Terug

Deel deze pagina:

Matchday! Heracles-uit

Door Sven Heikens 78 reacties

Matchday! Vanavond treedt FC Groningen aan in het Erve Asito tegen Heracles Almelo. Na de overuren van afgelopen woensdag bij Excelsior hebben de twee afgelopen trainingen/dagen enkel in het teken gestaan van herstel. Waarbij trainer Danny Buijs naast Irandust en Balker nog twee/drie twijfelgevallen kent voor vanavond. Tegenstander Heracles een lastig seizoen, waarbij ze op dit moment maar net boven de degradatiestreep staan. Ook trainer Wormuth kent nog twijfelgevallen voor vanavond. Naast de langdurige geblesseerd of afwezigen Burgzorg, Azzaoui en Vloet zijn ook Rente, Bakboord en Fadiga nog twijfelgevallen voor vanavond.

De afgelopen drie edities in Almelo werder verloren, hoog tijd voor weer eens een Groningse zege op het Almelose kunstgras! Come on FC!!

Reacties:
18-12-2021 om 01:18

Een OVERWINNING ( ? ) van FC Groningen zou een trendbreuk kunnen betekenen met de slechte start in de eerste seizoenshelft.

De persconferentie,  vooraf aan de wedstrijd tegen Heracles, van trainer Buys, daar was hij wat meer gebeten op resultaat... vwb mutaties in de winterstop ( vertrek van een  of twee spelers ) van de selectie en overleg hierover met TS/MJF werd genoemd:" dat is iets voor ons "

ik hoop er vanavond het beste van - voor de club ! 

 

MIJN Toto voor vandaag, zaterdag 18-12

 

                                                  winst (=1)      gelijk (=3)     verlies (=2)

FortunaSittard   -  FC Utrecht                                                         2                                      

Sparta              -  Vitesse                                                              2

AZ Alkmaar       -  Willem II                 1

Heracles            - FC Groningen                               3

PEC Zwolle         - FC Twente                1

 

 

 

A Matter of Honor18-12-2021 om 09:52

Een overwinning zou zeer welkom zijn, ook voor mijn voorspelling  in de voorspelcompetitie,  heb de fc op 2-3 winst gezet. Het is altijd maar weer afwachten wat die " schreeuwlelijk " er van bakt, maar hoop doet leven zeg ik dan maar. .

Herman Badkuip18-12-2021 om 11:15

Kijk en luister jij ook weleens naar de persconferenties voor én na de wedstrijden? Onze trainer Danny Buijs geeft héél vaak een realistische voorstelling van het voetbalgebeuren hoor! Niet alleen van zijn eigen team, maar óók over zijn eigen handelen vóór, tijdens én ná de wedstrijden...De manier van coachen tijdens de wedstrijd zegt veel over het karakter van Danny Buijs, daar moeten zijn spelers mee kunnen omgaan óf gewoon in de winterstop vertrekken! 

18-12-2021 om 13:26

@ Herman Badkuip

Wat een "schijt-reactie"  schrijf jij hier:  we hebben een half jaar van jou met regelmaat volkomen onrealistische beschrijving van de FC-prestaties en vertoonde spel gelezen, en hoewel een echte supporter best een beetje chauvinistisch kan zijn, de 3 1/2 jaar van Buys heeft een soort voetbal opgeleverd ( net als bij de trend in het profvoetbal in Nederland trouwens) waar fans niet altijd blij van worden. 

talent "in de kiem gesmoord door starre tactische opdrachten", dat zeg ik ervan.

Aan ieder prof-voetballeven komt een keer een eind, dus ook aan een trainersleven van Buys bij FC Groningen, toch? . en tenslotte: WIJ maken niet uit wie er bij ons trainer is;  maar zijn contractverlenging/ of niet, dat is wel actueel nu, en het door jou genoemde "realisme" van deze trainer heeft ook keerzijdes en soms  te maken met zijn eerdere publieke opmerkingen: dat hij een autoriteit wil zijn t.o.v. de spelers, waar ik denk dat vroeg of laat bij tegenvallende wedstrijden, spelers of supporters  dit niet (meer) blijven pikken . "ik ga hier niet zomaar weg"... geeft niet automatisch vertrouwen!

Maar ook jij, Herman, mag vrijelijk je mening geven hoor, als het maar over dezelfde club gaat.  

A Matter of Honor18-12-2021 om 15:17

@Herman,

Inderdaad kijk ik de voor-en nabeschouwingen vrijwel altijd en weet je wat mij dan opvalt n.l dat Danny Buijs altijd een verhaal ophangt wat wal noch kant raakt. Hij heeft altijd wel een excuus voor het gene hoe ze gaan spelen of hoe ze hebben gespeepld. Als jij vindt dat hij een realistische voorstelling geeft van het gebeurde dan vind ik dat jij je ogen en oren eens beter moet opendoen, want de bla bla van Danny komt mij de neus uit als ik hem hoor praten. Ik vind het bewonderingswaardig van jou omdat jij meestal positief over de club en trainer schrijft maar de realiteit is vaak anders en die realiteit verlies jij regelmatig uit het oog. Maar goed, evengoed vrienden, jij schrijft jouw mening en ik de mijne en dat we daarin verschillen is "des mens eigen".

TomOkker18-12-2021 om 20:46

Hahaha wat schrijf jij nou Herman, in plaats dat de trainer kan vertrekken mag van jou de speler vertrekken? Heb je mij toch weer kunnen verrassen Herman. In hoeverre denken dat mensen je hier nog serieus nemen voor zo ver dat al mogelijk was.

Nachtwacht18-12-2021 om 10:04

Normaal gesproken op basis van kwaliteit zou dit een driepunter moeten zijn, maar datzelfde dacht ik voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior. 

Ik vrees voor een wedstrijd met heel weinig kansen van beide kanten, met de wedstrijd van vorig jaar in gedachten (waar Leal een slippertje maakte).

Herman Badkuip18-12-2021 om 10:39

Ben voor vanavond positief gestemd, bij beide teams zijn een aantal spelers door blessures óf privéredenen afwezig. Als wij ooit eens een uitwedstrijd tegen Heracles in Almelo op dat verfoeide kunstgras willen én kunnen winnen, dan is dat vanavond! Verwacht een kleine overwinning voor FC Groningen met weinig doelpunten. [0-1 of 1-2] Belangrijk is dat onze spelers van FCG, maakt niet uit welke spelers in het veld staan, de juiste wedstrijdinstelling hebben! Ze moeten vanaf 't eerste moment knokken voor elke bal, duels willen winnen en zoveel mogelijk de ballen vóóruit naar dezelfde kleur spelen. Voorzetten vanaf de vleugels op Jörgen Strand Larsen en Michael de Leeuw, dan krijgen we best wel kansen op een doelpunt....Afstandsschoten op dat gladde kutgras willen ook weleens helpen, de keeper is bij voorbaat kansloos ...kijk nog maar eens terug naar het doelpunt van Joey Veerman! Veel plezier vanavond voor de laptop óf buis! Forza FC Grunn! 

Nachtwacht18-12-2021 om 11:52

Vind het wel opvallend dat een aantal 'middenmoters' in dezelfde situatie zitten. Ogenschijnlijk genoeg kwaliteit, maar spel is niet om aan te gluren en wedstrijden zijn doodsaai. Utrecht en Heerenveen krijgen hun spitsen bijvoorbeeld ook niet echt in positie en er lijkt, net als bij ons, geen sprake van automatismen 

Denk niet dat Buijs de man is die dit gaat veranderen. De keuze voor een volgende trainer gaat veel bepalen voor de club...

Alf18-12-2021 om 13:43

Ik irriteer me aan een aantal reacties hier. Het gaat alleen maar over Buijs. En het zagen aan zijn stoelpoten. We zijn in de beker een ronde verder en we staan halverwege het seizoen ergens in de middenmoot na het vertrek van een aantal bepalende spelers. En nog is het niet goed genoeg. En dan denken sommige mensen ook nog te weten dat het aan de trainer ligt.

Voetbal speel je niet in je eentje. Je hebt ook nog te maken met een tegenstander. En als die achterin de boel dichtmetselt is het logisch dat je weinig kansen krijgt. Heb toch een beetje realistische verwachtingen.

Vanavond verwacht ik een lastige pot. En ja het zal geen oogstrelend voetbal zijn. Als er maar gewonnen wordt! En van een spannende pot met weinig kansen kan ik ook genieten.

A Matter of Honor18-12-2021 om 15:39

Aan wie zou het anders dan aan de trainer liggen Alf ? Hij is toch de aangewezen persoon om zijn spelers te leren om de bal naar dezelfde kleur te spelen, of zie ik dat verkeerd. Het kan natuurlijk zijn dat het aan de koffiejuffrouw ligt die in plaats van koffiemelk maar halfvolle melk in de koffie serveert. Irriteren aan de posts op dit forum is niet goed, slecht voor het hart, en je moet het toch met een aantal reageerders eens zijn dat het voetbal zoals het door de FCG gespeeld wordt NERGENS op lijkt en dat is ook de verantwoording van die (duurbetaalde) trainer. En staan in de middenmoot, de trainer moet zich schamen, 16 westrijden gespeeld waarvan 4 zijn gewonnen, tjonge jonge dat noem ik nog eens een prestatie, en dat met het spelersmateriaal dat hem ten dienste staat, belachelijk gewoon.

Nachtwacht18-12-2021 om 17:13

Zo werkt het nou eenmaal in het voetbal. Als er gewonnen wordt met spektakel, krijgt de trainer de credits... kijk naar een Henk de Jong of een Kees van Wonderen. Bij verlies moet je incasseren. 

Feit is dat Buys bij zijn aanstelling in 2018 dingen beloofde als;

“Als ik ergens een hekel aan heb is het op een dwingende manier communiceren en de baas spelen. Ik ben geen ‘dictator’. Wat ik wil is vooral de verbinding zoeken met mijn staf en spelers en natuurlijk niet in de laatste plaats met het publiek. Want dat willen we vermaken.” Stond zijn voorganger Faber bekend om zijn vele positiewisselingen en verschuivingen binnen het elftal, daar houdt Buijs meer van vastigheid. “Het mentale deel wordt wel eens onderschat. Spelers hebben vertrouwen nodig

Op een gegeven moment kun je stellen dat het niet beter wordt... 

A Matter of Honor18-12-2021 om 18:42

Juist ,Nachtwacht, en wat is er nu van al die beloftes terecht gekomen, niets nada niënte. Het tegendeel is hier alleen maar waar.

appie happie18-12-2021 om 14:32

Hebben we al een opstelling?

18-12-2021 om 15:25

11 x appie happies, in de verdediging, op middenveld en in de aanval..en de keeper met een petje achterste voren! . 

Tenzij sommigen tijdens de wedstrijd "een blokje om gaan... of een blikje doen"

appie happie18-12-2021 om 15:35

Nou Kees ik zit er straks klaar voor.

Ik verwacht een klinkende overwinning.

Morgen is alles weer dicht en hopelijk sparen ze t voetbal..

brummie18-12-2021 om 15:36

@Kees,

 

Ik vind dat Herman juist wel realistisch schrijft. Was jij niet diegene die schreef over elkaar zwarte pieten vorige week? We hebben toch ook niet over jou soms lange open deuren intrappende  dominee preken van je op dit forum?

Laat dan zelf ook anderen in hun waarde i.p.v.  "schijt reactie".

En ook ik kijk naar voor en nabeschouwingen van Buijs. En hij komt altijd rustig over, en zegt gewoon hoe het is. Draait niet om de brij heen, en legt alles helder uit. 

Hoop op resultaat vanavond. Irandust werd de afgelopen periode wat ingepast, maar kon ook afgelopen week niet spelen. Niemand hier over gehoord laatste wedstrijden of überhaupt gemist. 

Feit blijft dat een vaste opstelling door blessures en ziekte lastig  is geweest het eerste halfjaar. Daarnaast hadden we een zwaar programma begin van de competitie. Het zat FC ook niet mee met o.a. de VAR. Fc mag dan maar 4 wedstrijden gewonnen hebben, maar ook maar 5 verloren uit 16 wedstrijden.  Verwacht dan ook zeker dat we nog gaan stijgen op de ranglijst. En dat is zeker realistisch. 

18-12-2021 om 15:54

Ik laat anderen zo veel mogelijk in hun waarde,  maar afgewongen autoriteit, dat ik iets niet OK bij FC Groningen zou mogen vinden...dat bevalt mij minder...preciezer gesteld: bij het "zwarte Pieten" gaat het erom,  een ander het zwijgen op te leggen.

Ik probeer (...PROBEER ZEG IK ) ook wat humor erbij  en toelichting te geven, maar om hiermee stil te vallen ? 

Dat doe ik niet; maar kijk maar naar de persconferentie van Rutte vanavond: hoeveel fans die nog aan de buys heeft zitten   

A Matter of Honor18-12-2021 om 16:31

Het is maar wat je wilt horen van Buijs. Zijn altijd bla bla verhalen vooraf of zijn soms leugenachtige na beschouwingen. Als het hem uitkomt is het altijd de schuld van een ander en als het eens een keer goed gaat heeft hij het over zijn "ziel en zaligheid" dat hij zogezegd in het werk stopt. En altijd het door mekaar husselen van het elftal met het excuus van zwak ziek en misselijk. Allemaal flauwekul, er lopen verdorie toch ook nog goed spelende jongens in het onder 21 team waar meneer voorzichtigheidshalve nog nooit gebruik van heeft gemaakt , behalve dan ene Meijer en Abraham. Nee, deze trainer is een praatjesmaker en moet zo snel mogelijk vertrekken en worden vervangen door een goed presterende trainer. En Brummie, jij weet nogal veel, doe eens een voorstel wie dat zou moeten zijn. Suggesties................Koeman is vrij, en van Gaal............misschien.

marcelfcg18-12-2021 om 19:26

Euroborg18-12-2021 om 17:10

Nou mannen, laten we nou maar eens stoppen met dat gezeur over trainer Danny Buijs. Net leutje kinder, dij geliek hem will'n....Nog net voor de tweede lockdown weer een uitwedstrijd van FC Groningen tegen Heracles Almelo. Goed nieuws voor Appie, want ik heb de opstelling voor deze wedstrijd:  op doel Peter Leeuwenburgh, achterhoede van rechts naar links :  Nereysho Kasanwirjo, Mike te Wierik, Marin Sverko en Bart van Hintum, middenveld met Mo el Hankouri, Wessel Dammers, Laros Duarte en Tomas Suslov en voorin onze spitsen Jörgen Strand Larsen en Michael de Leeuw. Wissels Daniël van Kaam, Björn Meijer, Paulos Abraham en Romano Postema worden in de loop van de wedstrijd verwacht...

appie happie18-12-2021 om 17:36

Bedankt..

Ik dacht dat mo er niet bij zou zijn,hij was zo moe!!

Maar we gaan winnen..

brummie18-12-2021 om 17:53

@MOH 

Ik zou niet direct een goede opvolger van Buijs weten die er meer zou kunnen uitpersen. Ik vind dat Buijs zeker niet onder doet t.o.v. Hake, J&P Jansen, Grim, Oosting en Schreuder  bijvoorbeeld. Heb wel wat namen in mijn hoofd. In iedergeval geen Lukkien. Kom ik op terug. Maar na Jans kon geen enkele trainer op dit forum goed doen. Zegt ook iets..

Buys heeft trouwens meer O21 spelers laten debuteren dan Meijer. Ook bijv. Tounekti. 

Euroborg18-12-2021 om 17:58

Elias Olsson - Sebastian Tounekti - Tika de Jonge - Pim Betzema - Alex Mortensen - Luciano Valente - Max Hamelink

Sapmeer18-12-2021 om 18:50

Als Buijs weggaat zou Wim Jonk een goede opvolger zijn. Krijg je aanvallend voetbal.

Bas3818-12-2021 om 19:53

Heracles hebben ze het altijd lastig uit kut kunstras ben blij met een punt come on fc

Johan18-12-2021 om 20:10

Voorlopig beginnen ze zeer matig in elk geval...

Johan18-12-2021 om 20:11

Lol en deze neem ik terug

appie happie18-12-2021 om 20:10

Leeuwenburg wacht weer heel lang..dat breekt nog een x op.

 

Strand larsen lekker bezig jonge

Bas3818-12-2021 om 20:12

Lekker hooooor

18-12-2021 om 20:15

9e  minuut:  0-1 door JSLarssen na aangeven van rechterzijkant door...Suslov.

Man, man wat een weelde, scoren zó vroeg in de wedstrijd en nou uitbouwen die voorsprong!!... sowieso ben ik blij met te Wierik terug als aanvoerder

Ga...Zo...Dóór FC G !

appie happie18-12-2021 om 20:17

De Leeuw bedoel je 

18-12-2021 om 20:37

breek me de bek niet open...Inderdaad  de leeuw in plaats van El H.  of Suslov

18-12-2021 om 20:36

en 30 '1-1...  jammer, jammer, jammer.... ( ?)  EN...2 minuten later  2-1 voor Heracles !!   

zakt m'n broek vanaf

appie happie18-12-2021 om 20:38

Weer verneukt door die kut Var..duidelijke overtreding op Dammers..

 

Groningen speelt ook niet goed hoor..zeg maar zeer matig aan de bal..

grunn196718-12-2021 om 20:39

Zou die sverko eruit halen, man man man wat is die slecht. Komt overal te laat.

Dijk18-12-2021 om 20:40

Dacht je van ter Wierik 

appie happie18-12-2021 om 20:45

De turkse scheids is ook niet voor ons..nooit geweest ook.

80er jaren bewust  mee gemaakt...scheids en var zijn 1 toch? Dus bij de 2-1 moest mr respect gaan kijken..nee lucinda ( of hoe ze ook heet) zat daar,niks te vertellen dus..

TomOkker18-12-2021 om 20:51

Hahaha Appie en z'n scheidsrechters, stop daar toch mee man. Jaren 80 geleuter en door...

Bas3818-12-2021 om 20:46

Ongeloofelijk weer 

Oeleoptak18-12-2021 om 20:49

We hebben gewoon een heel matig elftal. En ook nog slecht bezet op meerdere posities. We spelen nu zonder flankspelers dus als Suslov niet weer een assist geeft moeten we het ergste vrezen

Dijk18-12-2021 om 20:49

Van Kaam er maar in. 

Groen hart18-12-2021 om 20:49

Zoals vanaf wedstrijd 1 zaadvoetbal. Weer niet om aan te zien . Bestuur grijp eens in zat van dit anti-voetbal .

corinti18-12-2021 om 20:51

In de laatste minuut zag ik Duarte,44 min daarvoor niet 1 keer aan de bal geweest.Beide ploegen lamlendig.. Heracles meeste balbezit,meeste dreiging,dus verdiend op voorsprong.

Herman Badkuip18-12-2021 om 20:52

Boeiende wedstrijd tussen twee teams, die allebei naar voren willen voetballen....Kan nog alle kanten op, op dit moment zijn de teams gelijkwaardig aan elkaar. Ben benieuwd naar de tweede helft, we zullen nog iets aanvallender moeten spelen. Zou inderdaad Daniël van Kaam en Björn Meijer inpassen voor Cyril Ngonge en Bart van Hintum...

 

Onbegrijpelijk dat de VAR niet ingreep bij de tweede goal van Heracles...duidelijke overtreding van Kaj Sierhuis op Wessel Dammers!

Groen hart18-12-2021 om 21:19

Hé boeiend? Of je bent aan de drugs of je stookt man man man ???? 

grunn196718-12-2021 om 20:54

Waar zit in hemelsnaam naar te kijken aan.

Het is wederom slecht, ik blijf erbij dit is een verschrikkelijk talentloos elftal.

Alleen kasanwiro zit op voetbal, rest is matig tot slecht.

In verleden hadden we meestal wel 3 soms 4 goede spelers.

 

Nachtwacht18-12-2021 om 20:54

In 45 minuten 1 schot op doel door Grunn. Kan iemand mij uitleggen waarom wij met 5 verdedigers spelen?

Wie speelt er eigenlijk op linkshalf? Hoe staat het middenveld uberhaupt eigenlijk? Klopt geen kloten van

Knappe reddingen van Leeuwenburgh trouwens

Metworst18-12-2021 om 20:55

wat een triest gedoe weer, worden we op alle fronten afgetroefd door een matig elftal. Een elftal wat zelden scoort doet het in een helftje 3 keer tegen ons. Ngonge loopt er maar wat bij, verdediging en middenveld staan niet goed. Wat een ruimte voor heracles. Naar de juiste kleur spelen weer moeilijk blijkbaar. 

Ik zie dat joosten warm loopt?  Buijs werpt de handoek blijkbaar. 

Overigens is de var ons weer eens niet goed gezind, ook dat nog. Maar het ligt vooral aan het elftal zelf.

appie happie18-12-2021 om 20:59

Joosten neeeee

Ronnie 18-12-2021 om 20:56

We kunnen Buijs de schuld geven, maar vriend Feledderus heeft toch verzuimd om een goede links en rechsback te halen? 
Van Hintum is te langzaam, vorig seizoen al en Te Wierik is geen schim meer van de speler die naar Engeland ging en zeker geen rechtsback. 
Kijk nog maar eens goed waar het gevaar van Heracles wegkomt. Van de vleugels. En wie scoorden er? De vleugelaanvallers.

Maar goed, wie dan Meijer? Die is toch niet eredivisiewaardig man. En op rechts hebben we ook niemand. Hankoerie is een aanvaller die noodgedwongen rechtsback moet acteren. 

Wie is nou van alle aankopen van die Fledderus geslaagd? Alleen Kasanwirjo. De rest staat niet in de basis, of voldoet nog niet (sverko, duarte) of zijn niet fit (irandust)

Zo kun je ook geen kwaliteit op het veld zetten als trainer, hoewel ik ook geen fan ben van Buijs. Die moet in de winterstop een slecht nieuws gesprek hebben. 

Johan18-12-2021 om 21:10

Volkomen met je eens. Balans van Fledderus is helaas ver onder de maat

Alberto118-12-2021 om 21:00

Het is voornamelijk de matige kwaliteit van een groot deel van de spelers. Dammers, te Wierik en Sverko spelen gewoon slecht. Ben wel blij dat kasanwirjo weer centraal speelt. Als eerste zou ik Dankerlui rechtsback zetten en te Wierik centraal naast Kasanwirjo.Buijs kan ook v Hintum op de plek van Sverko zetten en Meijer op linksback. Verder zou ik Duarte wisselen voor van Kaam. 

Alberto118-12-2021 om 21:00



Nachtwacht18-12-2021 om 21:13

Logische wissels

Nu nog Abraham voor de Leeuw en je speelt 433

 

Johan18-12-2021 om 21:20

Die komt nog geen pion voorbij

appie happie18-12-2021 om 21:15

Hopelijk kunnen we nog ern punt halen.

Hopelijk kunnen we dit seizoen overleven zonder al te veel stress.

Of Mjf haalt in de winterstop de nodige verstreking.

Duarte denkt dat hij Cruijff is  2 x een buitenkantje rechts  2 x helemaal niks.

BROMBEER18-12-2021 om 21:24

We spelen gewoon het slechste voetbal van de eredivisie  oftewel geen voetbal 

Bas3818-12-2021 om 21:25

Geen abrham joh die kan er niks van potema net zo heb je niks aan punt kan best come on ??? Laatse keer ook dat ik postief ben 

Bas3818-12-2021 om 21:27

Want wedstrijd is weer ... maar al tijdje ongelslagen

Nachtwacht18-12-2021 om 21:31

Logische wissels

appie happie18-12-2021 om 21:33

Nu is het echt over en uit!! Joosten voor suzlov..dan deug je echt niet..

Oeleoptak18-12-2021 om 21:34

Heracles al een paar keer dicht bij derde doelpunt. Goede reddingen van de keeper. 
FC bakt er niks van. Verliezen vaak de bal en heel veel duels. 
min de winterstop maar een half dozijn spelers wegdoen  en spelers halen voor de backposities en flanken voorin, vooral links

Oeleoptak18-12-2021 om 21:39

Oh, ik vergat nog het halen van een goede AM en VM. Maar hebben minder prioriteit . 

Posthuma scoort op aangeven Duarte, vrije trap. Gelukje

grunn196718-12-2021 om 21:45

Dik en dik verdiend, geluk houdt een x op.

18-12-2021 om 21:46

tja... ik zeg maar zooo....ik zeg maar niks !

Oeleoptak18-12-2021 om 21:46

Op basis van de hele goede kansen is het al 6-2 voor Heracles. Die scoren nu dan ook weer. 

appie happie18-12-2021 om 21:49

Nou Buijs jonge...Az verlies je ook..in de winterstop de bezem er door..te beginnen bij de persoon die de opstelling maakt want die heeft het duidelijk niet meer..

Dus...

Alberto118-12-2021 om 21:49

Ik pleitte voor Dankerlui maar die bakt er ook niks van. In de winterstop een paar verdedigers halen

grunn196718-12-2021 om 21:49

Geeft de verhouding goed weer, Heracles is gewoon beter zoals de meeste ploegen.

Flederus heeft er een  mooie puinhoop van gemaakt als TD.

Bayern 18-12-2021 om 21:50

Ik kijk pas vanaf minuut 70. Maar dit is weer genieten hoor. Goede wissels, mooie aanvallen. Zo zie ik het graag. Heerlijk!  en Danny zag dat het goed was.... 

RKremer18-12-2021 om 21:53

Lekker cynisch hou ik van... de berusting slaat toe, merk dat ik niet eens meer boos ben. We spelen het slechtste voetbal van de eredivisie...

18-12-2021 om 21:53

Nou meteen maar de hoogste baas erbij halen:  Genesis 1:31  en Hij zag dat alles heel goed was...  behalve dan FC Groningen

Bayern 18-12-2021 om 22:02

@RKremer ik heb hetzelfde. Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar het doet me niks meer. En dat is de afgelopen 3,5jaar alleen maar gegroeid. Ik heb na een half jaar Buijs destijds al gezegd, dit gaat nooit wat worden. En nu zit die clown er al 3,5jaar te lang. We hebben echt geen topselectie, maar zelfs bij zo'n selectie mag je toch verwachten dat je wel kan trainen op een fatsoenlijk positiespel. Het enige wat Buijs gedaan heeft is meer dan de helft van de toeschouwers het stadion uitgejaagd met zijn beton toevalsvoetbal. In die zin neem ik het de TD zeker kwalijk dat ze deze kneus al zolang aan laten klooien. Maar vooral lekker doorgaan zo. Dan speel je straks in de KKD én is er helemaal geen. Publiek meer over. 

Oeleoptak18-12-2021 om 21:51

Dit is niet Buijs aan te wrijven maar de technisch directeur. 

18-12-2021 om 21:58

alsof de melk overkookt:  4-2  

18-12-2021 om 21:59

4-2  voor de afwezigen....de melk kookt over.. 

Metworst18-12-2021 om 21:51

Wat slecht, wat slecht, ze staan nog veels te hoog voor wat ze laten zien. 

Op naar de volgende afslachting. 

Dijk18-12-2021 om 21:51

OPROTTEN BUYS

Johan18-12-2021 om 21:51

Voor Dankerlui kun je er ook beter een pion inzetten. Die kan gewoon niet verdedigen. Wat een waardeloos elftal is dit zeg. Veel te dure afdankertjes van andere clubs en spelers met een blessureverleden van hier tot Tokio. Kortom ik hoor en zie veel te weinig kritiek op onze TD en scouting en hoor alleen maar Buijs. Die doet zeker ook niet alles goed maar is niet alleen verantwoordelijk voor deze troep

Dijk18-12-2021 om 21:51

OPROTTEN BUYS

Bas3818-12-2021 om 21:52

Ogeloofelijk joh wat een kut insteling en waardeloos elftal buijs moet weg er moet een frisse wind door het team ze spellen voor niks joh kutwedstrijd weer weer me weekend vergalt 

Bombarda779118-12-2021 om 21:52

Goed nieuws voor de Buijs haters, hij vertrekt in de winterstop.

Benieuwd wie de nieuwe kop van jut wordt :) 

Danny, superbedankt voor alle uren dat je erin hebt gestoken, je stond voor een onmogelijke opdracht. Voor mij ben en blijf je een held! 

Nachtwacht18-12-2021 om 21:56

Zou mooi scenario zijn. We hebben genoeg kwaliteit, zeker als je het vergelijkt met Heracles of Zwolle. Meerdere spelers in vertegenwoordigende elftallen. Spelers moeten op de goede plek gezet worden

Dijk18-12-2021 om 21:57

Hang de vlag uit

Bas3819-12-2021 om 14:17

Dan maar een hater vriend beter als je mooier voor willen doen is gewoon niet om aan te gluren al maanden buijs gelukig rot je op zal je niet missen

appie happie18-12-2021 om 21:54

Mooi dat v Gerwen nog komt dadelijk..

grunn196718-12-2021 om 21:57

Het is Flederus die ons met deze klote selectie opzadelt.

Deze jan lul haalt al die talentloze spelers met als dieptepunt Abraham.

A Matter of Honor18-12-2021 om 21:59

Dit gaat lekker mannen. Onze super trainer heeft het weer perfect voor elkaar. Gauw weg met die "schapenkop". Voor deugdelijkheid, Dortenaren worden schapenkoppen genoemd en de geboorteplaats van onze uiterst sublieme trainer. Pfffffff.

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

appie happie18-12-2021 om 22:24

Heel veel schapenkoppen   amoh  

18-12-2021 om 22:38

vind je?  17 keer scoren met dezelfde tekst!  dat doe ik 'm niet na! 

Metworst18-12-2021 om 23:12

t'was nik, t'is niks en t'word niks. weer een k#t weekend.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!