Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wint overtuigend van NAC Breda en pakt koppositie in Eredivisie

Door Sven Heikens 33 reacties

FC Groningen heeft overtuigend gewonnen van NAC Breda met 4-1 en pakt de koppositie in de Eredivisie.

Reacties:
Fugazi10-08-2024 om 11:23

Heerlijk om de competitie op deze manier te beginnen. Een must win tegen wellicht de zwakste ploeg van de eredivisie. Groningen zat er vanaf minuut 1 bovenop. Ze dwongen de verdedigers van NAC direct tot het maken van overtredingen. Mooie goals in de eerste helft. Tweede helft was beduidend minder. Was in mijn ogen niet nodig maar dat is een verbeterpunt. Verder vind ik het nog steeds lastig om in te schatten hoe we ons verhouden tegen de rest van de ploegen. Geruststelling is wel dat wij de onderkant van de eredivisie goed aan kunnen. Ik hoop wel dat de nieuwe aanwinsten snel de intensiteit onder de knie krijgen want die vielen mij nog niet mee. Daar kan je na deze wedstrijd ook nog niet teveel waarde aan hechten. Goed begin is in ieder geval het halve werk. Blij mee.

Marco10-08-2024 om 12:13

Droomstart. We zijn weer de trots van het Noorden. De openingswedstrijd met veel doelpunten gewonnen. Veel talent dat de kansen pakt. 

Richting de belangrijke komende uitwedstrijden geeft dit veel vertrouwen.

De tweede helft toonde aan dat er nog veel groei mogelijk is met de elftal. 

 

Zeeman10-08-2024 om 12:24

Was een prima potje voetbal, vooral de 1e helft kon mij bekoren, de 2e helft was wat minder, maar na de 4-1 weer volledig onder controle.

De invallers deden goed mee, de bank is breder geworden en dat geeft een goed gevoel voor de rest van het seizoen.

Durovski10-08-2024 om 12:56

3 punten mooi zo!  Mendes, Stam en Willemsson kunnen wel goed voetballen en van Oosting wisten we dat al. In de 2e helft was het slordig en rommelig met het passen dat moet strakker dat scheelt veel balverlies en energie. Het laatste kwartier ging dat weer goed, ondanks alle wissels. Toen viel ook de 4-1. We zijn dus zeker gegroeid in de breedte qua kwaliteit.

Bierboer10-08-2024 om 13:08

Goede wedstrijdinstelling wat leidde tot goede start waarbij nac gelijk in de problemen kwam met geel en rood. Vond vooral voorin dat er goed en snel gecombineerd werd. De doelpunten waren ook goede aanvallen met een idee erachter. Blokzijl en postema niet inzetbaar, maar vond stam goed debuteren en ook mendes vond ik goed spelen met goal en assist. Tweede helft zoals gezegd minder, maar na goal schreuders controle weer hersteld. Lekker begin zo, heb er wel vertrouwen in.

Herman Badkuip10-08-2024 om 13:29

Je kon gisteravond duidelijk het verschil tussen een goed op elkaar ingespeeld team én een team in een volledige nieuwe samenstelling zien.....FC Groningen heeft het grote voordeel, dat deze selectie al ruim een half jaar in deze samenstelling én met een duidelijk strijdplan heeft gespeeld! De nieuwe spelers hebben zich al goed aangepast, Finn Stam speelde ijzersterk als linksback en vormt een grote concurrent voor Wouter Prins. Tika de Jonge heeft een prima inspeelpass én voorzet en heeft een goed overzicht, Rui Mendes voelt zich eindelijk thuis in het team, heeft heel veel diepte en snelheid. Het veldspel van FCG zag er, vooral in de eerste helft heel verzorgd uit! Ook de invallers Sven Bouland, Brynjolfur Willumsson en Thijs Oosting lieten zien dat ze goed kunnen voetballen....Trainer Dick Lukkien heeft een brede selectie en veel keus op verschillende posities. Heb Laros Duarte niet écht gemist in de basisopstelling, ook Thijmen Blokzijl en Wouter Prins werden goed vervangen. En dan hebben Hidde Jurjus, Romano Postema, Fofin Turay en Noam Emeran nog geen minuten gemaakt in de Eredivisie! Vond beide flankaanvallers Luciano Valente en Jorg Schreuders erg sterk spelen, goed dat ze voor FCG hebben gekozen, daar gaan we nog veel plezier aan beleven! Op de bank zaten nog een aantal jeugdige talenten als Nils Eggens, Marco Speelman en Roy Leichester. 

Boerentrien10-08-2024 om 13:48

Duarte viel prima in. Hij viel op door zijn goede corners. Die kwamen goed voor het doel. Dat soort corners zie ik persoonlijk het liefst. Die daarvoor waren drama ( veel te laag). Maar wat een start in de eredivisie. Super!

Marco10-08-2024 om 14:02

Duarte moet de pijntjes snel vergeten en de 3 beste wedstrijden van zijn leven gaan spelen. Als hem dat lukt krijgt hij nog een mooie transfer. Voetballen kan hij wel. 

Anders blijft hij nog een jaar in Groningen, wat ook prima is. 

Hoekie10-08-2024 om 15:03

Een zeer goed begin van de competitie. Vanaf de aftrap straalde de FC uit dat er voor NAC niets te halen viel. Met goed druk zetten en in een hoog tempo werd het de tegenstander zo lastig gemaakt dat het maken van fouten een logisch gevolg was. Rui Mendes speelde een zeer goede wedstrijd en was met zijn loopacties, druk zetten, een assist en een goal voor mij de man van de wedstrijd. 

Ondanks het niet (helemaal)  fit zijn van Blokzijl, Duarte, Prins en Peersman kwam de FC niet echt in de problemen. De rode kaart hielp natuurlijk ook een handje mee. 

Tegen RKC is het te hopen dat Prins er weer bij is want Peersman is nog niet helemaal fit en Finn Stam viel uit met een blessure. Van de nieuwelingen maakte Willemson op mij een goede indruk. Sven Bouland speelde ongelukkig maar herstelde zich daarna. 

Het verbaast mij dat na een paar oefenwedstrijden sommige posters op dit forum al precies weten dat er slecht is ingekocht, de scouting niet deugt en wordt ook de technische staf de maat genomen. 
Sommigen hebben blijkbaar nog steeds niet door dat het met een lege portemonnee het een stuk lastiger winkelen is. 

Groningen is in mijn optiek goed bezig door eerst een goed fundament neer te leggen. Het langdurig vastleggen van talentvolle spelers is daar een mooi voorbeeld van. Het zal nog een of twee transferwindows duren voordat de fouten uit het verleden zijn verholpen. Daarna komen er meer middelen en kan de club verder groeien. 

 

Bombarda779111-08-2024 om 13:16

Inderdaad dat stoort me ook Hoekie, dat ongefundeerde defaitisme. Ergens las ik dat het middenveld te zwak zou zijn... Echt...

Momenteel zit ik Sparta Heracles te kijken. Als je dat vergelijkt met de energie waarmee onze jongens erop vliegen, afjagen, one touch voetbal proberen te spelen, als het je dan nog niet kan bekoren, dan moet je echt eens je verwachtingen bijstellen. 

De enige persoon waar je je vraagtekens bij kan zetten is Art Langeler. Wat de man goed kan is het moment kiezen om op successen van anderen mee te varen. En mooie stukjes op LinkedIn schrijven, doordrenkt van managementbullshit. Dat onze directeur er notabene nog aan te pas moet komen om het het contract van Schreuders vlot te trekken zegt genoeg. 

Tis echt weer een tovve club geworden met veel regionale spelers, hoe cool is dat. Die jongens uit de jeugd moeten veel kansen krijgen in het eerste. Waarom zou je er anders zo´n dure jeugopleiding op na houden? 

Met het transfergeld van zelf opgeleide jongens, het stadion kopen (25 miljoen? moet kunnen). Geen huurlasten meer en dan doorgroeien. Bij Football Manager werkt het ook zo. Geen wonder dat de wereld op football manager begint te lijken. De gamers van toen, nu volwassen, beginnen de wereld te veranderen richting het idee van een game dat ze jarenlang hebben gespeeld. 

Topavond was het vrijdag. Ook lekker snel bier halen, wat een verbetering. Op naar Wolluk. 

Stadjer8110-08-2024 om 17:02

Groningen staat er gewoon goed voor gezien waar ze vandaan komen. De eindfase van de KKD, de voorbereiding voor dit seizoen liep allemaal gesmeerd. En die lijn wordt simpelweg doorgezet. We zagen tegen Heracles al dat de ploeg klaar is voor het echte werk, en gisteren zagen we hetzelfde speelbeeld van een ploeg dat meteen druk probeert te zetten. Dat kun je doen tegen dit soort ploegen, die gaan vanzelf in de fout. 

En de ploeg is echt wel versterkt tov. van de vorige 2 seizoenen. Toen onder Wormuth stond er een selectie van hele matige spelers, plus een JSL die sowieso weg wilde, een Ngonge die problemen opzocht en een al oude De Leeuw. De fitheid onder Wormuth liet ook te wensen over, en de spelers lachten hem bovendien uit. 

Vorig seizoen begon Lukkien ook niet best, deels omdat hij het mocht overnemen van Van der Ree, de slechtste trainer in de clubgeschiedenis. Er werd thuis wel gewonnen van Jong Ajax, maar we hadden nauwelijks het initiatief en er werd nauwelijks druk gezet. Er stonden nog spelers in als Verrips, Maatta, Irandust, Van Veen, Van Gelderen en Suslov. Allemaal slapzakken die of niet voor deze club wilden spelen (Suslov), of gewoon fysiek en conditioneel dramatisch waren. Het beste wat de club heeft gedaan is die jongens er naast zetten, of verkopen. Daarna is het met vooral eigen jeugd gaan lopen, en nu starten we voor het eerst in jaren weer fel in een Eredivisie duel. En dan is de selectie ook nog niet helemaal compleet.

 RKC uit zal lastiger worden, al is dat ook een team dat er niet veel van bakt. Maar RKC-uit ligt ons traditioneel niet. Gewoon op deze voet blijven doorgaan, ik blijf het zeggen, het gros van de Eredivisie clubs kan niet goed dealen met pressie. We zagen het gisteren ook weer, die gele kaart en daarna die penalty zijn daar een gevolg van. NAC werd dan wel de zwakste ploeg genoemd, ook dat moet nog maar blijken. Die ploeg was in de nacompetitie tot veel in staat en er zit een fanatieke aanhang achter.

Als de FC zijn spel blijft spelen verwacht ik op zijn minst handhaving.

 

 

 

 

 

 

 

 

Herman Badkuip11-08-2024 om 08:18

Vond Isak Määttä écht geen slapzak bij FC Groningen hoor....gewoon een enthousiaste voetballer mét vechtlust én kwaliteiten, die van de trainers van FCG op een verkeerde positie in het team moest functioneren.....Speelt nu als rechtsbuiten bij het Noorse Bodo Glimt in de voorronde van de Champions League!

Hoekie11-08-2024 om 09:38

Ik ben het met je eens dat Maatta verkeerd gebruikt is. Het zou mij niet verbazen als hij nog mooie stappen gaat maken. Denk aan Hateboer, Sorloth en de Bacuna's. 

Koekkoek11-08-2024 om 11:23

Bij DegerforsxIF loopt een 28 jarige spits rond Dijan Vukojevic voor als 2 de spits kost vast niet veel .

.11-08-2024 om 16:08

5 ton.

 

Ik loop achter. Waar was Van Veen?

Herman Badkuip11-08-2024 om 17:03

Ben nog niet geschrokken van het niveau van de Eredivisieclubs....PSV is uiteraard een klasse apart, maar Feijenoord, Twente en AZ vielen mij vies tegen! Fijn voor de kampioen van de KKD, Willem II uit Tilburg, dat ze een puntje kaapten in de Kuip tegen Feijenoord. Op het moment van het schrijven van deze post is de wedstrijd Ajax tegen Heerenveen net begonnen.....Bochniewicz werd er bijna vanaf gestuurd door scheidsrechter Nijhuis. Gelukkig voor de wedstrijd ging de rode kaart niet door! 

Stadjer8111-08-2024 om 17:16

Zoals verwacht bakten Go Ahead, Heracles en Sparta er ook weinig van. 

Ik ben benieuwd hoe de ED vorm gaat krijgen, Feyenoord is het sinds die trainerswissel en vertrekkende sterkhouders ook kwijt. Het is aannemelijk dat PSV onbedreigd kampioen wordt, en daar achter een soort subtop met Ajax, Feyenoord, AZ en Twente. Dan zijn er nog Heerenveen, en ik moet maar zien of Van Persie zijn zijn leger aan psychologen daar iets neer gaat zetten, Utrecht en NEC die financieel nog wel wat kunnen doen. Daar onder zit de rest. En daarvan vind ik FC Groningen momenteel wel het meest fris en ingespeeld. 

Herman Badkuip11-08-2024 om 20:35

Ziet er na de eerste wedstrijdronde goed uit voor FCG, maar laten wij alsjeblieft niet té vroeg juichen. Er zullen nog genoeg lastige wedstrijden komen, maar de insteek van onze technische staf is duidelijk. Lekker aanvallend voetbal met veel intensiteit van alle spelers om het publiek te vermaken, zowel in een uitverkochte Euroborg als in de uitwedstrijden! Eigenlijk dus proberen om de lijn van het laatste halfjaar KKD doortrekken met de huidige spelersgroep!

Oeleoptak11-08-2024 om 17:22

Ben het met je eens Herman wat dat niveau betreft. FC moet zeker met de meeste clubs mee kunnen doen. Denk dat de intensiteit bij de FC hoog ligt, hoger dan de meeste clubs kunnen bijbenen. Kijk dit weekend meer voetbal dan gebruikelijk. Ben ook niet onder de indruk. 
Voor Oratmangoen schijnt belangstelling te zijn van Top Oss. Moet hij dan zelf ook nog willen. En of ze zijn salaris willen betalen...? Zou wel weer eentje schelen. 

Koekkoek11-08-2024 om 17:26

Er waren toch ook geruchten dat hij naar spanje kon Cadiz

Oeleoptak11-08-2024 om 19:43

Dat stond er idd ook bij Koekoek. Maar geen club genoemd dacht ik. Kan dat ook mis hebben.

ChiChi11-08-2024 om 23:23

Volgens X is hij rond met FC Dender (Belgie)  en wordt dinsdag gekeurd.

ChiChi12-08-2024 om 11:05

Inmiddels ook bevestigt op de site van RTVNoord.

RKR12-08-2024 om 11:11

Orantmangoen is rond. Geen vergoeding, wel definitief van de loonlijst af.

Er schijnt ook belangstelling te zijn voor Van Veen nu het seizoen is begonnen. Hopen dat een paniekerige club het toch met hem aan wil. De club kan pas echt weer wat als hij weg is.

Boerentrien12-08-2024 om 13:12

Van Veen zal wel een zak geld mee willen hebben, voor hij uit zijn lucratieve contract stapt, vrees ik. Pffffff.

appie happie12-08-2024 om 16:57

Hij kriegt niks...mab blij wezen dat hij nog een club vindt.

Herman Badkuip12-08-2024 om 13:07

Markus Pedersen, rechtsback van Feijenoord mag vertrekken....volgens mij zoekt de FCG nog naar een stand-inn voor Leandro Bacuna. Ook Antef Tsoungui, verdedigende middenvelder van Feijenoord mag weg op huurbasis....soort Azor Matusiwa, kunnen wij nog wel gebruiken!

Koekkoek12-08-2024 om 13:40

Dat zijn 2 goeie voetballers mogen wel komen ,wordt je wel sterker van.

Herman Badkuip12-08-2024 om 20:09

Geweldig nieuws voor Sven Bouland én FC Groningen, de 18-jarige centrale verdediger en debutant tegen NAC Breda afgelopen vrijdag, zit voor vast in de eerste selectie van trainer Dick Lukkien. Van de 24 contractspelers in de eerste selectie komen er maar liefst 12 uit de eigen jeugd! Hoop dat de linksbenige cv-er veel speelminuten gaat maken in de Eredivisie!

Marco12-08-2024 om 20:46

Komende 3 wedstrijden zal wel uitwijzen waar we staan.

Heel blij dat we niet meer KKD spelen op de maandagavond. Roda achter. Zou een ramp zijn als Groningen dit betrof. 

Koekkoek13-08-2024 om 08:18

Was al een ramp als ze er nog in zaten.

 

Sammy12-08-2024 om 22:32

Mogen dolgelukkig zijn dat we weer uit die KKD zijn als je de opstellingen weer ziet van de Jong teams. Blijft schandalig. Benieuwd naar het optreden van de FC tegen RKC.  RKC uit is op de één of ander manier altijd een lastige pot. 

RKR13-08-2024 om 10:42

Tja, Jong PSV speelt met Driouech, Babadi en Pepi haha. Die voorhoede is goed genoeg voor de top 3 Eredivisie. AZ gebruikt Van Bommel onder meer, die beslist dat duel ook.

Het is niet helemaal okay, omdat die jongens straks aansluiten bij de hoofdmacht. En dan zijn die jong selecties dus in principe makkelijker voor de ploegen die hun nog krijgen.

Je moet gewoon blij zijn dat we het alsnog op doelsaldo hebben gered. Een paar goals minder en wij hadden nu in die drek gezeten met alle gevolgen van dien. Wij kunnen hier voorlopig omhoog kijken.

Herman Badkuip13-08-2024 om 19:58

Nou Hoekie, denk dat jij gelijk gaat krijgen hoor.....Isak Määttä gaat zeker nog stappen maken! Als rechtsbuiten scoorde de jonge Noor in de eerste helft de 2-1 voor Bodö/Glimt in de voorronde voor de Champions League....

Herman Badkuip13-08-2024 om 20:22

De 22-jarige Finse aanvaller Oliver Antman is weer back in de Eredivisie. Assistent-trainer Dennis van der Ree haalde hem naar Deventer om voor Go Ahead te gaan voetballen. Antman speelde in het dramatische eredivisiejaar na de winterstop 11 wedstrijden voor FCG en scoorde 2 goals. Deze supersnelle en energieke spits had ik ook wel weer bij de FCG willen zien spelen....

Marco13-08-2024 om 23:19

Dan liever dat ze Ngonge terug halen. 

Die kan toperedivisie ploegen echt pijn doen.

Scoorde in de Arena en rolde thuis PSV op.

In een stabiele groep zou dat een echte aanwinst zijn. 

 

Herman Badkuip14-08-2024 om 09:03

Maar Cyriel Ngonge zorgde, net als Tomas Suslov, óók voor veel onrust binnen het team van FCG...., maar je hebt gelijk Marco, voetballen kon hij als de beste!

Hoekie14-08-2024 om 09:29

Voor 12 miljoen plus die Ngonge moet kosten weet ik wel betere alternatieven. Onze club shopt noodgedwongen in de koopjeskelder. Je moet dan denken aan bedragen van 2 tot 5 ton euro max. De jeugdopleiding is onze reddingsboei. Wat Langeler in mijn optiek niet door heeft is dat je bij het afsluiten en verlengen van contracten veel meer de potentie naar waarde moet schatten en daar naar moet handelen.  

Herman Badkuip14-08-2024 om 09:00

Heel mooi artikel van Merijn Slagter op de site van RTV Noord over de jeugdopleiding van FC Groningen.....voorlopig hoeven wij ons géén zorgen te maken over de toekomst van FCG! Veel aanstormende talenten gaan op de deur van Lukkien kloppen!

Marco14-08-2024 om 10:22

Mooi dat er nog meer talent zit aan te komen.

Moet ook wel, want Groningen steekt veel geld en tijd in de jeugdopleiding. 

Zonder een jeugdopleiding zou Groningen ieder jaar met het uitbespaarde geld een paar sterkhouders kunnen kopen. 

Voor de toekomst is het de vraag of we een talentploeg moeten willen blijven.

Supporters en sponsoren worden uiteindelijk gebonden en aangetrokken door sportief succes.

 

Het is voor de sportieve toekomst van de club noodzaak dat Frank van Mosselveld gesprekken met de gemeente, over meer commerciele vrijheid om de meer inkomsten te kunnen genereren. De gemeente Groningen ziet de club teveel als openbare voorziening in plaats van een zelfstandig bedrijf. FC Groningen moet zo snel mogelijk uit dit web zien te komen willen we structureel mee kunnen doen voor Europees voetbal. 

Verder zal het stadion en de grond moeten worden aangekocht. Sociale huurwoningen kunnen ook worden gekocht door de huurders tegen gunstige prijzen. Het in eigendom hebben van het stadion geeft veel meer inkomsten. Alleen een huurverlaging op een veel te hoge huurprijs helpt weinig om sportief echt stappen te kunnen zetten. 

 

RKR14-08-2024 om 11:08

Ze hadden de Euroborg om te beginnen anders moeten aanpakken. Het terrein komt niet echt van de grond, nu het toch al 20 jaar oud is. Die bioscoop draait, ik kom er soms, maar dat is het dan ook wel. Het is allemaal net aan qua bezetting. Voor stadjers is het terrein niet aantrekkelijk, ik en eigenlijk iedereen die ik ken gaan liever het centrum in. De verbinding is vanaf het achterland okay, maar vanuit de stad zelf matig. Het terrein zien wij meer als iets voor de provincie. Er zat onder meer de Euroborg Wok. Hoge huur, lage winst. Dicht. Kon niet uit. Fair Play is recent dichtgegooid.

De Euroborg nodigt mij niet echt uit, buiten het voetbal kom ik er niet echt (af en toe voor een filmpje, omdat het een tijdje wel iets beter was dan het toen verpauperde Pathe). en wat ook niet helpt is dat dat stadion ongeschikt is voor andere evenementen. Je krijgt toch automatisch meer aantrekkingskracht als je er af en toe een concertje kunt geven, even van te voren borrelen of er na. Gemiste kans, je moet het haast volledig van voetbal hebben.

Dat het stadion van buitenaf aartslelijk is, helpt natuurlijk ook niet mee. Nee het terrein wil nooit écht gaan leven. Dit zijn ook allemaal gemiste inkomsten voor de gemeente en ook de FC.

hermank196916-08-2024 om 10:44

En jouw punt is?

Stadjer8116-08-2024 om 11:53

De Euroborg beperkt de FC in zekere zin en doorgroei is lastig daar, ook omdat het stadion niet uitbreidbaar is. Die definitieve slag naar de subtop, zo rond de 2010's, die hebben we gemist.

En inderdaad de gemeente heeft nog steeds een wat ouderwetse visie waardoor ook op dat vlak de club ingeperkt wordt.

 

En wat Marco zegt over de jeugdopleiding, hiermee moet je wel soort van garanderen dat er talent doorkomt, zoals bijvoorbeeld wel gebeurt bij AZ. Heb je een matige lichting, en koop je wat van die halve versterkingen zoals Fleddie deed, dan sta je na een pech seizoen weer in de KKD.

 

 

ChiChi15-08-2024 om 12:09

Ik ben vanochtend even naar de training geweest.

Postema trainde nog apart, Blokzijl weer met de groep.

 

 

 

Herman Badkuip15-08-2024 om 18:57

Bedankt voor deze info Chichi, dan verwacht ik Romano Postema zaterdagavond niet in de basis. Thijmen Blokzijl speelt waarschijnlijk wel als Marvin Peersman nog niet volledig hersteld is....Trainden onze linksbacks Finn Stam en Wouter Prins en centrale middenvelder Laros Duarte wel mee met de selectie?

ChiChi15-08-2024 om 19:28

Volgens mij was verder iedereen aanwezig.

Ik ga morgen even weer. 

Bij de laatste training voor een wedstrijd kan je meestal wel zien hoe de opstelling wordt.

Herman Badkuip15-08-2024 om 20:28

Bedankt voor jouw snelle reactie Chichiben benieuwd!

TomOkker15-08-2024 om 21:19

DVHN 14-08-2024: Het gaat de goede kant op: "Met acht van de dertien geïdentificeerde hooligans werd een betalingsregeling getroffen. Op vijf anderen, die geen aansprakelijkheid wilden erkennen, wilde FC Groningen een totaalbedrag van bijna 3900 euro verhalen. Daar komen nog rente, incassokosten en proceskosten overheen".

Fugazi16-08-2024 om 07:52

Precies TomOkker. Laat ze maar betalen. Dat is de enige remedie die helpt denk ik. 

ChiChi16-08-2024 om 12:25

Volgens partijtje op de training zelfde opstelling als de begin opstelling tegen NAC,

Dus met Stam en T.de Jonge en Mendes.

 

Herman Badkuip16-08-2024 om 13:50

Never change a winning team, zij verdienen het vertrouwen van de trainer!

Heiky16-08-2024 om 18:05

 For what it's worth: deze week staan de prognoses van 20 analisten in de VI. Het gros ziet de FC tussen plek 9 en 11 eindigen. Wat denken de mensen hier?

Fugazi16-08-2024 om 19:10

Ik zou dat een top prestatie vinden en ik hoop het ook. Ik hoor nog bij het twijfel kamp. Ik vind het heel lastig inschatten waar de FC staat ten opzichte van de rest van de rechter rijtje ploegen. Ik vond vrijdag geen goede graadmeter omdat wij niet wekelijks tegen 10 man gaan spelen en  we niet alles thuis spelen. Ik heb Telstar uit ook nog op mijn netvlies namelijk. We hebben een jonge groep en hoe gaan die mannen om met 3 nederlagen op rij. En ja, dat kan zomaar gebeuren. Om dan antwoord op jou vraag te geven zeg ik plaats 13. Mooi getal.

Herman Badkuip16-08-2024 om 19:28

Denk in eerste instantie aan handhaven met attractief, aanvallend voetbal in alle thuis- en uitwedstrijden! Dús beslist geen laffe wedstrijdinstelling, lekker op de winst proberen te spelen. Wij zullen écht geen 34 wedstrijden gaan winnen, als ze vooral het thuispubliek in de Euroborg tijdens de thuiswedstrijden maar gaan vermaken! Na de winterstop kunnen wij misschien inschatten waar ons FCG gaat eindigen.....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!