Terug

Deel deze pagina:

Matchday! FC Groningen - Go Ahead Eagles

Door Vincent Duitsch 47 reacties

Matchday! Vanmiddag om half 3 wordt er weer gevoetbald in de Euroborg. Vandaag tegen Go Ahead Eagles die de reis vanuit Deventer hierheen zullen maken.

FC Groningen

Je kan wel zeggen dat FC Groningen gehavend uit de strijd is gekomen tegen Heerenveen met een 2-1 verlies en 2 rode kaarten voor Marvin Peersman en Brynjolfur Willumson. Dit betekent dus ook dat Dick Lukkien moet gaan puzzelen met de opstelling. Rente lijkt op tijd terug te keren voor de wedstrijd maar hier wordt op het laatste moment een beslissing over genomen. Laten we hopen dat hij er 'gewoon' weer bij is. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen Finn Stam en Thijmen Blokzijl het centrale duo vormen.

Vermoedelijke opstelling: Vaessen, Prins, Stam, Blokzijl, Bacuna, Hove, Resink, Valente, Schreuders, van Bergen, Postema.

 

Go Ahead Eagles

Met een 11e plek doen de Eagles het niet onverdienstelijk met een knappe uitoverwinning in Rotterdam tegen Sparta en een gelijkspel thuis tegen Ajax waar ze volgens meerdere mensen recht hadden op meer. Aan ons de taak om de 3 punten uit Deventenaarse handen te houden!

 

Come on FC!

Reacties:
TirolBeuk29-09-2024 om 07:49

Beide benen weer op de grond en volle bak ertegenaan ,met een bomvolle euroborg moet het lukken ,come on FC 

appie happie29-09-2024 om 08:13

Eagles niet onderschatten..kunnen echt wel voetballen.

Hopelijk komt de FC vandaag wel in hun eigen spel en houd de erg jonge verdediging het ik zeg 1-0..das ook 3  punten.

We zullen het zien.

Wordt mooi voetbal weer..gas dr op.

Winnen we blijven we op een mooie plek boven in.

Volgende week Ajax uit,iets ander verhaal daar begint het te lopen..maar niets is onmogelijk.

Eerst Deventer verslaan vandaag.

Herman Badkuip29-09-2024 om 09:16

Vanmiddag moet FC Groningen de kater na de wedstrijd van vorige week tegen Heerenveen gaan verwerken. De mannen van Dick Lukkien staan vóór de wedstrijden van zondag 29-9 op een verdienstelijke 7e plek in de Eredivisie. Bij een overwinning vanmiddag staan ze weer in de top vijf! Zal niet eenvoudig zijn om in de Euroborg de volle winst te pakken, want ons team is flink gehavend door schorsingen én blessures....En ook de tegenstander Go Ahead Eagles uit Deventer moeten we niet onderschatten. De smaakmaker van het vorige seizoen heeft weer de smaak te pakken en scoort de laatste weken de punten bij elkaar. Vorige week speelden ze gelijk tegen Ajax, zag de scheidsrechter én de VAR een duidelijke handsbal van Davy Klaassen over het hoofd....Dat kostte de Deventenaren de verdiende overwinning! De vechtmachien van Lukkien moet waarschijnlijk spelen zonder het ervaren centrale duo Marvin Peersman en Marco Rente, ook Tika de Jonge is nog niet speelklaar en onze IJslandse spits Binnie Willumsson is ook nog geschorst! Wellicht dat wij vanmiddag Thijmen Blokzijl samen met Finn Stam óf Sven Bouland centraal achterin zien spelen? Verwacht ondanks alle tegenvallers een super gemotiveerd FCG, dat thuis in een wederom uitverkochte Euroborg wil laten zien dat ze ook met tegenslagen kunnen omgaan! Kleine overwinning moet mogelijk zijn, zéker als het thuispubliek weer vol achter de mannen van Lukkien gaat staan! Ook vanmiddag weer kop d'r veur, FORZA FC GRUNN!  ps. voor de eerste ronde van de KNVB-beker lootte FC Groningen gisteravond een uitwedstrijd op 29/30 óf 31 oktober tegen het Alkmaarse Kolping Boys, spelend in de 4e Divisie A! Misschien weer een start van een geweldig KNVB-bekertournooi?

Harris29-09-2024 om 09:31

GAE is een goede ploeg zowel fysiek als technisch. Zit een een systeem achter. Heeft Bosvelt goed gedaan. Wordt een mooi potje maar ook een moeilijke. Misschien een vechtwedstrijd? We zullen zien. Ik vindt Johan Hove laatste tijd te timide, vind dat hij meer moet coachen samen met Bacuna. Ben benieuwd hoe GAE met de pressie van de FC omgaat, lange ballen of onderuit voetballen? beide kunnen ze. Verder nog de corners tegen en onze spitsen in het eigen strafschopgebied, geen goede combinatie dus ook hier ben ik benieuwd wat ze nu gaan doen.

 

ChiChi29-09-2024 om 10:13

Het is vanmiddag de 'jonkies' tegen 'kerels'.

Ik heb er niet veel vertrouwen in.

Ik hoop natuurlijk op winst, maar ik denk met 'hulp' van het publiek 2-2

Heiky29-09-2024 om 14:16

Denk dat het gemis van Peersman zich wel eens kon laten voelen ben ik bang. Maargoed, we gaan het zien.

Boerentrien29-09-2024 om 10:52

Ik ben heel benieuwd naar vanmiddag. Hopelijk slaagt onze voorhoede er in de bal grotendeels bij zich te houden om onze nu wat kwetsbaardere verdediging te ontlasten. We gaan het zien. Ik ben met ieder punt tevreden, maar het liefst natuurlijk 3. 

Marco29-09-2024 om 11:54

Hoop dat Oosting in de rust al wordt ingebracht voor de zwakste aanvaller. De speler heeft doelgerichtheid in zijn spel en dat heb je nodig om te kunnen winnen. 

Oeleoptak29-09-2024 om 14:49

Ben er niet gerust op na het eerste begin. GA al een paar reuzen kansen gehad. 
Met name middenveld baart me zorgen. Kinderlijk balverlies, trage handelingssnelheid en veel breed en achteruit. 
Valente vind ik ook niet best, Reesink ook niet. Maar goed, er is nog tijd. 

grunn196729-09-2024 om 14:53

Zou Prins maar even snel wisselen. 

Fugazi29-09-2024 om 15:03

GAE veel en veel beter. We komen creativiteit te kort. Aan de bal hebben we geen idee wat we moeten doen. GAE al 3 enorme kansen gemist. Ik heb ook geen idee hoe ze dit moeten oplossen. 

appie happie29-09-2024 om 15:22

Er is ook geen stevige nr 6..dit elftal is te licht...te jong..helaas,in winterstop moet er een kopper gehaald ( spits)worden..En een stofzuiger...Valente is eigenlijk ook niet echt een 10! Nouja..niet verliezen vandaag is al winst.

Oeleoptak29-09-2024 om 15:17

Voetbal lijkt bij tijden op het Emmen/Lukkien breivoetbal. Veel naar achteren, breed en niet doelgericht. Ik mis Duarte die er wel lijn in bracht.

In de winter moeten ze proberen dat middenveld te versterken, met boven de kwaliteit van wat we nu hebben. Zodat die jonkies zich daaraan op kunnen trekken. 

Johan29-09-2024 om 15:42

Resink valt me erg tegen tot nu toe. Tevens komt Postema gewoon niveau tekort. Maar goed dan maar een punt.  

Oeleoptak29-09-2024 om 15:56

Punt lijkt maximale. Postema weer verkeerde aanname idd. Kan wel afwerken maar het voorwerk is moeilijk voor hem. 
Die uittrappen van de keep nou ja. Zijn reflexen zijn super.
Maar zit helaas nu wel een doelpunt in. Gaat gelukkig niet door

Oeleoptak29-09-2024 om 16:03

Nu wel doelpunt

JopieGall29-09-2024 om 16:05

KKD niveau helaas.....ze moeten allemaal eens een tijdje krachttraining doen. Daarnaast mis ik gewoon kwaliteit. 

grunn196729-09-2024 om 16:07

wat een gigantisch niveau verschil, alleen niet in doelpunten uitgedrukt, net als vorige week.

Doelstelling duidelijk 15de worden.

ChiChi29-09-2024 om 16:30

De jonkies zijn toch niet zo goed als iedereen denkt.

Zeer verdiende nederlaag, geen schim meer van het team van de eerste wedstrijden.

Is nu ook duidelijk dat ze bij de onderste vijf horen.

appie happie29-09-2024 om 16:30

Het is werkelijk vorige en deze wedstrijd helemaal niks!!

We missen echt een aanspeelpunt nr 10...spelverdeler..

En waar is de power van de eerste 5 wedstrijden?

En nr 14 onze beste man,nu en vorige week bijna onze slechtste man.

Wat te denken van onze AZ huurling..man daar zit niks in..alle gevaar kwam via hem..

Hopelijk na Ajax alles weer terug en dan weer knallen.

En in winterstop een kopsterke spits halen...nu is elke voorzet weggegeven..misschien Weghorst huren.( grapje)

Postema die steeds de bal van de voet laar springen..nee het zit ff niet mee.

Ik ga vissen..de mazzel..

 

Bruma

V Ginkel

V Aanholt

En er zijn meer van dit soort jongens.daar hebben we wat van nodig..1 of 2 erbij voor de routine..

Anders komt het niet goed.

 

Groen hart29-09-2024 om 16:32

1 woord is alles mee omschreven.

kwaliteit .

Oeleoptak29-09-2024 om 16:37

Ondanks de aanvankelijke euforie lijkt nu de realiteit in te dalen dat we op moeten passen. Oppassen om niet in de gevarenzone te belanden. Ons elftal is talentrijk. Maar talent moet rijpen en aan de hand lopen van ervaren spelers. Die waren vandaag afwezig wegens blessures en schorsingen. En dan is de FC te zwak. 
Het is mij nu al duidelijk dat we ons in de winter moeten versterken. Een ervaren middenvelder en een ervaren spits. 
Onze spitsen waren in de KKD top, maar hier afjagen is zinloos omdat ploegen daar gemakkelijk onderuit spelen. Er wordt een ander  soort spits gevraagd. 
En liefst spelers met wat lengte, want over het geheel genomen is de FC een kabouterelftal (beetje overdreven).

Fan op afstand29-09-2024 om 16:53

Rechterrijtje we komen eraan.  Gewoon geen kwaliteit genoeg. Dat wordt weer stutten in de winterstop.  Je redt het niet met deze spelers in de eredivisie.  Er is teveel vertrouwen bij de technische staf. Te weinig realisme. Wel schorsingen en blessures,  maar toch. Mentaal hoop ik dat dit geen deuk slaat in het team. 

hermank196929-09-2024 om 17:04

Nu niet allemaal zitten janken, roep al een tijd dat Postema het niet red als spits. Verdedigers lachen zich rot. Kan nog meer schrijven maar iedereen heeft teveel sentiment met onze jeugd. Zijn ook leuke spelers maar nog niet rijp.

Die we gewonnen hebben zijn tegen ploegen die gelukkig nog onder de 15 staan.

 

 

Twee punt.29-09-2024 om 17:25

Ik was al blij dat die Friese strontboeren van Heracles hadden verloren want ze hebben geen hulp van de scheidsrechter gehad in tegenstelling tot vorige zondag, dus mijn week-end kon niet meer stuk. Het verlies van de club komt mij nu eventjes rauw op mijn dak, maar goed, het is niet anders. Volgende week Ajax uit, wordt zowiezo een verliespartij maar dan maar de schade zo klein mogelijk houden, en daarna maar weer eens kijken waar we staan, Eén ding is duidelijk, onze jonge honden kunnen het niveau Eredivisie niet aan, dus moet er in de winterstop ervaring ingekocht worden. Nu zijn we nog een degradatie kandidaat,  dus het moet snel anders.

Marco29-09-2024 om 17:12

GEA was beter, ook door het vele onnodig balverlies. De vechtmachine ontbreekt. 

Er wordt voorin niks gecreëerd of afgedwongen. Pech met het buitenspel doelpunt die Postema goed afrond.

Middenveld veel te veel balverlies. Resink wisselt sterke momenten af, met veel onnodig balverlies. Hij is Verdedigend wel veel beter dan Pelupessi, die uitblinkt in veilige balletjes terug en duels vermijden, dan kun je Resink beter laten staan om te leren. 

Stam moeten ze snel leren om buiten de 16 de duels aan te gaan ipv achteruit lopen in de 16 met de handjes op de rug. Mannelijk hard de duels in gaan buiten de 16. Doelpunt kwam ook door achteruitlopen in de eigen 16. Dwing de aanvaller maar om een paseeractie te maken, de meeste eredivisie aanvallers kunnen dit niet en leiden balverlies. 

Afgekeurd doelpunt van GEA stonden we ook helemaal aan de verkeerde kant te dekken. Verdediger moet altijd de binnenkant verdedigen.

Veassen redde nog knap op een vrije trap, waarbij je de grootste spelers aan de buitenkant van de muur moet zetten.

Hoekschoppen en vrije trappen weer zeer zwak. Geen enkele kans komt er uit. Ook in blessuretijd nog een vrije trap. Bacuna gaf een waardeloze voorzet. Dat zijn wel de details waardoor je niet tot kansen komt of nog een resultaat haalt.

Tegen Ajax zullen de fouten eruit moeten en mannelijk gaan verdedigen ipv met de handjes op de rug achteruit gaan lopen. Anders krijgen we daar er 8 om de oren. 

marcelfcg29-09-2024 om 17:27

Ik vond dat Lukkien ook deelde in de algehele malaise. Aan de kant van Adekanye werd vooral in de eerste helft continue een mannetje meer gecreëerd daar waar Prins het al verschrikkelijk moeilijk had. Valente verzuimde steeds terug te komen om te helpen waardoor Prins verzoop. Lukkien ziet dat toch ook maar pas na de rust ging dat iets beter. Toen had het eigenlijk al 0-3 moeten staan.

Hopen dat de vorm en energie snel teruggevonden gaat worden anders kan in de winterstop het spaarvarken op de kop.

grunn196729-09-2024 om 17:29

Zou toch nog wat ervaring halen ( vernon anita )

Complimentjes voor de Eagles, hebben het goed voor mekaar.

Herman Badkuip29-09-2024 om 17:40

Terechte nederlaag voor FC Groningen vanmiddag tegen Go Ahead Eagles, achterin misten we Marvin Peersman en voorin de stootkracht van Binni Willumsson! De Deventenaren misten veel kansen, vóóral Oliver Antman had in de eerste helft moeten scoren....Gelijkspel met 0-0 had er ingezeten, doelpuntmaker Oliver Edvarsen stond nét geen buitenspel, maar zou onterecht zijn geweest! De stand in de eredivisie is erg spannend, er is een grote middenmoot vanaf Feijenoord [plek 5] met 10 punten t/m NAC Breda [plek 15] met 6 punten....staat allemaal heel dicht bij elkaar! FC Groningen staat op plek 8 met 9 punten, nóg altijd in het linkerrijtje....Volgende week zondag 6-10 om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax, de youngsters kunnen hun borst nat maken! Jammer dat wij óók in dat duel Marvin Peersman en Binni Willumsson moet missen, misschien dat Marco Rente en Tika de Jonge weer hersteld zijn?

RKR29-09-2024 om 17:53

Kansloos verloren van GAE en Heerenveen. Dit belooft na het goede begin niet veel goeds. 

GAE was duidelijk een maatje te groot. Dat had ik niet verwacht. Die ploeg bakte er in het begin niks van.

Het wordt toch overleven dit seizoen. Ajax is de volgende dus waarschijnlijk sta je met 9 uit 8 wedstrijden en de laatste zege was in augustus. Het wordt vechten.

Boerentrien29-09-2024 om 18:01

Weer geland op aarde en met beide benen op de grond. Doelstelling is en blijft handhaving. We wisten allemaal, dat er ooit een dip zou komen, daar zitten we nu midden in. Het voordeel van het hebben van een  ingespeeld team is weg. Nu achter het team blijven staan. Ze herpakken zich heus nog wel. En aub vooral leren van hoe Go Ahead de hoekschoppen neemt. Die van ons zijn echt een aanfluiting, dat moet beter.

Dikdakker29-09-2024 om 19:34

Veel gebrei door het midden, GAE vond het allemaal wel prima, die kwamen er in de omschakeling steeds dodelijk uit. FC mist dan de snelheid voorin wanneer ze zelf moeten omschakelen. Baltempo lag ook te laag. Gemis Rente en Peersman is groot en er zit op dit moment door blessures en schorsingen te weinig diepte in de selectie om vanaf de bank nog iets te creëren. Wedstrijd bleef nog lang spannend, omdat GAE er ook weinig van bakte in de afronding, maar uiteindelijk een terecht resultaat. Hoop dat de koppies bij de spelers (en noordtribune) niet te veel gaan hangen. Kop d'r veur!

Herman Badkuip29-09-2024 om 20:09

Natuurlijk geven wij 't nog niet op, zit even tegen met schorsingen, blessures én VAR-beslissingen....Romano Postema heeft vanmiddag bijna gescoord én Oliver Edvardsen scoorde wel volgens de VAR, in beide gevallen scheelde 't een teenlengte....Volgende week zijn Marco Rente en Tika de Jonge er weer bij in de Johan Cruijff Arena tegen een wisselvallig Ajax, wonnen ook maar nipt van RKC door twee [Godts en Traoré] noodzakelijke wissels! De trainer van Ajax rouleert er lustig op los, donderdag 3-10 spelen ze een uitwedstrijd tegen Slavia Praag en moeten we afwachten welke spelers er zondag 6-10 tegen FCG starten....We wisten allemaal dat 't dit seizoen niet gemakkelijk zou worden, de pikstart was prima en nú krijgen we wat tikkies. Volgende week Ajax en daarna kunnen wij ons met een complete selectie opwarmen voor een belangrijke serie wedstrijden tegen FC Utrecht, Fortuna Sittard, NEC en Sparta!

King Poffel29-09-2024 om 20:32

Heb een aantal keren voorbij zien komen dat we te weinig kwaliteit hebben en daar ben ik het niet helemaal mee eens. De eerste wedstrijden hebben ze laten zien dat die kwaliteit er echt wel s. Vaak zie je dat jongens die hun doorbraak hebben beleefd het jaar daarop een terugval krijgen, wij hebben mega veel jonge gasten die vorig jaar hun doorbraak hadden en de pech is dat een behoorlijk aantal nu een dipje hebben; o.a. Valente die al een 3/4 wedstrijden veel ballen inlevert en aanvallend weinig kan brengen (op zijn goal vorige week na) en een Schreuders die de eerste wedstrijden achter de linies opdook, dat nu al een paar wedstrijden niet meer doet en nu ook veel terugspeelt. Tel daarbij op dat je Peersman en Rente, ervaren jongens, nu mist en dan wordt het voor nu eventjes lastig. Menig poster hier heeft ook al aangegeven dat achterin de spoeling te dun was en hier heeft de FC een risico genomen.

Enfin, laten we hopen dat de vormdip bij sommigen snel voorbij is en dat de ervaren jongens er straks weer bij zijn na hun blessures en schorsingen en dat we weer snel het frivole spel uit de eerste wedstrijden kunnen terugzien. Lekker onbevangen voetballen zou ik zeggen!

Marco29-09-2024 om 22:31

GEA heeft spelers in de leeftijd 23-30. Die spelers hebben alle beginners fouten al gemaakt en zijn fysiek sterker.

16 doelpogingen van GEA In een thuiswedstrijd is veel te veel. Alleen Antman miste al 3 grote kansen. Verliezen we met 5 nul dan was het ook terecht.

Als ik naar het programma kijk kan Lukkien beter de boel op slot gaan gooien zoals Almere thuis deed. In oktober linkerrijtje tegenstanders. We hebben nu al gezien dat die ploegen eenvoudig onder de druk uit voetballen en dat ze veel kansen krijgen. 

 

RKR30-09-2024 om 15:39

De crux zit hem er in hoe je verliest. 

Je bent 2 wedstrijden volkomen kansloos, waaronder een thuisduel, tegen ploegen die ik niet gauw in het linkerrijtje zie eindigen. Dat is zorgwekkend. Er ging naast die buitenspel goal niks tussen de palen. Zo diep is de ploeg een jaar geleden voor het laatst gezonken.

Uiteindelijk win je op 17 aug je laatste duel. Ajax en Utrecht zijn de volgende 2 tegenstanders. Dus met wat pech sta je 2 maanden droog en mogelijk rond de streep. Daarom was thuis winnen van GAE zo cruciaal geweest. En een tegenstander als Almere moeten eigenlijk 6 punten opleveren.

De ploeg zal inderdaad realistischer moeten gaan spelen. De volgende ploegen zijn vele malen sterker dan GAE. Uiteindelijk zullen Almere en RKC wel te slecht zijn, die hebben al een achterstand van 7-9 punten. Dan nog 1 ploeg er onder houden, zoals NAC of W2 en er is uiteindelijk niks aan de hand.

Hoekie30-09-2024 om 16:16

Helaas een volkomen terechte nederlaag die niet als een verrassing kwam. De tik die Heerenveen uitdeelde is hard aangekomen en werkte door in de thuiswedstrijd. De schorsingen en de blessure van Rente en de vormdipje waarin een  aantal jonkies zitten waren teveel problemen om op te lossen.

Go Ahead is na een aarzelend begin van de competitie aardig op stoom gekomen en heeft inmiddels weer een uitgebalanceerd elftal. Ik verwacht dat zij vaker tegenstanders zullen gaan verrassen. 

Etienne Vaessen gaf in het DvhN aan dat hij op de trainingen ziet dat er veel meer kwaliteit aanwezig is dan wordt getoond in de wedstrijd. Dat hij daarvan baalt als een stekker laat hij duidelijk blijken. De ervaring leert dat jonge spelers veel pieken en dalen hebben. Tegen Go Ahead stapelde met name Stije Resink fout op fout, Finn Stam had ook zijn slordigheden. Omdat ook Schreuders en Postema weinig beleving in hun spel legden en de wil om te winnen om de wedstrijd om te keren niet werd gezien, had de kleine nederlaag hoger kunnen uitvallen. 
Optimisten die al dachten dat de doelstelling moet worden bijgesteld, zijn even terug op aarde. Pessimisten zullen nu weer gaan roepen dat degradatie dichtbij is. 
Gelet op het aanwezige spelersmateriaal vind ik deze groep te goed om te degraderen. Normaal gesproken zie ik een plaats 11 t/m 15 als reeel haalbaar. 

Herman Badkuip30-09-2024 om 17:07

Vind 't zelf nog veel té vroeg om al te gaan roepen dat wij onderin het rechterrijtje gaan eindigen....Tuurlijk was het spel de laatste twee wedstrijden teleurstellend, maar denk dat dat inherent is aan een jong team. Komt bij dat wij thuis tegen Kowet twee ervaren centrale verdedigers niet konden opstellen. Oók Stije Resink moest door de blessure van Tika de Jonge noodgedwongen in de basis spelen, terwijl hij nog in de wenfase zit....Tegen een wisselvallig Ajax zie ik komende zondag kansen als Marco Rente en Tika de Jonge weer mee kunnen spelen. Misschien gaat het in een uitverkochte Johan Cruijff Arena net zo goed als in de bekerwedstrijd tegen Feijenoord in de Kuip? De thuiswedstrijd tegen FC Utrecht is pas ná de interlandbreak en dan zijn Marvin Peersman en Binni Willumsson er ook weer bij! Blijf er nog steeds in geloven, mits de vechtlust én geloof in eigen kunnen weer terug komt bij onze youngsters, ze moeten er met z'n allen voor knokken, dan komt 't goed!

ChiChi30-09-2024 om 17:14

Ik hoor hier en daar al weer mensen roepen: Volgend seizoen weer KKD.

Dit gaat mij veel te ver, maar dat het een moeilijk seizoen gaat worden is nu wel duidelijk.

Het is wel zorgelijk dat de inzet, felheid en frisheid  van de jonkies helemaal verdwenen is!

TomOkker30-09-2024 om 17:58

Een aantal mensen hier hebben het goed gezien, zonder Peersman en een Rente is het allemaal heel broos. Een blokzijl kan dit team nog niet dragen maar dat is gezien zijn leeftijd geen schande. Valente had het net zoals tegen Heerenveen moeilijk en zat totaal niet in de wedstrijd. Wat betreft de verdediging aan de linkerkant heeft marcelfcg helemaal gelijk. Linkerrijtje rechterrijtje kunnen we daar nu eens mee ophouden. Heerenveen gaat hoger eindigen dan FCG en of dit nu in het linkerrijtje of in het rechterrijtjes is, het zal allemaal. Voor alle duidelijk onze FC gaat dit seizoen niet meestrijden om de prijzen. Handhaven is en blijft de doelstelling wat er in de locale hosanna media ook geschreven maar vooral gelult wordt.

Kein geloel Fußbal spiel'n 

Hoekie30-09-2024 om 23:00

Linkerrijtje rechterrijtje laten we daar eens mee ophouden schrijft Tom Okker. Onze Tom meldt dat de FC niet gaat mee strijden om de prijzen. Dat is dus het rechterrijtje. In feite geeft hij dat met andere bewoordingen ook aan. Prima.  Laten we eens ophouden elkaar de vliegen af te vangen op ieders woordkeus. 

Fan op afstand30-09-2024 om 18:25

Menigeen heeft het al geroepen dat er kwaliteit en ervaring bij moet. Daarom had ik op Van Crooy gehoopt maar die gaat naar NEC. Maar er zal nog wel een transfervrije speler rondloopt om de boys op sleeptouw te nemen. En ik hoop dat Vaessen de boel wakker kan schudden,  ook de trainer. 

Oeleoptak02-10-2024 om 20:27

Er zal minder de druk zijn van moeten winnen. Dat geeft mss ruimte voor meer ontspannen spel. Het is tenslotte Ajax, dus verlies ingecalculeerd.
Handrem los, klap er op. 

val03-10-2024 om 11:03

Vrijdag 4 oktober komt er een vonnis van het Europese Hof van Justitie. Betekent dit het einde van het huidige transfersysteem? Dit kan enorme gevolgen hebben voor het verdienmodel van FCG en andere Nederlandse clubs als opleider.

Heiky04-10-2024 om 20:04

Ik weet niet precies wat het vonnis inhoudt maar het zal toch niet betekenen dat elke speler zomaar voor een appel en een ei op te halen valt door een andere club?

val03-10-2024 om 11:03

Clubs hebben zich tot nu toe niet al te druk gemaakt over de eventuele gevolgen. Zien zij andere mogelijkheden om het huidige systeem te kunnen blijven gebruiken?

HermanBadkuip03-10-2024 om 15:18

Vanavond een gehavend Ajax in de Europa league tegen Slavia Praag....veel blessure-gevallen bij de Amsterdammers, ben benieuwd welke spelers trainer Farioli kan inzetten tegen FC Groningen? Misschien spelen de mannen van Lukkien weer tegen Jong Ajax?

King Poffel04-10-2024 om 08:27

Even totaal wat anders. Ik gebruik meestal de Microsoft Edge browser en daarin krijg ik een hele rare foutmelding als ik Boerenmacht wil openen en dus is de website (bij mij) niet bereikbaar. Ben nu even geschakeld naar de Google Chrome browser en daar is het allemaal prima, zoals jullie nu merken.

Ik denk ik meld dit even omdat er misschien meer mensen hetzelfde probleem kunnen ondervinden en dat (vaste) posters denken dat de website uit de lucht is. Zou zonde zijnde om hun kwijt te raken en het zou dit forum ook niet ten goede komen. Groag eem noar kiek'n 

appie happie04-10-2024 om 17:09

Ja hier ook..hetzelfde  alleen via een omweg kwam ik er op.

ChiChi04-10-2024 om 17:42

Bij mij eveneens, nu lukte het wel via Google Chrome.

Vanochtend even bij de training geweest.

Volgens het partijtje Rente en Stam in het centrum en Prins op links.

Resink er ook weer in en Mendes i.p.v. Valente (lichte hersenschudding)

 

 

HermanBadkuip04-10-2024 om 18:51

Oók bij mij waren er technische problemen, een paar dagen geheimentaal, maar zit er sinds gisteren weer in met Microsoft Edge....kan alleen niet meer inloggen met mijn oude account, vandaar HermanBadkuip i.p.v. Herman Badkuip.....

Bedankt voor de info Chichi, vind 't wel vreemd dat Finn Stam in het centrum naast Marco Rente stond...was Thijmen Blokzijl ook geblesseerd? 

ChiChi04-10-2024 om 19:19

Nee, speelde bij de reserves.

appie happie04-10-2024 om 19:55

Ik ben gern fan van Stam en Resink moet nog groeien!! DeJonge alweer beter?

ChiChi04-10-2024 om 22:56

Tika de Jonge was wel weer op het veld, maar trainde apart, loopoefeningen etc.

HermanBadkuip05-10-2024 om 09:15

In de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Ajax geeft trainer Dick Lukkien aan dat Tika de Jonge niet speelt, nog altijd geblesseerd! Marco Rente zit wél bij de wedstrijdselectie en Marvin Peersman en Binnie Willumsson zitten hun laatste wedstrijd uit!

HermanBadkuip05-10-2024 om 19:07

Ajax speelt morgenmiddag tegen FC Groningen in vrijwel dezelfde opstelling als afgelopen donderdag tegen Slavia Praag....alleen Davy Klaassen vervangt op het middenveld de geblesseerde IJslander Kristian Hlynsson.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!