FC Groningen wint nipt

Door 12 reacties

FC Groningen heeft gisteravond uit Utrecht drie punten meegenomen naar Groningen. In een wedstrijd die geen winnaar verdiende, trok Groningen uiteindelijk aan het langste eind. In de de 94e minuut zorgde Levchenko voor de 0-1 eindstand.

Makkelijk ging het niet. De ploeg van Jans had moeite met het spel van de thuisploeg. In de eerste helft kregen de Domstedelingen verschillende goede kansen. Groningen kon alleen via Marcus Berg gevaarlijk worden. Het schot van de aanvaller was slap.

In de tweede helft kroop Groningen af en toe meer uit haar schulp. Dit resulteerde in enkele kansen, maar de beste kans was voor de thuisploeg. Loic Loval schoot de bal echter op de paal.

Uitblinker bij de Groningers was overduidelijk doelman Luciano. Verscheidende keren hield hij zijn ploeg met knappe reddingen op de been. Mede door het goede spel van de doelman stapte de Trots van het Noorden uiteindelijk met de drie punten van het veld. In de slotminuut was het Evgeniy Levchenko die doelman De Ruiter met een fantastisch schot kansloot liet.

Door dit doelpunt stapten de Groningers met de drie punten van het veld. Waar het eerdere wedstrijden in de laatste minuut verloor, werd er ditmaal door een doelpunt in de laatsteminuuteen keer gewonnen. Iets wat ook wel een keer lekker is,