FC Dordrecht verslaat FC Groningen

Door 0 reacties

FC Groningen heeft vandaag de eerse oefennederlaag geleden. In het Drentse dorp Norg werd het 1-2 voor FC Dordrecht, uit Dordrecht.

Echt onverdiend was de nederlaag niet. Dordrecht was geruime tijd de betere ploeg. Toch kwam FC Groningen nog op voorsprong. Martijn Meerdink wist op aangeven van Koen van der Laak de doelman Sjoerd Rensen te paseren. Echter was het even later al weer 1-1. Aanvaller Dahar van Dordrecht wist uit de rebound het net te vinden.

In de tweede helft kwam Dordrecht niet onverdiend op voorsprong. De club kwam via een benutte strapschop van Nick van der Velden op 1-2. Verdediger Leandro Castan speelde zeventig minuten mee. Ook Luis Suaréz was weer te zien in Norg. Echter was dit alleen maar als toeschouwer.