FC kwartet onderuit tegen Jong Italie, Sparv scoort en speelt gelijk met Finland

Door 0 reacties

Bacuna,Zeefuik, Kappelhof enVan Dijk hebben vanavond in Leeuwarden een interland afgewerkt. In het Cambuur-stadion werd kansloos verloren met 0-3. Deze stand was bij de theepauze al bereikt. Deleeftijdsgenoten van de Azzurri waren scherper, feller en slimmer.Van Dijk, Kappelhof en Bacuna mochten vanaf de aftrap beginnen. Het drietal kon helaas geen potten breken. Halverwege de tweede helft kwam Zeefuik in het veld. De spits stond redelijk op een eiland, waardoor hij ook niks kon klaar maken. Het is in ieder geval te hopen dat Jong Oranje, hopelijk met de FC als hofleverancier, op 7 september beter in vorm is. De tien groepswinnaars, aangevuld met de vier beste nummers twee, nemen in het najaar deel aan de play-offs. De winnaars daarvan nemen in de zomer van 2013 deel aan het EK in Israël.

Sparv scoort zijn eerste treffer in het Finse Elftal.

Tim Sparv speelde gisteravond met Finland tegen Noord-Ierland. De wedstrijd werd gespeeld in Belfast en eindigde in een 3-3 gelijkspel. Sparv scoorde in de 21e minuut de aansluitngstreffer( 2-1). Finland leek de wedstrijd te gaan winnen, maar in de 84e minuut scoorden de Noord-Ieren alsnog de gelijkmaker vanuit een strafschop(3-3).