Benefietwedstrijd FC Groningen - Topamateurs groot succes

Door 0 reacties

De wedstrijd FC Groningen - Topamateurs/Provincieaal eltal is uitgedraait op een groot succes. In totaal werd er ruim €76.250,- opgehaald voor KIKA, de organisatie die strijd voor om kinderen met kanker weer beter te maken.

Voor de wedstrijd traden Pé Daalemmer & Rooie Rinus op voor de circa 10.000 bezoekers. In de eerste helft was Groningen "vanzelfsprekend" beter dan de ploeg van oud voetballer Harris Huizingh. En binnen 38 minuten stond de ploeg van Ron Jans voor met 3-0, door doelpunten van Kolder, Suarez en Meerdink. In de rust zagen de toeschouwers Thomas Berge optreden op de middenstip, om na 15 minuten het voetbal te hervatten. Met name Erik Nevland was in uistekende vorm en schoot er twee in in de tweede helft. Daarmee bepaalde hij ook de eindstand.

Maar daar was het natuurlijk allemaal niet om te doen.In de 85ste minuutliep Feyenoord-speler Alfred Schreuder het veld op om voor KIKA het geld te ontvangen. Zichtbaar geëmotioneerd ontving hij €56.250,- voor KIKA. Het UMCG kreeg voor de kinderafdeling ook nog een cheque, een van €18.750,-. Tenslotte bood aanvoerder Bas Roorda ook nog een cheque aan, namens de gehele selectie van €1250,-

Was u niet bij de wedstrijd aanwezig, maar wilt u ook graag dat vele kinderen weer kankervrij worden, twijfel dan niet en stort op giro 1263.85.025 ten name van Event 4 Kids, o.v.v. Groningen steunt kinderen met kanker. Namens alle kinderen, dank u wel.