FC tegen NEC gewillig op de slachtbank

Door 0 reacties

FC Groningen heeft zaterdagavond met 4-0 verloren van NEC. Het kwam in de eerste helft op een 2-0 achterstand door doelpunten van George en Schone. De ruststand was nog mild, de Nijmegenaren mochten zich volledig uitleven, en kregen kans op kans. In de tweede helft verdubbelden George en Goossens de marge naar 4-0. FC stelde daar slechts twee schotkansen en een afgekeurde goal van Texeira tegenover. Het meest pijnlijke aan deze nederlaag, de ploeg was geen schim met het team dat een week geleden overtuigend won van PSV. Pieter Huistra kondigde na de veegpartij aan dat hij (ook) deze (leer)momenten gaat meenemen om aankomende zomer afscheid te gaan nemen van een aantal spelers. Aankomend weekend wacht de uitwedstrijd tegen Feyenoord, de Rotterdammers zijn uit op revanche.        De spelers zullen