FC Groningen wint in Almere ternauwernood haar eerste wedstrijd van 2017

Door Lukas van der Wal 0 reacties

De Trots van het Noorden heeft de eerste wedstrijd van 2017 gewonnen. FC Groningen won vanavond moeizaam in Almere van de thuisploeg met 3-2 gewonnen. De mannen van trainer Faber stonden bij rust met 0-2 achter door Sherjill Mac-Donald en Tom Overtoom. De oud speler van SC Veendam faalde niet vanaf elf meter.

Na de theepauze begonnen de beide ploegen veelvuldig te wisselen. Door de vele wisselingen wist de FC de wedstrijd in haar voordeel te beslissen. Mimoun Mahi, Danny Hoesen en jongeling Ajdin Hrustic wisten de achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning. De beide ploegen wisten nog te scoren, maar deze treffers gingen wegens buitenspel niet door. De eerste helft was slecht, het spel in het tweede bedrijf was een stuk beter. Aanstaande zondag speelt Groenwit in Duitsland een oefenwedstrijd op het trainingscomplex van de Bundesligaclub TSG 1899 Hoffenheim. Deze wedstrijd zal echte test gaan worden.