FC Groningen wint in Winsum met 3-1 van Beerschot

Door 0 reacties

Op het veld van Viboa uit Winsum, heeft de FC de oefenwedstrijd tegen de nummer dertien uit de Belgische competitie Beerschot AC gewonnen met 3-1. Ondanks het gegeven dat Grunn in de openingsfase via Matavz op voorsprong had moeten komen waren het de Belgen die via Mac Donald in de vierde minuut de score openden. Van Dijk stelde al snel orde op zaken met de 1-1. Matavz schoot FC Groningen vlak voor rust uit een penalty op voorsprong. In de tweede helft tekende invaller Suk voor de 3-1 eindstand na een prachtige dieptepass van Femi.

Opstelling FC Groningen:
Luciano; Kappelhof (60’ Luis Pedro), Van Dijk (60’ Ajilore), Kwakman (60’ Bakker), Burnet (60’ Johansson); Kieftenbeld (60’ Hiariej), Holla (60’ Sparv); Batbay (60’ Bos), Andersson (60’ Pedersen), Tadic; Matavz (46’ Suk).

Toeschouwers: 1.750
Scheidsrechter: Liesveld
Scores: 4’ MacDonald 0-1, 6’ Van Dijk (Batbay) 1-1, 37’ Matavz (strafschop) 2-1; 66’ Suk (Ajilore)