Terug

Deel deze pagina:

Matchday! Laatste wedstrijd van 2021 op bezoek in Alkmaar

Door Sven Heikens 58 reacties

Matchday! De wedstrijden volgen mekaar in razend tempo op deze periode en zodoende is het alweer matchday! FC Groningen speelt vanavond om 21.00 uur zijn laatste uitwedstrijd van het jaar in Alkmaar bij AZ.

FC Groningen zit in een wisselvallige periode en gaat op bezoek bij een AZ wat momenteel op volle toeren aan het draaien is. Op voorhand een lastige wedstrijd om een resultaat mee te nemen de winterstop in, of weet Groningen ons toch te verassen?

Trainer Danny Buijs moet het sowieso stellen zonder Balker, Irandust en El Hankouri. Daarnaast zijn er nog vele twijfelgevallen, waarbij het niet zeker is of ze kunnen starten en als ze eventueel een hele wedstrijd kunnen spelen.

Bij tegenstander AZ loopt alles inmiddels op rolletjes. Hoewel de ploeg van trainer Pascal Jansen een moeizaam begin kende, dateert de laatste nederlaag inmiddels al van begin november. De ploeg is opgeklommen naar, op dit moment, de 6e plek in de Eredivisie en werd ook ongeslagen poulewinnaar in de Conference League.

Hoe gaat FC Groningen de kerst in? Aftrap in Alkmaar vanavond 21 uur! Nog 1 keer alles geven in 2021. Come on FC!

 

Reacties:
Kevin21-12-2021 om 09:21

AZ: Nummer 6 van de Eredivisie, groepswinnaar in de Conference League en de laatste 4 wedstrijden, waaronder Ajax-uit, gewonnen met fris voetbal.

Groningen: 12e plek, na een half seizoen nog steeds geen vast elftal (met een goede reden, want geen enkele opstelling loopt en er zijn constant pijntjes & twijfelgevallen), wisselvalligheid ten top en zaterdag met 4-2 klop gekregen van de nummer 15.

3-0. Ik hoop vooral dat dit geen avondje zelfkastijding wordt.

Marco21-12-2021 om 09:30

Zou al helpen als ze stoppen met elkaar in de problemen te brengen in balbezit. Trap de bal maar in de tribune als ze geen oplossing zien, voorkomt veel ellende. 

Alle ballen de 16 in naar Larsen en De Leeuw. 

appie happie21-12-2021 om 10:44

Schriftelijk afdoen en op vakantie.

 

Aan de andere kant..je weet het nooit,alhoewel AZ nu wel eens met ons wil afrekenen!!

Maar het is koud,weer van niks,de jongens lopen op hun laatste benen..wel heel erg zielig zijn ze..harde werkers..

Nee het is mij wel best,ik hou het bij de samenvatting,tenminste als dat de moeite waard is..

Ik gun de FC zeker alles..1 punt zou geweldig zijn...

Nou mannen en dame  een fijne kerst en tot volgend jaar..

Herman Badkuip21-12-2021 om 10:53

Lees bij mij in de regionale krant, dat de trainer van AZ Alkmaar, Pascal Jansen, FC Groningen ziet als hun grootste Angstgegner....de laatste 4 wedstrijden hebben de Alkmaarders niet kunnen winnen van FCG! Het team van trainer Danny Buijs is volgens hem het beste team in de eredivisie, dat het spel van een topteam kan ontregelen! Zij zijn er dus nog niet zo zeker van, dat hun AZ vanavond met een overwinning de winterstop ingaat.....Scheelt ook dat hun sterkste middenvelder Fredrik Midtsjö geblesseerd is en wordt vervangen door Tijjani Reijnders. Ben niet zo somber gestemd als Kevin en Marco, verwacht net als vorig jaar een kleine 1-2 overwinning voor de Trots van het Noorden! Dat lukt natuurlijk alleen als onze spelers vanavond supergemotiveerd zijn en het veld ingaan met een over mijn lijk-instelling! Een sterke 5 mansverdediging [Te Wierik, Kasanwirjo, Dammers, van Hintum en Björn Meijer] met daarvoor 3 middenvelders [Tomas Suslov, Laros Duarte, Daniël van Kaam], die alle ballen naar de twee spitsen Michael de Leeuw en Jörgen Strand Larsen verzenden en dan maar duimen, dat zij keeper Vindahl kunnen passeren....Pascal Jansen zal met toegeknepen billen deze wedstrijd bekijken..... Veel plezier voor de buis met het team van trainer Danny Buijs! 

Nachtwacht21-12-2021 om 11:26

Zo, die Midtsjo is idd echt wel hun beste speler. Enigzins onderschat ook. 

Begrijp je opstelling... tegenhouden en hopen op een puntje, maar voorzie met deze opstelling ook problemen in het creeeren van kansen en in de aanvoer van JSL. Stiekem was ik afgelopen zaterdag jaloers op Wormuth die opdracht gaf met zoveel mogelijk spelers in de zestien van de tegenstander te komen. 

Dijk21-12-2021 om 11:12

Succes met je duimen naar Buys. En over mijn lijk instelling, niet met dit elftal en de schreeuwlelijk langs de kant. Veel plezier

 

brummie21-12-2021 om 12:00

Az heeft een reeks van 6 overwinningen op rij, mentaal fris en normaal gesproken ook maatje te groot voor FC.

Een nederlaag zal voor niemand een verassing zijn, een resultaat voor FC wel. We zullen zien.

Trouwens een prima interview van Buijs bij RTV NOORD. 

 

Terugkijkend op de eerste seizoenhelft dan gingen veel dingen niet goed. Toch waren er best ook aardig (spannende) potjes te zien in de Euroborg. Met name toen er ook publiek zat. Er waren ook geen fluitconcerten en er heerste een positieve vibe in het stadion. Met name de wedstrijd tegen Vitesse thuis was een thriller. Met negen man niet onder doen voor de ploeg uit Arnhem. Ook de wedstrijden tegen Utrecht, Heerenveen, Twente en Az thuis waren meer dan prima te verteren. Wedstrijden tegen RKC en PEC waren weer tegenvallend. Het is geen excuus, maar zonder publiek spelen heeft wel degelijk invloed op teams. De mooie teamprestatie tegen Feyenoord thuis, was dan ook een prima opsteker. 

Ik lees met regelmaat ''waardeloos'' voetbal onder alle jaren Buijs. Dat is natuurlijk niet zo. We hebben ook prima wedstrijden gezien en ook goed voetbal. Ik herinner me in iedergeval mooie wedstrijden en overwinningen zoals tegen Ajax en Twente uit.  Vorig seizoen met aanvallend weinig opties keurig 7e plek. FC hoorde bij de beste 5 defensies van Europa. En dat voor een jonge toch enigzines onervaren trainer gewoon knap. 

Menigeen wil afscheid van Buijs. Ik ben het met Kees eens, een nieuwe trainer voor de groep geeft geen garanties. Daarnaast is Buijs opgezadeld met een jonge, kwalitatief mindere selectie t.o.v. vorig seizoen. Zeker toen in de voorbereiding ook nog 2 sterkhouders wegvielen. 

Uiteraard maakt Buijs fouten, en geeft dat zelf ook toe. Iedereen maakt fouten. Mocht er geen verlenging komen dan gun ik Buijs een afscheid door de voordeur. Dat heeft hij zeker in mijn ogen dik en dik verdiend. Het feit dat hij spelers heeft ingepast en beter gemaakt, denk aan Itakura, Matusiwa en omturnen Gudmondsen naar wingback. Geeft jonge jongens kansen en vertrouwen zoals Suslov, Kasanjawiro, Meijer, Postema. En heeft bij JSL en NGonge en Hankouri het lichtje laten branden. Daarnaast speelt de ploeg met energie, veel inzet en ook druk naar voren waar mogelijk. 

Ik zou op dit moment ( net als Hoekie) niet weten welke trainer er dan voor de groep zou moeten. Je kan wel een trainer weg willen hebben, maar wat is het alternatief? Ik zie John van den Brom, of Verbeek of een Lukkien hier ook niet veel meer uithalen. 

De laatste wedstrijden waren zeker niet goed, en deze teneur blijft dan bij velen dan ook hangen. Maar zou sommigen willen aanraden eens terug te kijken naar wedstrijdverslagen op deze fansite, de afgelopen 3 jaar. We leven in de waan van de dag en in het nu. Toch kan terugkijken alles iets meer in positief perspectief plaatsen. 

Wat het vanavond ook worden mag, wil ik via deze weg graag de Boerenmacht crew ontzettend bedanken voor hun tijd en inzet voor het onderhouden van deze mooie site. Wens hun en alle posters op dit forum hele fijne feestdagen, en een gezond en mooi groen wit 2022 toe!

A Matter of Honor21-12-2021 om 12:45

Ik wens jou ook het allerbeste toe, Brummie, maar achteruitkijken heeft geen zin, we moeten vooruit en dat ziet er voor de FC-Groningen nou niet zo rooskleurig uit. Jouw betoog richting Buijs vind ik prima maar zie na de winterstop toch liever een andere trainer voor de groep en een Wim Jonk zou goed bij deze groep passen als trainer. Maar ja, dat is mijn idee, en wie ben ik uiteindelijk?

Alberto121-12-2021 om 16:12

Ik ben het in grote lijnen met je eens hoewel je soms positief en verdraagzaam blijft terwijl een pak op de donder ook best kan werken. Ik heb wel degelijk gemerkt dat het schreeuwen van Buijs effect had, misschien nu minder. Het is voor zo'n trainer natuurlijk ook treurig als je spelers hun opdrachten niet nakomen, steeds maar weer domme dekkingsfouten maken en er niet vol ingaan. Buijs was zelf geen topper maar haalde door zijn tomeloze inzet en soms gemenigheidjes wel een transfer naar Feijenoord, net alsKieftenbeld naar UK (ook niet bepaald top) Kieftenbeld was er ook mede voor verantwoordelijk dat we die beker wonnen,  ondanks het anti voetbal van van der Looi in dat seizoen. De kwaliteit van deze selectie is gewoon niet goed. Ook al zet je ten Hag voor deze groep wordt het nog niks. Ik vraag me wel af of Buijs juist handelt door Van Kaam zo weinig te laten spelen, net als Meijer. Natuurlijk hebben die hun tekortkomingen maar ik zou het wel erg zonde vinden als zij ook vertrekken ( net als Balk en Dallinga). Die paar keer dat ik Dallinga zag invallen vond ik hem verbazingwekkend meevallen, dacht dat hij niet zo goed was. 
jaren geleden was ik bij de presentatie van Buijs die vertelde hoe hij wilde voetballen. Druk zetten, afjagen etc. Met de spelers die ook nu weer gehaald zijn (bijv Duarte, Irandust, Abraham, Ngonge kun je dat wel vergeten. Slecht aankoopbeleid. Ik vind het niet erg om ca 12e te worden maar dan wel graag de jeugd meer een kans geven zodat ze zich kunnen ontwikkelen. En vooral een goede rechtsback erbij. 

Euroborg21-12-2021 om 17:24

Hey Brummie, sluit mij aan bij de laatste alinea van jouw post...voor jou én alle andere posters én natuurlijk de geweldige webcrew van deze fantastische Boerenmacht-site hele, gezellige dagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2022! Tot na de winterstop, hoop dat de selectie van onze FCG het de tweede seizoenshelft nóg beter gaat doen dan vóór de winterstop. En uiteraard met de huidige trainersstaf olv hoofdtrainer Danny Buijs! 

Nachtwacht21-12-2021 om 12:41

Ach ja... zie in de drie namen die jij noemt idd ook geen verlossers...  

Herman Badkuip21-12-2021 om 14:41

Misschien een andere Feijenoorder, Henk Fräser van Sparta Rotterdam, zit daar ook zo’n 4 jaar en wil misschien ook wel eens iets anders....Zeker nu zijn grote vriend, Henk van Stee daar is vertrokken....

brummie21-12-2021 om 14:58

Fraser en Fledderus hebben elkaar  dit seizoen publiekelijk de tent uitgeveegd. Zie ik niet snel gebeuren. Jonk zal eerst zijn klus, promotie, willen afronden bij Volendam. Zijn contract loopt in juni af, waardoor hij een overstap kan maken naar andere club. Kan me ook voorstellen dat hij zijn werk bij Volendam voort wil zetten. Je moet ook maar net een trainer zo gek zien te krijgen om hier naar het noorden te verkassen. 

Euroborg21-12-2021 om 18:49

Vanavond de laatste wedstrijd vóór de winterstop tegen AZ Alkmaar, in de Euroborg hebben wij de Alkmaarders verslagen met 2-0, waaronder een schitterend doelpunt van Cyril Ngonge! Waarschijnlijk ook nu weer een AZ met dominant voetbal, veel balbezit én FC Groningen op de counter....Als wij de aanval van AZ kunnen beteugelen met onze verdedigers, dan zie ik zeker mogelijkheden op een resultaat. Afwachten hoe deze wedstrijd verloopt....wens Danny Buijs en zijn mannen veel wilskracht én succes! Kop d'r veur, FORZA FC GRUNN! 

brummie21-12-2021 om 20:06

Meijer, van Kaam & Abraham in de basis! 

hertopwil21-12-2021 om 20:26

En v d Kerkhof als schieds dat wordt een zware avond. S6 boys.

appie happie21-12-2021 om 21:07

Idd  wat een klootzak zeg..hoezo rood   hij raakt m niet eens..

Waar is de Var...weer genaaid  dus..

Nachtwacht21-12-2021 om 21:02

Zo 4 verdedigers.... ga er voor zitten

Bayco21-12-2021 om 21:08

En zo nog maar 3

Nachtwacht21-12-2021 om 21:06

Nee joh... rood

grunn196721-12-2021 om 21:06

Kun je rood voor geven.

Dom dom dom.

 

 

brummie21-12-2021 om 21:06

Kan je plan als technische staf na 3 minuten in de prullenbak...  

RKremer21-12-2021 om 21:07

Ja is terecht,  hoe dom ben je dan... we kunnen ons berusten in het feit dat deze jongens niet slim genoeg zijn voor dit niveau. Helaas

Groen hart21-12-2021 om 21:07

Over en uit 

Fido21-12-2021 om 21:08

Ik hou het voor gezien. Iedereen een prettige kerst.

hertopwil21-12-2021 om 21:08

Heb het gezegt v. d Kerkhof is 100% antie fcgroningen.  Das al hëeeer lang bekend 

Jantje21-12-2021 om 21:14

Gewoon dom van de speler zelf. terecht rood

RKremer21-12-2021 om 21:22

Is gewoon terecht rood

hertopwil21-12-2021 om 21:08

Heb het gezegt v. d Kerkhof is 100% antie fcgroningen.  Das al hëeeer lang bekend 

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Groen hart21-12-2021 om 21:10

Kijk je wel ? Terecht hoor

A Matter of Honor21-12-2021 om 21:10

Kasnwirjo had niet veel zin in voetbal en wat doe je dan? Zorgen dat je rood krijgt, makkelijk zat, toch?

debultjes21-12-2021 om 21:11

Inderdaad speelt al weken heel nonchalant en dan krijg je vanzelf een keer de deksel....

Groen hart21-12-2021 om 21:11

Klopt dom dom dom 

21-12-2021 om 21:28

nou, het is een overtreding die eigenlijk een prof-voetballer onwaardig is, en daarom Kasanwirjo aan te rekenen...

Maar de wissel van Buys ( Abraham eraf en Dankerlui erin ) dat betekent een nog weer méér verdedigende opstelling.  Lijkt allemaal niet zo spannend, maar Buys moet haast wel de wanhoop nabij zijn als hij  teruggrijpt om niet te verliezen, en een gelijkspel  er voor de neutrale toeschouwer niet in lijkt te zitten.

Ik ben niet optimistisch gestemd zeker na een uistpraak van Buys, dat het misschien zijn laatste seizoen bij FCG wordt. Of zelfs al eerder weg- is ook nog mogelijk.

M.J. Fledderus is zeker mede debet aan de situatie op dit moment bij de FC . Die twee hebben al langer bonje, en het scouten en het gokken  van de TD met spelers en geld daar is best wat kritiek op zijn beleid op z'n plaats.  Over Buys is al veel gezegd, en ik kan niet om de gedachte heen dat zijn wijze van coaching en tactieken en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding TS, onze club in de afgelopen jaren niet naar een hoger niveau hebben gebracht...het is gewoon TE middelmatig resultaatvoetbal om te zien over de gespeelde wedstrijden .  Desondanks wens ik alle FC G spelers sterkte toe in het komende halfjaar in de competitie en beker, en iedereen eromheen, de bloggers en BM-crew... mooi jullie geduld en al dat liefdadigheidswerk voor de vrije mening van de supporter! : allemaal,  fijne Kerstdagen en Gelukkig Nieuwjaar. !

groet, Kees 

grunn196721-12-2021 om 21:12

Wat een zooitje bij de FC

Flederus heeft er een mooie puinhoop van gemaakt.

Buijs weet van gekkigheid niet meer wie hij moet opstellen.

 

Nachtwacht21-12-2021 om 21:12

Vind rood zwaar gestraft

hertopwil21-12-2021 om 21:34

Bayco21-12-2021 om 21:12

Gaat denk ik een afstraffing worden...

Bayco21-12-2021 om 21:12

Oh joh buitenspel huh

lastig21-12-2021 om 21:14

rood misschien een beetje zwaar maar wat een domme overtreding

Bayco21-12-2021 om 21:20

Zeker dom..

Dat heb je met jeugdige spelers.... maar begrijp het wel..bal stuit van je voet je probeert te corrigeren...je zit al in de beweging.. de wit krijgt trouwens  10 voor het vak drama.. wordt niet eens zo zwaar geraakt maar ja tis rood

Bayco21-12-2021 om 21:14

Nou nou mogen we niet klagen

Bas3821-12-2021 om 21:19

Echt waar hoe dom kan je zijn top speller voor fc  helle wedstrijd na de klote 4-0

RKremer21-12-2021 om 21:25

Mooi stukje afgelopen maandag in DVHN van Hans Westerhof, samengevat: kwaliteit verkocht en niet goed genoeg aangekocht, dus logisch gevolg is dit huidige voetbal met deze prestaties.

Bas3821-12-2021 om 21:25

Dit ga je niet 86min volhouden 

Reactie verwijderd door redactie

Bas3821-12-2021 om 21:26

Al is het wel beter zondie el hankouri 

Dijk21-12-2021 om 21:27

Das zeker waar 

Dijk21-12-2021 om 21:26

Helemaal niks wachten op doelpunten. Wordt geen duel gewonnen. Hebben ze de bal onbesuisd nergens naar toe geschoten. Diep triest 

Reactie verwijderd door redactie

Nachtwacht21-12-2021 om 21:29

Ik mis Mark van Rijswijk

Bas3821-12-2021 om 21:30

Of leo driesen ook zo iritante comentator

Bayco21-12-2021 om 21:33

Als ik dit zo es bekijk...denk ik dat de fc prima zal doen als handbalteam

Oeleoptak21-12-2021 om 21:39

Hans Westerhof had het zelfs over kaalslag. Wat idd zo is als je 5/6 basisspelers tegelijk verkoopt. Gekkenwerk. En kijk wat er weer is gehaald. Technisch directeur, pfff

Dijk21-12-2021 om 21:41

Technisch directeur MJF je hoort niks meer van hem.  Is hij er nog wel?

Bayco21-12-2021 om 21:43

Had wel wat meer van van kaam verwacht...compleet onzichtbaar.. ja weet wel 10 man maar dan nog brengt helemaal niets...had gehoopt en doe ik nog steeds dat tie weer zijn plek kan veroveren.

Dijk21-12-2021 om 21:50

Logisch van Kaam al helemaal geen zelfvertrouwen meer. Maar topper Suslov waar is hij. 

brummie21-12-2021 om 21:51

Het is gewoon tegenhouden, met tien man, doet FC goed. 

Jantje21-12-2021 om 21:51

Prima wedstrijd van de FC tot nu toe met 10 man. ze geven weining weg.

corinti21-12-2021 om 21:55

4 verdedigers nee hoor, Abraham stond bij de start toch echt op rechtsback (wingback).Buijs echt van het padje.Deze jongen heeft niet de inhoud om de hele rechterkant te bespelen.maar goed,dat zullen we nooit weten.En wat betreft onzichtbare van Kaam.Ten eerste staat hij op rechtsback ,wat ie prima doet..maar wie niet ontzichtbaar?..Duarte ..niet gezien, suslov niet gezien en balverlies..dus...

corinti21-12-2021 om 21:59

Ik bedoel natuurlijk van Kaam,als linksback...niet zijn positie.

Maar maakt daar tot nu toe geen fouten,want dankerlui op RB wel doet

Bayco21-12-2021 om 22:09

Bedoel meer dat ik de beleving ook niet zie bij hem.. 

Hij valt niet op..  dus ja ook niet negatief..

Maar mis dat stukje extra wat je toch graag wil laten zien lijkt me 

Herman Badkuip21-12-2021 om 21:55

Zonde van de rode kaart, maar wel terecht hoor, Kasanwirjo had niet echt de intentie om de bal te spelen....Heb bewondering voor de overgebleven spelers, die een over mijn lijk-instelling hebben. Oervervelende wedstrijd, lijkt wel op het ouderwetse cattanaccio van de Italianen jaren geleden. Dit gaan ze nooit de hele wedstrijd volhouden....al had Michael de Leeuw wel de gevaarlijkste kans van de wedstrijd. Laten we met z'n allen maar flink duimen, dat de mannen van Buijs dit vol gaan houden! 

Dijk21-12-2021 om 21:58

Ja we gaan flink duimen 

Euroborg21-12-2021 om 22:01

Ben benieuwd of ze dit vol gaan houden, maar.....boeren geven nooit op!

Bayco21-12-2021 om 22:17

Ik vind duarte wel goed spelen... zie dat fc echt bezig is om nr 6 van hem te maken.. en naar mijn gevoel gaat dat steeds beter ...verdedigend groeiend  en fysiek begint hij ook imposant te tonen.. vindt ik positief..  hij is er zeker nog neit maar zie hem wel wat groeien

Bayco21-12-2021 om 22:20

En Meijer vaste linksback maken..... alle credits voor van Hinten..  maar Meijer is de toekomst....en doet niet onder voor van Hintum

 

Kevin21-12-2021 om 22:21

Even afkloppen (al gedaan), maar Groningen houdt al 60 minuten goed stand tegen 11 man. Hopen dat ze het volhouden en een verdiend punt meenemen, alleen al voor de verdedigende moeite en de strijd.

m o i21-12-2021 om 22:34

Kan je inmiddels vergeten. Wordt nog meer als ze nog gelijk proberen te gaan maken. Na de winterstop Pisvee, wordt ook weer verliezen. 

m o i21-12-2021 om 22:35

Gelukkig zijn er ploegen die nog slechter presteren. Kan dat dan? Ja dat kan. 

Dijk21-12-2021 om 22:30

Eindelijk gelijk maar fluiten einde wedstrijd. Waarom pas voetballen vanaf de 78 min. 

m o i21-12-2021 om 22:55

Deze trainer denkt zeer defensief, zelfs bij 11 tegen 11. Na de rode kaart zet hij het helemaal dicht met de hoop op een punt. Valt de goal van AZ dan moeten ze wel. En wat dan blijkt is dat ze best nog gevaarlijk kunnen zijn. Dan denk je achteraf, waarom niet sowieso wat aanvallender blijven spelen. 

21-12-2021 om 23:01

@ m o i   

waarom?.. omdat deze trainer zeer defensief denkt ( zoals jij schrijft ) ...en daarmee maar beperkt aan aanvallend voetballen toekomt!

Bayco21-12-2021 om 22:58

Verloren maar toch trots op de jongens..

Op naar een nieuw jaar 

Herman Badkuip21-12-2021 om 23:00

Potverdorrie....de beste kansen voor FC Groningen, maar hélaas geen puntje behaald. AZ kreeg slechts één kans, een beauty van Jesper Karlsson. Ben trots op de mannen van Danny Buijs, die de hele wedstrijden keihard hebben gevochten om een puntje mee te nemen naar Grunn.....Tis jammer, maar weinig geluk voor FCG!

Dijk21-12-2021 om 23:03

Zit je nou dom te lullen man. Helaas geen puntje. Keihard gevochten. Tijd voor de opticien. 

Euroborg21-12-2021 om 23:07

Heel triest hoor Dijk om zo jouw frustraties te laten gaan.....zo'n reactie van jou zegt genoeg over jezelf!

Dijk21-12-2021 om 23:14

Ik heb geen frustratie ik geef een reactie.  Ik heb toch een andere wedstrijd gezien. Oh ja niet afzeiken dat bedoel je.

TomOkker22-12-2021 om 06:47

AZ uit kun je verliezen, AZ uit op voorhand lijkt dit een kansloze missie. Betere spelers, beter voetbal en betere resultaten. Maar de statistieken waren voor de wedstrijd nog in het voordeel van FCG en Buijs wilde nog 2 wedstrijden winnen voor de winterstop Maar helaas, na 2 wedstrijden met lege handen en dan moeten we vanavond en morgen afwachten wat de daadwerkelijke schade is. Vorig seizoen mocht je niet kritisch zijn omdat het linkerrijtje syndroom overheerste, ondanks het irritant slechte spel. Dit seizoen is het spel niet veel beter en door de vele mutaties en blessures enigzins te verklaren. Maar ja die magische rechterrijtje doet de harten bij menig supporter sneller kloppen en worden spelers vaak bij naam genoemd, alleen jammer dat het linkerrijtje pandamie weer heeft toegeslagen.

Ik wens iedereen een fijne lockdown en een voorspoedig 2022.

Kein geloel Fußbal spiel'n

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!