FC verslaat Regioteam Altena

Door 0 reacties

Onze trots heeft donderdagavond de benefietwedstrijd voor Make-A-Wish Nederland met 0-5 gewonnen van het Regioteam Altena. Dit speciale duel werd afgewerkt in Werkendam. Op sportcomplek De Zwaaier van Kozakken Boys was het op hemelvaartsdag goed vertoeven.

Onder leiding van trainer Erwin van de Looi, kwamen er met name spelers van de B-kern aan de aftrap. In het eerste bedrijf was de FC uiteraard te vinden op de helft van het Regioteam. Uitgespeelde kansen waren er echter niet te noteren. Het gevaar kwam van schoten van Henk Bos en David Texeira. De twee spelers hadden geen geluk, ze troffen het houtwerk. Vijf minuten voor rust wist dan eindelijk Atilay Batbay de ban te breken door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen.

Lekker wisselen
Na de welverdiende pauze kwam de Trots met een flink gewijzigd team het veld op. Door de omzettingen werd er veel meer druk uitgeoefend op het doel van het Regioteam. Het groen-witte leger wist in de tweede helft nog vier te scoren. Thomas Enevoldsen opende score in de tweede helft na een goede actie, met een lage schuiver ronde hij zijn actie af, 0-2. Een kleine tien minuten later kopte Nick Bakker, die weer op de weg terug is van de ziekte van Pfeiffer, een hoekschop van Enevoldsen knap binnen 0-3.

In een rap temp
Daarna ging het binnen vijf minuten nog snel met de score. Koreaan Suk, die uitkijkt naar de Peace Cup rommelde en frommelde de 0-4 binnen. Het slotakkoord was voor Matias Jones. Uit een vrije trap krulde hij het leer fraai over de muur in de bovenhoek, 0-5

Morgen avond sluit de FC het seizoen af met een wedstrijd tegen de Suriprofs. De wedstrijd in Rotterdam zal om 19.30 uur beginnen. De wedstrijd speelt zich af op Het Kasteel.