FC Groningen onder-23 vs FC Rijnvogels komen niet tot scoren

Door Redactie 1 reactie

De wedstrijd vanmiddag op Corpus is geëindigd in 0-0. De gasten waren tijdens de eerste helft het meest dichtbij een treffer. Een goed genomen vrije trap vormde de inleiding. Via doelman Peter van der Vlag en paal ketste de bal terug in het veld en kon worden weggewerkt. Op slag van rust waren de gasten opnieuw dichtbij een doelpunt, Van der Vlag voorkwam dat. In de tweede helft tegen het einde van de wedstrijd was er een grote kans voor Jong FC die ternauwernood door de doelman van de gasten tot corner werd gewerkt. Grunn speelde tijdens de eindfase met een man meer omdat verdediger Mart Spierijk met rood (twee keer geel) van het veld was gestuurd.

Ondanks het lichte veldoverwicht, het meerdere van het balbezit die Jong FC over de hele wedstrijd had, ontbrak het met name aan diepteballen op maat en een slordige slordige eindpassing.

Jong FC is terug te vinden op een achtste plek. Volgende week speelt het uit tegen nummer 11 Capelle.

Opstelling FC Groningen onder-23 (statistieken via FC Groningen)
Peter van der Vlag, Desevio Payne (75’ Tim Riksman), Joël Amakodo, Roland Baas (c), Amir Absalem; Robbert de Vos, Jesper Drost (73’ Pier Veldman), Gerald Postma; David Browne, Gijs Jasper, Ajdin Hrustic.

Rest bank: Nick Borgman, Nicolo Pozzebon, Keziah Veendorp, Tim Waterink, Yassine Zakir.