FC Groningen speelt in eigen huis gelijk

Door 0 reacties

Het is FC Groningen niet gelukt om in eigen thuis RKC Waalwijk drie punten te pakken. In de Euroborg werd het 1-1 al na tien minuten spelen scoorde Erik Nevland. Tim Janssen deed in de tweede helft iets terug voor de Brabanders.

In het begin van de wedstrijd voetbalde Groningen zeer aardig, zeg maar gerust goed. Na 10 minuten wist Nevland uit een voorzet van Bruno Silva de bal met een kopbal in het net te krijgen en zo stond er 1-0 op de borden. Groningen zakte iets weg, maar toch bleven de kansen komen, ook omdat RKC belabberd speelde achterin. Maar tot meer dan enkele schoten op doel kwamhet niet.Met een 1-0 stand gingen beide ploegen rusten. In de tweede helft liet FC Groningen enkele steken vallen. Groningen liet niets meer zien, op het schot van Suarez na.Het leek of Groningen er na één helft door zat, of de energie op was. Tim Janssen weet dan nog wel de bal achter Bas Roorda te krijgen en zo speelt FC Groningen een 2e wedstrijd gelijk. Aankomende donderdag moet er uit een ander vaatje getapt worden, wil FC Groningen door gaan in de UEFA-Cup.