De FC trekt met 2-3 aan het langste eind

Door 13 reacties

In een tumultieuze slofase heeft de Trots van het Noorden een achterstand van 2-1 weten om te buigen naar 2-3. De overwinning was volkomen terecht. Groen wit was over de gehele wedstrijd de betere ploeg met het meeste balbezit en de beste kansen. In de eerste helft kreeg het mogelijkheden via Bacuna, Texeira, weer Bacuna, Andersson en Kappelhof. De Superboeren stelden daar welgeteld één kans tegenover. Ook in de tweede helft kregen de gasten weer een goede kans via Bacuna. Zijn inzet werd gestopt door doelman de Winter die vanmiddag goed keeperswerk verrichte. Na ruim een uurop de klok werd het 0-1 via Texeira, Tadic tekende voor de assist na een mooie individuele aktie. Ook de 0-2 hing in de lucht, Texeira en Bacuna misten hun kansen. Tegen alle voetbal logica in werd het via Rose 1-1 en tien minuten voor tijd strooide Wormgoor nog meer zout in de Groningse wonden door uit een vrije trap de 2-1 te maken. Na 90 minuten op de klok met nog een paar minutenblessuretijdontstond er iets van gerechtigheid. Invaller Enevoldsen wist Texeira in doelpuntrijke situatie te bereiken 2-2 en één minuut later werd het zelfs 2-3 via Tadic. FC Groningen klimt naar de achtste plaats en aanstaande zondag komt 020 op bezoek.

27-09-2011 om 10:35

Vertel eens beste Rob. Waar geeft ik aan dat Texeira niet voldoende vechtlust toont. En op basis van 3 wedstrijden al roepen dat Texeira beter is dan Matavz is veel te voorbarig.
Zie de reactie van Gradus, waar ik het volledig mee eens ben. Amen.

dennis12025-09-2011 om 15:14

Heb me de hele wedstrijd zitten ergeren en veel gelachen om Bacuna,wat een drama die vent zeg dan is Enevoldsen toch 3klasse beter man.Bacuna speelt over een heel seizoen 4 goede wedstrijden en dat is het.Vond het niet te geloven dat de FC het laatste half uur met 3 verdedigende middenvelders speelde,Kieftenbeld,sparv en holla,sorry Pieter dat kan niet dan ben je net als frieseJANS een angsthaas! :X

TomOkker25-09-2011 om 15:43

Is texeira al fit genoeg marcelfcg ? :woohoo:
Kom je hier alleen om je gelijk te halen. Huistra vertelde dat Texeira nog niet 100% fit was. En dat is/was ook te zien.

TomOkker25-09-2011 om 15:45

Kan het misschien zijn omdat de tegenstander een extra aanvaller/middenvelder inbrengt. Lijkt me geen onlogiche wissel alleen had ik Holla er niet ingezet.

fcg4evah25-09-2011 om 15:48

Ik zeg: volgende week Enevoldsen ipv bacuna in de basis tegen ajakkes...

TomOkker25-09-2011 om 15:52

Hij heeft pas 8 minuten meegedaan, ik heb je hier ook wel eens anders horen praten over Enevoldsen

TomOkker25-09-2011 om 15:53

Sparv groeit met de wedstrijd wat mij betreft m.o.t.m.

fcg4evah25-09-2011 om 16:24

Ja en?? Hij heeft in die 8 minuten meer laten zien dan bacuna in 82 :P

TomOkker25-09-2011 om 16:34

Vonden jullie dit goed voetbal??? Het was toch niet om aantezien man.gisteravond PSV gezien dat was leuk om te zien,begrijp me goed ben een echte FCer maar als je hier naar kijkt het slaat toch helemaal nergens op!!!of zijm er FC Supporters die dit een mooie pot vonden.
eens

TomOkker25-09-2011 om 16:35

Kijk naar Holla naar Kwakman naar Kappelhof die aan alle kanten voorbij is gelopen.Wat heb je dan voor je man op het middenveld is de strijd toch verloren,geen rust aan de bal BAL GELIJK WEER KWIJT LINKSh EN RECHTSh konden steeds naar binnen en moet je dan eens kijken als keeper wat je voor je krijgt.
niet mee eens

dabeetle26-09-2011 om 10:08

Ben bang dat bij Texeira uiteindelijk ook wel het geld mee gaat spelen. Die jongens worden lekker gemaakt door een stel parasieten genaamd zaakwaarnemers, die denken te weten wat het beste voor de spelers is ($$$). Want zeg wel, zodra zakkenvuller van Ginkel om de hoek kwam kijken is het bergafwaarts gegaan met Matavz. Iemand een idee wie de zaakwaarnemer van Texeira is?

Greatone26-09-2011 om 11:28

Spelletje voetbal: Scoor 1 goal meer dan je tegenstander, dan win je. FC Groningen heeft er 1 meer gescoord en heeft het dus prima gedaan. Uiteindelijk gaat het om de posite op de ranglijst aan het einde van het seizoen. Liever 34 keer slecht spelen en winnen dan 34 keer goed spelen en verliezen. Jaja, het publiek wil ook wat zegt men dan. Maar hetzelfde publiek vergeet al die slechte wedstrijden als de FC aan het einde van het seizoen op de Grote Markt staat.

26-09-2011 om 14:00

En dus geef ik niet aan dat ik hem niet fit vindt. Je hebt dus geen gelijk en krijgt het ook niet.
Het valt niet mee om toe te geven dat je in jouw commentaar in genoemde post helemaal fout zat wat betreft Tex. Die jongen heeft in twee wedstrijden meer vechtlust aan de dag gelegd dan de "schoeffie-loerder" Matavs. Tex is een veel betere spits dan die Sloveen maar dat moeten we maar niet te hard roepen want anders is hij in de winterstop al weer verdwenen. Blijft onveranderd jou falikante mis-rekening inzake Tex. Hoeveel tijd heeft hij, in joue ogen, nog nodig om, volgens jouw, net zo goed te worden als die Sloveen. :evil: :angry: