FC Groningen pakt Feyenoord bij de strot

Door 0 reacties

FC Groningen heeft zijn eerste competitie wedstrijd tegen Feyenoord gewonnen. Door de doelpunten van Erik Nevland, Koen van de Laak en Glen Salmon stond er aan het eind van de wedstrijd een score van 3-0 op het scorebord.

FC Groningen starte zeer matig in de eerste helft, evenals Feyenoord. Een voor het publiek saaiehelft, waarin weinig tot geen kansen zijn. In de rust zwiept Jans zijn ploeg wat op, datgene wat KOeman nalaat. Gevolg is dat FC Groningen veel meer kansen creeerd. Door slecht uitkomen van doelman Henk TImmer is Nevland de eerste die scoort met een kopbal overTimmer heen. Daarna gaat het snel, met doelpunten van Van de Laak en Salmon. Jans kijkt terug op een prima start van het seizoen."De eerste helft was niet veel, maar in de tweede helftkwamen we beter in de wedstrijd. Een 3-0 is natuurlijk fantastisch." Volgende week is NEC aan de beurt, Groningen moet dan afreizen naar Nijmegen.