ivm je weet wel!

Fan op afstand28-08-2021 om 09:06

Inderdaad. Denk dat de opstelling van vanavond een blik  kan werpen in de transferkeuken. En als eventuele spelers spelen die midden in een transfer zitten, hoe scherp zullen zij zijn. Wat dat betreft is het knap waardeloos dat de competitie begonnen is en dat er spelers kunnen vertrekken en bij kunnen komen. Hoop echter dat tijdens de wedstrijd eventuele transferperikelen een minder grote rol spelen en dat we met een punt Eindhoven verlaten. Mag ook lichtelijk gestolen zijn.

appie happie28-08-2021 om 09:09

Zwaar gestolen mag ook..boeie.

28-08-2021 om 09:16

Goede morgen... ik geloof niet in een stunt...Appie: blijf vanavond binnen, geen internet, geen wedstrijd voor jou, en gewoon morgen "gezond weer op" 

appie happie28-08-2021 om 11:04

Kalimera   wel internet   maar ik moet kiezen..zal toch de taverna worden ipv Psv..1 voordeel  het is hier 1 uur verschil..dus 20.00 in Ned.is 21.00 hier..

Dus vroeg eten

Herman Badkuip28-08-2021 om 09:19

Spits Lucas Gomes naar FCG? Zou onze Noorse vriend Strand Larsen ons gaan verlaten? Ben ook benieuwd welke spelers er vanavond in het veld staan tegen PSV...als de vertrekkende sterkhouders niet meedoen, verwacht ik een jeugdig FCG! Inderdaad heel vervelend dat onze competitie al een paar weken onderweg is. En dan nog even een aantal wijzigingen in de selectie...Maar ja, een schrale troost, dat geldt waarschijnlijk voor meer teams.  Vanavond gaan we er lekker vol tegenaan en pakken de Eindhovenaren na een spannende pot met 2-3! Forza FCG, kop d’r veur en goan mit die banoan!

ChiChi28-08-2021 om 09:24

Lucas Gomez is nog maar 18 jaar en zal voor onder 21 zijn.

Wim Masker schreef deze week in de gezinsbode dat er nog een speler bij onder 21 zou komen.

Mogelijk Gomez????

campesino28-08-2021 om 10:47

Ik dacht eerst dat groningen misschien nog voordeel KON hebben van de midweekse champions wedstrijd van PSV.

Maar ik denk nu dat groningen eerder nadeel gaat hebben van de late transferperrikelen. Als er 4 spelers staan te dromen van een een franse villa tussen de lavendelvelden, al nippende aan een bordeautje is dat natuurlijk koren op de molen van de eindhovense aanvalsmachine.

campesino28-08-2021 om 11:22

Wat betreft de uitgaande tranfers, van die 4 er maximaal 2 laten gaan. ( Er zijn er met itakura, padt en lundqvist al 3 vertrokken). Het beste zou een vertrek van gudmondson zijn. Niet dat ik zijn voetballende kwaliteiten in tweifel trek, maar waarschijnlijker vandaag dan morgen is de beste man weer geblesseerd, en ik heb liever 3-4 miljoen op de bank dan een geblesseerde gudmondson op de bank. Bovendien hebben we met ngonge de vervanger al in huis. ( Ja lach me maar uit, net als vorig jaar toen ik hier opperde dat hankouri een prima rechtsback zou zijn.

Van het tweetal matisuwa en messaoudi er eentje laten gaan. Waarbij het natuurlijk moeilijk is om bij een goed bod, matusiwa weer aan zijn kontrakt te houden. Als Duarte zijn vervanger wordt, is het natuurlijk de vraag of we daar erg vrolijk van moeten worden.  El messaoudi is tipisch zo'n speler die ieder jaar buiten de basiself lijkt te vallen, maar ieder jaar bijna alle wedstrijden speelt. Bovendien is hij een van de weinige spelers van groningen die in staat is te scoren. Ik zie hem het liefst blijven.

En last but not least strand larsen. Als die nu verkocht wordt voor een pase miljoen, krijg je daar ontzettend spijt van. Ondanks zijn vormdip ( normaal voor een jonge speler) scoort hij vrij makkelijk en heeft hij simplemente veel potentie. Zoals hier eerder gemeld, een tweede sorloth maar dan beter. Strand larsen wordt over een paar jaar verkocht voor 20-30 miljoen. Mocht hij toch vertrekken dan zou ik zivkovich graag zien komen, want met opa de leeuw, Paulus de boskabouter, postema en die portugués is het dan wel heel jong voorin.

appie happie28-08-2021 om 11:24

Ik zie Zivco ook graag komen .. wanneer SL gaat..

val28-08-2021 om 12:46

Het interview dat RTV Noord had met Danny Buijs over de naderende transfer deadline was interessant qua inhoud. De volgende uitspraken van Buijs zijn veelzeggend;

-"je moet niet overal de hoofdprijs voor willen hebben en zelf maar een dubbeltje willen betalen

-zij denken dat als een jongen bij FCG komt spelen, de waarde van zo'n speler direct toeneemt

-ik praat veel met jongens die in de belangstelling staan, dat doet wat met ze. Ze slapen soms slecht omdat ze er de hele tijd mee bezig zijn"

De 1e uitspraak is op te vatten als kritiek- in navolging van Sparta- op koopman Mark Jan Fledderus. Met de hoofdprijs wordt ongetwijfeld bedoeld de vraagprijzen voor Gudmundson (7 miljoen) en El Messaoudi (2 miljoen) terwijl het dubbeltje slaat op de bieding voor Duarte die waarschijnlijk nog niet de helft was van de vraagprijs van Sparta (volgens het AD 650/k). Dat Buijs opkomt voor zijn spelers is logisch. Hij werkt elke dag met ze en dient ze gemotiveerd te houden. Van de andere kant dient hij ook te beseffen dat Fledderus de (financiële) belangen van de club moet behartigen. Met "zij denken.."wordt vermoedelijk marktpartijen bedoeld maar kan ook als een interne tegenstelling worden uitgelegd. Wat je ook inhoudelijk van het beleid van Fledderus vindt, is het onverstandig om kritiek in deze belangrijke fase publiekelijk te uiten. Beter is het om dit intern te houden. Bovendien zet het mogelijk de verhouding tussen betrokken spelers en Fledderus op scherp. FCG dient elk jaar te zorgen voor een positief transferresultaat. Voor dit jaar heeft zij een exploitatietekort begroot van 2 miljoen op een omzet van 20 miljoen. Hierbij komt nog de afschrijving op transfersommen. Betekent dat FCG dit seizoen nog spelers, voor totaal ongeveer 3,5 miljoen, dient te verkopen om niet in de rode cijfers te komen. Daarnaast zijn er heel weinig spelers incluis zaakwaarnemers die, als het erop aankomt, oog hebben voor de belangen van hun club. Dit zal Buijs ook ongetwijfeld weten maar wijselijk niet zeggen.

 

 

campesino28-08-2021 om 13:45

 Die eerste uitspraak zou voor mij voldoende reden zijn om hem op staande voet te ontslaan. Man Man, jarenlang heeft groningen de hoofdprijs betaald en voor een dubbeltje verkocht. Wat dat betreft ben ik ontzettend blij met fledderus. En dan komt er zo'n flapdrol als buijs, met zo'n  idiote uitspraak 

marcelfcg28-08-2021 om 17:48

Eens campesino. En het is helaas niet de eerste vreemde uitspraak van Buijs in de media.

Die man moet zijn plek kennen en dat is niet de stoel van onze TD.

TomOkker28-08-2021 om 20:22

Tja, als je dat soort opmerkingen niet wilt begrijpen. Ik begrijp de opmerkingen van Buijs wel. Maar ondertussen staan we op 1 - 2 door de 2e goal van Ngonge, benieuwd wat zijn transferwaarde op dit moment zou zijn 

A Matter of Honor28-08-2021 om 13:01

Jongen Strand Larsen komt alleen zijn zogenaamde vormdip te boven door hem in de basis op te stellen. Deze speler heeft zoveel potentie dat je hem wekelijks moet laten spelen. Danny Buijs schijnt niet te begrijpen dat je, zoals het nu gaat, deze speler kapotmaakt, Sorloth is hier een voorbeeld van. Michael de Leeuw heeft zijn beste tijd gehad maar Danny geeft hem nog steeds een basisplaats, onbegrijpelijk. Die andere spits, Postema, is nog niet de spits zoal we hem willen zien, nog veel te gretig en daardoor onzuiver in zijn balbehandeling. Ene Lucas Gomes, de nieuweling, daarmee is het afwachten hoe die zich laat zien. Deze laatste transferdagen gaan er nog rare dingen gebeuren,vermoed ik. Volgende week, tegen Akkrum-zuid staat er in elk geval een heel ander elftal, dan vanavond tegen de Lampen, dat is wel zeker.

appie happie28-08-2021 om 13:23

Ik ben het met je een SL moet on de basis laat de Leeuw maar invallen evt.

Larsen kan echt wel voetballen..maar zoals zo vask gezegd hier , hij krijg geen aanvoer..daar schort het aan.

Larsen kan echt van grote waarde worden, Buijs moet  hem gewoon opstellen.

Ronnie 28-08-2021 om 13:04

Bronby met bod voor Strand Larsen

het houdt niet op, niet vanzelf...

Jantje28-08-2021 om 13:10

zou ik niet laten gaan. deze jongen is gewoon heel goed. maar heeft wat vertrouwen nodig van de trainer.

A Matter of Honor28-08-2021 om 14:02

Er wordt gesuggereerd dat Bronby een bod van 3,5 miljoen op Jorgen Strand larsen heeft gedaan. Van tafel vegen die hap, deze speler is in potentie veel meer waard dan dit schamel bedrag en dan heeft Buijs het over "voor een dubbeltje op de eerste rang zitten", hoe onnozel kan je dan wel niet zijn?

Jantje28-08-2021 om 13:07

Denk dat PSV veel te sterk zal zijn. en als ze vroeg op voorsprong komt kan maar zo een dikke nerderlaag worden vandaag. gelijk spel zou al heel leuk zijn vandaag.

Andries28-08-2021 om 14:04

Gomez, Gomez.

Goaltjesdief.

Spits.

De FC heeft veel clubs afgetroefd.

Dat hoorde je meer......

Een goaltjesdief hadden wij nog niet.

De Leeuw is tam.

Moet naar het voetbalbejaarden tehuis.

Buijs in de aanbieding: trainer met mogelijkheden, bekend van drukzetten, schreeuwt veel en is een kameraad met de spelers.

Kan niet omgaan met talenten.

Talenten worden nerveus en voetballen in een knup.

Wie Buijs overneemt krijgt een bonus mee: 3 spelers uit de jeugdelftallen, op aangeven van Fleddi.

Zo raakt een aantal spelers kwijt die door de mand zijn gevallen.

Buijs zakt iedere dag door de mand.

Wij willen naar de Grote Markt.

Dan moet er op alle fronten het mes er in.

Rotte appels weg.

Buijs is geen onsympatieke knul.

Hij is getatoueerd, schreeuwt en is boos.

Hij moet boos op zichzelf zijn.

En tot inzicht komen dat hij geen talenten kan ontwikkelen.

Iedereen moet drukzetten.

De rest komt later wel.

Strand Larsen onder druk gezet zit op zijn strandstoel in de put.

Nu is hij ook invaller.

Waar gaat dit heen.

Brönby wil Strand L. overnemen.

Zij zien het met SL wel zitten.

SL heeft een 4 jarig contract.

Niet weg doen.

Weg doen is stom.

Ik erger mij aan het feit dat Buijs talenten verpulverd.

Suslow: zijn vizier is in de prut.

Zijn schoten op doel links recht, hoog over de doellat.

Het zelfde gebeurd bij Postema.

De Leeuw is een miskleun.

In vroegere jaren maakte hij fantastische doelpunten.

Maar dat is nu gestopt.

Je bent nooit te oud om te leren.

Dat geldt niet voor Buijs.

Hij is eigenwijs, weet alles en is kampioen de 0 houden en drukzetten.

Als Danny Albert had geheten dan was het Abuijs.

Nu is Dbuijs.

Dit woord bestaat niet en kan ook niet worden uitgelegd.

Zo kun je geen kant op met Dbuijs.

Wat een verhaal weer.

Buijs zit mij dwars.

Dat zou niet moeten, maar het is voetbal.... 

 

 

Een goaljtes dief.

Strand Larsen niet verkopen!

brummie28-08-2021 om 15:15

De Leeuw brengt energie en ervaring voorin bij de FC. JSL kan zich hieraan  optrekken en zichzelf ontwikkelen. Zoals eerder aangegeven weet JSL waaraan hij moet werken om weer in de basis te komen. Buijs moet gewoon de beste spelers opstellen, en vindt zijn keuzes niet raar. 

Robba28-08-2021 om 15:50

Sebastian Tounekti van Bodo Glimt ook naar Groningen volgens journalist Arilas Ould-Saada best veel volgers op dit account dus zal wel kern van waarheid inzitten

28-08-2021 om 20:27

hadden ze in januari al geprobeerd...

hermank196928-08-2021 om 20:11

Iedereen weet dat dit Gakpo zijn kwaliteit is, hoe dom kun je dan zijn dat je hem zo laat lopen!!

m o i28-08-2021 om 20:21

Iedereen kent de kwaliteit van Ngonge, waarom hem tot twee keer toe zo vrij laten staan 

TomOkker28-08-2021 om 20:27

28-08-2021 om 20:24

20 minuten gespeeld PSV-FC Groningen... stand 1-2.   Een heerlijk begin, met 20 minuten voetbal van Groningen wat we in 20 wedstrijden niet hebben gezien:  erg goed positiespel, weg blijven van de eigen goal,  prima 2 goals van Ngonge op aangeven van Guidmundsson.  

eindellijk een voetbalstrijd...zonder dat eeuwige tactische pasje breed!   Natuurlijk komt Gakpo nog wel eens in stelling...

Maar het is spannend en om trots op te zijn:  Forza FC !!

 

@ Appie

toch maar kijken, joh!

appie happie28-08-2021 om 20:29

Zie de tussenstand Kees  zit in Matala   diner at sea..2de helft kijk ik..

 

Maar ziet er vooralsnog goed uit..

TomOkker28-08-2021 om 20:35

Kom op zeg tot aan de toevalstreffer van Ngonge had FCG niets in de melk te brokkelen. Het wordt hier ook met de dag gekker.

 

A Matter of Honor28-08-2021 om 21:53

In welke hippygrot woon je Appie, zeker in de grootste?

TomOkker28-08-2021 om 20:29

Goede kopbal kon Hankouri niks aan doen. Keeper was al kansloos.

 

hermank196928-08-2021 om 20:55

Bullshit lichaam ervoor!

TomOkker28-08-2021 om 20:40

Als er scouts op de tribune zitten voor spelers van FCG dan zou ik Ngonge kopen 

marcelfcg28-08-2021 om 21:18

Die zien waarschijnlijk wel wat jij niet ziet. Tweemaal ziet hij een speler in zeer kansrijke positie over het hoofd.

Bikkel 28-08-2021 om 20:54

Zal aan mij liggen maar vindt de keeper geen beste indruk maken... blijft gewoon staan en dat met zo'n lengte....

hermank196928-08-2021 om 20:56

Idd komt ongeinteresseerd over. Voorbeeld de bal naar Suslov

m o i28-08-2021 om 20:55

Iedereen weet na de gelljkmaker wat de kwaliteit van Romalho is, maar niemand tegen hem aan 

TomOkker28-08-2021 om 21:09

Tja dan heb je nog een Zahavi en een v Ginkel en een Sangaré die overal oorlog maakt. Dus m.i. onzin wat je schrijft.

m o i28-08-2021 om 21:11

Ieder z'n mening. Marciano Vink fakkelt in de studio de zone dekking ook af. En zegt dat je twee man tegen Romalho aan moet zetten. Beetje onzin wat je uitkraamt Okker, mijns inziens. 

hermank196928-08-2021 om 20:57

Zo kinderlijke fouten. Staat helemaal vrij om in te koppen. Stond erbij en keek er naar.

brummie28-08-2021 om 20:58

FC doet zich tekort. Ngonge had de Leeuw vrij voor de keeper kunnen zetten. Jammer van de 2 goals uit hoekschoppen, maar FC biedt verder prima partij. 

Fel in duels druk zetten waar het kan en snel omschakelen. Hoop dat in 2e helft we nog een goaltje kunnen maken. 

marcelfcg28-08-2021 om 21:21

Dat dus Brummie. Ngonge maakt 2 goals door op de juiste plek te staan maar ziet ook tweemaal een speler in zeer kansrijke positie over het hoofd.

hermank196928-08-2021 om 20:58

Doen het aardig maar verdedigend een drama.

Herman Badkuip28-08-2021 om 21:03

Heerlijke eerste helft tussen PSV en FCG, beide teams gaan volop de strijd aan...Twee keer goed afgemaakt door Ngonge, maar uiteraard is PSV veel leper dan onze eigen spelers. Jammer van de laatste goal vlak voor de rust, hoop dat FCG nog voldoende energie en stootkracht over heeft na de rust....Titelkandidaat PSV heeft veel moeite met de bewegende en snelle spelers van FCG. Afwachten wat de tweede helft ons brengt......

TomOkker28-08-2021 om 21:04

Vergeet eén ding niet mensen PSV heeft al 3 - 4 pittige Europese duels in de benen en om dat kinderlijk te noemen gaat mij iets te ver. 

hermank196928-08-2021 om 21:10

Ja kinderlijk zoals Vink het ook zegt!

TomOkker28-08-2021 om 21:11

Hoop alleen niet dat Buijs Strand Larsen inbrengt want die heeft hier niks te zoeken.

Alberto128-08-2021 om 21:19

Postema zou prima kunnen. 

BROMBEER28-08-2021 om 21:21

El hankouri rijp voor een wissel,  veruit slechtste man op het veld, 5 vrije voorzetten inmiddels verknalt en een achterlijk kinderlijke goal weggegeven 

hermank196928-08-2021 om 21:21

Hankouri vervalt in zijn oude ik.

hermank196928-08-2021 om 21:23

Nogmaals kinderlijk!!!

BROMBEER28-08-2021 om 21:23

En inderdaad herman er wordt dramatisch verdedigd

appie happie28-08-2021 om 21:24

Buitenspel toch!!!!

Bikkel 28-08-2021 om 21:24

Slappe hap..... kinderlijk eenvoudige tegengoals 

TomOkker28-08-2021 om 21:24

Dit is de 1e keer dat ik een opmerking maak over Hankouri en nu zeg ik verkoop'm dat jong.

Reactie verwijderd door redactie

Johan28-08-2021 om 21:27

Gudmundson is dus verkocht. Vindt Kasanwirjo echt top. Te Wierik vind ik vreselijk slecht. 

appie happie28-08-2021 om 21:39

Waar lees je dat?

Johan28-08-2021 om 21:42

Concludeer ik uit de vroege wissel. Beetje vroege aanname misschien

Alberto128-08-2021 om 21:34

Hankouri wisselen voor Postema

marcelfcg28-08-2021 om 21:41

Knap hoor zoals de jonge Björn Meijer erin komt.

Johan28-08-2021 om 21:44

Zeker. Bevalt me ook prima

Alberto128-08-2021 om 21:46

Niks vervanger kopen voor Gudmundsson: Meijer erin, Thomas Poll op de achterhand

A Matter of Honor28-08-2021 om 21:48

Gewoon een regelmatige score en een verdiende overwinning voor PSV, niets meer en niets minder

hermank196928-08-2021 om 21:49

Meijer meer laten zien dan de hele verdediging. Goede vervanger voor Gudmundson

Jantje28-08-2021 om 21:50

Prima pot voetbal van de FC vandaag.  

brummie28-08-2021 om 21:53

Genoeg lichtpuntjes vanavond. Matisuwa, Suslov en Kasanjawiro erg goed. PSV gewoon maatje te groot. Niet erg. Er zit meer dan voldoende perspectief in de ploeg. 

Geflatteerde overwinning PSV, trots op onze ploeg

BROMBEER28-08-2021 om 22:04

Inderdaad deden meer als goed mee, maar wat zakten te wierik en el hankouri door de ondergrens heen, 

appie happie28-08-2021 om 22:00

Ik vind ook na ongeveer 30 min 2de helft dat de fc  ook prima speelt..Aanvallend leuke vlotte dingen gezien.Psv is te groot makkelijk zat..

 

hermank196928-08-2021 om 22:05

Weer kinderachtig verdedigd, 3man in de luren hahaha

Bikkel 28-08-2021 om 22:05

Op zich niet slecht gespeeld... kinderlijk eenvoudige tegrngoals! Dat wel maar uiteindelijk een geflatteerde overwinning voor pisvee... matusiwa bere partij gespeeld, die gaan we missen 

hermank196928-08-2021 om 22:08

Mee eens. De oude Matusiwa. Hoeven op de verdediging na niet te schamen.

Bayern 28-08-2021 om 22:12

Ik heb eerlijk gezegd een heerlijke wedstrijd gezien. 97 minuten druk gezet en qua veldspel/schoten eigenlijk beter dan PSV. Dat ze flink vertekend met 5-2 winnen (Gakpo en Bruma scoren in geen 100jaar weer op deze manier) doet daar niks aan af. Als je serieus op deze manier met lef en drive blijft voetballen win je van minimaal 13 van de 17 ploegen met gemak. 

Ik hoop alleen niet dat dit vertekende verlies tegen notabene PSV voor Buijs weer reden is om terug te vallen op laf kutvoetbal. 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Herman Badkuip28-08-2021 om 22:13

Leuke wedstrijd gezien, PSV duidelijk een maatje te groot voor FC Groningen, maar wel een aantal lichtpuntjes gezien in Eindhoven. Björn Meijer, wat een heerlijke linkerverdediger is dat! De snelle Vertessen had niets in te brengen tegen deze beer uut Grunn! Vond trouwens dat FCG in het 4-3-3 systeem nog beter uit de voeten kwam dan in de eerste helft! Bij de 4-2 stand hing de 4-3 lange tijd in de lucht...Jammer maar we hebben gestreden en helaas was PSV nog beter in de snelle omschakeling...Geen schande hoor, we gaan nog leuke wedstrijden van ons FCG zien dit seizoen!

Hinderk28-08-2021 om 22:15

 Minuut  90 rand strafschop El Mmessaoudi kap kap kap bal kwijt.

 Minuut 96 bal 5 meter buiten strafschop gebied Bruma bal draaien schieten doelpunt.

dat is het verschil 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Nachtwacht28-08-2021 om 22:26

Complimenten voor de spelopvatting. Matusiwa was sterkste middenvelder van het hele veld wat mij betreft

29-08-2021 om 00:31

ben misschien wel het meeste blij dat het een echte wedstrijd was... en daarbij kan  je stellen dat Groningen redelijk goed opbouwend eruit kwam... maar inderdaad, de verdediging ( hankouri, trage Te Wierik en Leeuwenburgh maakte achterin vaak een te afwachtende indruk of moest de weg-is-weg tactiek spelen.  dat doelpunt van PSV , schot net buiten 16 m , in de verre bovenhoek, had Leeuwenburgh missch. moeten hebben .  Voorin:weer werd de Leeuw niet echt vrijgezet en was Messaoudi (2e helft)  te traag...

 

Maar nu, de werkelijke uittocht  als de transferwindow sluit :  

uitgaande transfer :                                     

Gudmundsson                      

Matusiwa

Messaoudi?

Lundqvist

Joosten? 

x ?

 

BROMBEER29-08-2021 om 08:11

Vond onze keeper gisteren ook niet in zijn beste doen , geen hele grote blunders ofzo, maar ook geen belangrijke saves op momenten dat hij ze in de wedstrijd had kunnen houden en een paar keer stond hij positoneel gewoon niet goed

BROMBEER29-08-2021 om 08:11

Vond onze keeper gisteren ook niet in zijn beste doen , geen hele grote blunders ofzo, maar ook geen belangrijke saves op momenten dat hij ze in de wedstrijd had kunnen houden en een paar keer stond hij positoneel gewoon niet goed

BROMBEER29-08-2021 om 08:11

Vond onze keeper gisteren ook niet in zijn beste doen , geen hele grote blunders ofzo, maar ook geen belangrijke saves op momenten dat hij ze in de wedstrijd had kunnen houden en een paar keer stond hij positoneel gewoon niet goed

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!